Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

ΜΗΤΣΙΑΣ MITSIAS " ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ "

Ελληνική ταινία :O HΛΙΑΣ ΤΟΥ 16


Σιγά μην σπάσει κανένα νυχάκι! Πού και πώς υπηρέτησαν την «μαμά πατρίδα» οι πολιτικοί αρχηγοί

1



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ που υπηρέτησαν τη θητεία τους οι πολιτικοί αρχηγοί και για πόσο καιρό ή τι υπηρεσίες έχουν προσφέρει;
Διαβάστε, δείτε τις φώτο .. και καμαρώστε!

Με εντυπωσιάζει το πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξουν τον Βαρουφάκη....

Με εντυπωσιάζει το πόσο γρήγορα μπορεί να τρέξουν τον Βαρουφάκη στα δικαστήρια για δηλώσεις και πόσο αργά κάποιους άλλους για κλοπές χρόνων

Ενα κοινωνικό πείραμα που σοκάρει: Αν δείχνεις πλούσιος όλες οι πόρτες σου ανοίγουν [video]

1Ένα κοινωνικό πείραμα που πραγματοποιήθηκε στα αστικά λεωφορεία…
της Στοκχόλμης έχει εκθέσει δραματικά τις κοινωνικές ανισότητες και τις διακρίσεις εις βάρος των φτωχών.Το βίντεο, είναι μια παραγωγή της ακτιβιστικής οργάνωσης STHLM Panda. Πρωταγωνιστής είναι ο Olle Öberg που θέλει να αποδείξει ότι ο κόσμος τελικά κρίνει τον άλλον από το ντύσιμο.
Το πείραμα εκτυλίσσεται στα ΜΜΜ της πόλης όπου προσπαθεί να μπει χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.

Νέο τεράστιο ελληνικό ψηφιδωτό του 5ου αιώνα ανακαλύφθηκε στα Άδανα




Ελληνικό ψηφιδωτό πάτωμα βυζαντινής εποχής διαστάσεων 120 τετραγωνικών μέτρων ανακαλύφθηκε σε αρχαιολογικό χώρο στην επαρχία των Αδάνων στη νότια Μικρά Ασία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/06/greek_flag_kommatia.jpgΕίμαστε το παγκόσμιο κορόιδο - Συγκλονιστικά τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, που τα κρύβουν  Μας πίνουν το αίμα οι... φίλοι και εταίροι μας, μπροστά στους οποίους ο Σάιλοκ μοιάζει μαθητούδι... Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, όπως... αναδύεται γυμνή από τους αριθμούς, τους οποίους οι ομοτράπεζοί μας έχουν θεοποιήσει, κι ας πεινάνε κι ας αυτοκτονούν άνθρωποι.

Σκλάβοι έως το 2073 (!!!) στο Μνημόνιο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKdue3eEVjRMQOxuOdqQyu_xzijZfpL93ucQkCDd1619928JpC7_ip2H-e3eNroYxuFQhjh_7LKswYBTYX3lNq0KBkkqgByof0z85WHoysypbMBnWdZV7xtSY9xX4z9igBKwvkeprF0Kw/s1600/5_103.jpgΔιάσωση; Ποια διάσωση; «Ακόμη και αν η συμφωνία (ανάμεσα στην Αθήνα και στους δανειστές της) επιτευχθεί τον Αύγουστο, αυτό που θα "καταφέρει" η Ελλάδα θα είναι να βρει μπροστά της ένα τεράστιο τείχος χρέους, με ελάχιστες πιθανότητες να το αποπληρώσει. 

Είμαστε Κορόιδα όλοι μας ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! Το στημένο κόλπο του Συστήματος! Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι μας!

http://koutsobolix.gr/wp-content/uploads/2015/06/2015063017595599751420150630175955618266spiritual-growing-600x330-326x400.jpgΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ! ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!!!
Όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι σαν γροθιά! Φτάνει ο καθένας να ασκήσει δύναμη στον εαυτό του με το δικό του τρόπο.Να ανοίξει τα μάτια του, να ψάξει , να αναζητήσει, να αμφισβητήσει, να νιώσει, να αγαπήσει..Δεν είναι εύκολο και ούτε θα γίνει γρήγορα.. Με την απραξία όμως δεν άλλαξε ποτέ τίποτα! Κάντε μια προσπάθεια να δείτε μέσα σας χωρίς αποσπάσεις!

Κοίτα πως το φέρνουν για να σε παρακολουθούν παντού: Facebook: Drone για πρόσβαση στο διαδίκτυο…


FACEBOOK

Το Σχέδιο Ολοκλήρωσης της Παρακολούθησης κάθε ανθρώπινης κίνησης από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…
Το Facebook κατασκεύασε και ετοιμάζεται να δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες ένα τεράστιο αυτόνομο αεροπλάνο (drone), το οποίο θα πετά σε απομονωμένα μέρη της Γης και θα παρέχει στους κατοίκους δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (το… τυράκι για τα πρόβατα)

Κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης 8% για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ ζητά η Τρόικα




Για κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης 8% για εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ πιέζουν οι δανειστές, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να οδηγήσει σε φοροδιαφυγή.
 
Τούτο αποκαλύπτει κορυφαία πηγή του υπουργείου Οικονομικών που παρακολουθεί από κοντά τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες σε τεχνικό επίπεδο έχουν ξεκινήσει ήδη από τη Δευτέρα.

Θαύμα! Το ΠΑΣΟΚ είδε σκάνδαλο. (στον Βαρουφάκη φυσικά!)

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για τους σχεδιασμούς του Plan B, καθώς και για την προσωπική του ανάμειξη σε αυτούς. (…) Είτε να διαψεύσει και να διαγράψει τον κ. Βαρουφάκη, είτε να απολογηθεί ενώπιον του ελληνικού λαού για τις δραματικές συνέπειες των μεθοδεύσεών του», αναφέρει το κείμενο με το οποίο ζητεί εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/8/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/8/2015

Χαμογελάτε για να αντέχουμε .........


Αποτέλεσμα εικόνας για γαμος


 Πριν το γάμο:

Γιώργος: Ανυπομονώ
Μαρία: Θέλεις να φύγω;
Γιώργος: Όχι ούτε να το σκέφτεσαι.
Μαρία: Με αγαπάς;
Γιώργος: Φυσικά! όσο πάει και πιο πολύ!
Μαρία: Με έχεις απατήσει ποτέ;
Γιώργος: Ποτέ δε θα το έκανα αυτό!

Καιρός (Σάββατο 1-7-2015)




Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου 2015.

Καλό Μήνα!!!

   Αποτέλεσμα εικόνας για αυγουστος εικονες