Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ


Ένα πανέξυπνο κόλπο για να στεγνώσεις αμέσως το κινητό σου που μόλις βράχηκε

Πόσες φορές σου έχει τύχει να βρέξεις κατά λάθος το κινητό σου; Μια φορά πάντως είναι...

αρκετή για να το καταστρέψει μια και καλή. Δες τι μπορείς να κάνεις για να το σώσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είσαι αρκετά γρήγορη.

Θα χρειαστείς…

Το δικό σου αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο; Δες το εδώ...

Στο ένα εκατομμύριο υπολογίζεται ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2015 ενώ η απώλεια των δημοσίων εσόδων μπορεί να...

Όχι πάνω από 1,5 ώρα τη μέρα στο διαδίκτυο τα παιδιά.



  • Το πολύ 1,5 ώρα ασχολίας στο διαδίκτυο, για μεγάλους και παιδιά, το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, προτείνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρέχοντας συμβουλές για τη ραγδαία αύξηση της χρήσης μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις διακοπές σας στην Ευρώπη



Από το ενιαία πανευρωπαϊκό αριθμό ανάγκης 112, μέχρι την υποχρέωση προξενικής συνδρομής και τα δικαιώματα των επιβατών, υπάρχουν ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε όταν ξεκινάτε ένα ταδίδι στην Ευρώπη. 
Ο ενιαίος αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης 112 λειτουργεί δωρεάν 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλη την Ένωση, την Τουρκία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Ελβετία και τη Νότιο Αφρική, παρέχοντας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης τις ίδιες υπηρεσίες με τους εθνικούς αριθμούς όπως το 100 ή το 166 με την πρόσθετη εξυπηρέτηση της απάντησης σε πολλές γλώσσες.

Σάπιο κράτος προδοτών: Δεν δίνουν άδεια στην εταιρεία που κατασκευάζει τα PONY.

Αυτή είναι η μοναδική αιτία, που η γελοία αυτή χώρα είναι η
μοναδική στον κόσμο, που δεν μπορεί να βγει από μνημόνια. Επειδή το θέμα της δεν είναι οικονομικό, αλλά βαθιά δομικό. Μια χούντα φασιστών γραφειοκρατών κατσικώθηκε στο σβέρκο του λαού και εμποδίζει κάθε ανάπτυξη, καταστρέφοντας την πραγματική οικονομία, από τεμπελιά !...

Ο Γεωργιάδης στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους 35 δισ. ευρώ!

ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ;
Οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για bank run σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, προκάλεσε φυγή καταθέσεων 13,3 δισ. ευρώ, όπως αποκάλυψε ο Μάριο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και η οποία προκάλεσε με τη σειρά της αύξηση του ELA κατά 35 δισ. ευρώ.

Σχέδιο του υπ. Άμυνας: Θητεία έξι μηνών για τις γυναίκες στο στρατό!



Σχέδιο εθελοντικής κατάταξης γυναικών στο στρατό έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν δύο σκοποί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία το σχέδιο του υπουργείου Αμυνας προβλέπει πρόγραμμα πλήρους στρατιωτικής εκπαίδευσης έξι μηνών των γυναικών που επιθυμούν εθελοντικά να καταταχθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Ακολούθως, θα υπηρετούν σε μονάδες των ακριτικών περιοχών της χώρας.

Επτά ελληνικά πανεπιστήμια ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου

Ο κατάλογος που δημοσίευσε το Center for World University Rankings (CWUR) περιλαμβάνει επτά ελληνικά πανεπιστήμια μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου.

Στην 301η θέση κατατάσσεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτι που «μεταφράζεται» σε άνοδο 30 θέσεων σε σχέση με την περυσινή κατάταξη.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ!

Οι πολιτικές εφημερίδες (Σάββατο 25-7-2015)

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Σάββατο 25-7-2015)




Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα στα ορεινά με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου 2015.