Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :MANTAΛΕΝΑ


Τα σωστά βήματα σε περίπτωση τσιμπήματος από μέλισσα ή σφήκα



Όταν σας τσιμπάει μια μέλισσα ή μια σφήκα, εγχέει δηλητήριο μέσω του κεντριού της στο δέρμα σας. Οι σφήκες έχουν κεντριά χωρίς ακίδες, που συνήθως παίρνουν μαζί τους μετά το τσίμπημα. Έτσι, αυτά τα έντομα μπορούν να τσιμπήσουν πολλές φορές μέσα σε λίγο χρόνο.

Το μάζεμα της ελιάς, ένα εκπληκτικό φιλμάκι για τον πολύτιμο καρπό

http://www.thessalonikiartsandculture.gr/media/k2/items/cache/b7e22ef17b3cc57f5149029c4e1ada2c_XL.jpgΗ ελιά : σύμβολο δόξας, ειρήνης, ένα πανανθρώπινο σύμβολο.

Σ' ένα αριστουργηματικό, σύντομης διάρκειας φιλμάκι, με τις πιο χαρακτηριστικές Κρητικές φυσιογνωμίες και ελαιόδεντρα πολλών χρόνων να πρωταγωνιστούν, μια συγκινητική ιστορία από τα παλιά μιλάει για την αξία του ελαιόδεντρου και του καρπού του. Για την άρρηκτη σχέση και εξάρτηση ανθρώπου - φύσης.

Η ελιά θα είναι πάντα εκεί...Δείτε το!

Κάντε κάτι χρήσιμο 2 ώρες από την ζωή σας..... ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

http://i.ytimg.com/vi/I9WorQ_z_v0/maxresdefault.jpg
Πάρτε την οικογένεια σας ενα βραδυ και βάλτε το βίντεο ΑΥΤΟ άντι για Αμερικλανιές και Μega.

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.

Μοναδικό! Βροχή από πεφταστέρια φθάνει στο αποκορύφωμά της αύριο βράδυ. Μην το χάσετε...

https://thnx.gr/wp-content/uploads/2015/05/meteor-shower-2.jpgΣτο αποκορύφωμά της θα φτάσει αύριο το βράδυ η βροχή των αστεριών που ονομάζονται Δέλτα Υδροχοΐδες, οι οποίες κάθε χρόνο είναι ορατές στη Γη μεταξύ περίπου 12 Ιουλίου και 23 Αυγούστου.

Φόβος: Το πιο αποτελεσματικό εργαλείο χειραγώγησης

Το άγχος και ο φόβος είναι περισσότερο θανατηφόρα από την πανούκλα που βιώνουμε. Τις περισσότερες φορές ο φόβος μήπως συμβεί το χειρότερο είναι χειρότερος από το να συμβεί το χειρότερο..!

Στη ζωή μας βιώνουμε εκατομμύρια καταστροφές από τις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία δεν συμβαίνει ποτέ. Τις βιώνουμε μόνο στο μυαλό μας.

ΦΤΙΑΞΤΕ απορρυπαντικό πλυντηρίου μέσα σε λίγα λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φτιάξτε απορρυπαντικο πλυντηρίου μέσα σε λίγα λεπτά, δεν είναι μόνο οικονομικό ( τα 5 λίτρα έχουν κόστος απο 1,20 εως 1,90 € !!!) αλλα ειναι και χωρίς καρκινογόνα χημικά.

«Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;»

«Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;»Η απίστευτη καταγγελία Βαρουφάκη οτι οι Βρυξέλλες ελέγχουν πλήρως τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων πέρασε σε δεύτερη μοίρα και όλοι ασχολούνται με το σχέδιο υποκλοπής των ΑΦΜ που επεξεργαζόταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών - Καμία διάψευση από τον Αλέξη Τσίπρα στα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. 

ΔΙΩΞΕΙΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ...

Από την έρευνα των δυο εισαγγελέων προέκυψε σωρεία σοβαρών διαχειριστικών παραβάσεων, οι οποίες αφορούν στην κινητή και ακίνητη περιουσία του Γηροκομείου...

Ένα απίστευτο «πάρτυ» κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης της περιουσίας της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών  - Γηροκομείο Αθηνών, έφερε στο φως η έρευνα των επίκουρων εισαγγελέων Διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου και Αντώνη Ελευθεριάνου για το διάστημα 2008 έως 2013.

Έρχονται τα "ραβασάκια" της εφορίας από τον Αύγουστο

Οι διαδοχικές παρατάσεις που δίνει η κυβέρνηση – λόγω των έκτακτων συνθηκών – σε φορολογικές υποχρεώσεις δεκάδων δισ. ευρώ, απλώς μεταθέτουν τον... λογαριασμό για το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου.
Έτσι, ενώ πέρσι οι φορολογούμενοι – ιδιώτες και επιχειρηματίες – αποπλήρωναν τις αντίστοιχες υποχρεώσεις τους μέχρι και σε 8 δόσεις, φέτος θα έχουν μόνο 4-5 μήνες για να εξοφλήσουν.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ...


Οι πολιτικές εφημερίδες (Τρίτη 28-7-2015)


Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Τρίτη 28-7-2015)







Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές θερμοκρασίες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου 2015. Το πρωί ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ομίχλες στην περιοχή του Αιγαίου.