Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Οι Γαμπροί Της Ευτυχίας


Πόσo νερό να πίνουμε τις ζεστές μέρες.


Η αφυδάτωση αποτελεί επικίνδυνη κατάσταση για τον οργανισμό και οι παράγοντες που ενοχοποιούνται είναι μεταξύ άλλων η υψηλή θερμοκρασία, η άσκηση ή η χειρωνακτική εργασία σε συνθήκες καύσωνα, η υπερβολική εφίδρωση αλλά και το γεγονός ότι στερηθήκαμε για αρκετές ώρες το νερό. 

Απίστευτα κτίσματα που σηκώνονται σε χρόνο ρεκόρ!

Απίστευτα κτίσματα που σηκώνονται σε χρόνο ρεκόρ!
Πώς χτίζεις 57 ορόφους σε μόλις 19 μέρες;

Η ανθρωπότητα έχει διανύσει τεράστια απόσταση σε όρους αρχιτεκτονικής στις χιλιετίες της ύπαρξής της.
Από τα καλύβια της προϊστορίας στα λαμπρά κάστρα και κατόπιν σε πολυκατοικίες και ουρανοξύστες, οι σύγχρονες μητροπόλεις δικαιώνουν λες τις αρχιτεκτονικές και πολεοδομικές ανησυχίες του ανθρώπου.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

kammenos_fonto_elliniki_simai
Αγαπητέ Πάνο,
Εδώ και χρόνια σας παρακολουθώ, σας στηρίζω και σας εμπιστεύομαι.
Άκουγα πάντα με ιδιαίτερη προσοχή τις ομιλίες σας, ειδικά όταν αφορούσαν τα CDS και γενικά όλα τα σκάνδαλα που έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Καταγραφή όλων των δέντρων,των χώρων πρασίνου,πάρκων κλπ στο Δήμο Θεσσαλονίκης


  • Ενα πανεπιστήμιο, δύο ιδιωτικές εταιρείες και ένας δήμος ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο την καταγραφή και προστασία του αστικού πρασίνου μιας πόλης με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Έρευνα της Ernst & Young: ''Έτσι θα ήταν η Ελλάδα αν αποφάσιζε να εγκαταλείψει το ευρώ και να υιοθετήσει εθνικό νόμισμα"''



ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΜΗΝΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ "ΕΚΤΟΞΕΥΟΤΑΝ" 

Οι επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία σε ένα ενδεχόμενο συντεταγμένης εξόδου της χώρας μας απ' το ευρώ, θα ήταν ελεγχόμενες και σε βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα 12-18 μηνών θα είχαν ξεπεραστεί, σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε η Ernst & Young και συνέταξε μαζί με την Oxford Economics για λογαριασμό πελατών τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαζικά εντάλματα σύλληψης για τα λαμόγια της Λαγκαρντ! Μπούκες στα πρότυπα του IRS!

Όπως αποκλειστικά ειχε αποκαλύψει το Ολυμπία, η μάχη κατά της διαφθοράς παίρνει μαζικές διαστάσεις και η μεθοδολογία απογειώνεται. Καμμιά σχέση με την γελοιότητα του παρελθόντος, το κράτος πλεον υιοθετεί τα πρότυπα του IRS και οι δράσεις θα ειναι πρωτόγνωρες για την Ελληνική πραγματικότητα.
Οι εισαγγελείς εκδίδουν μαζικά εντάλματα! Βαριά ονόματα ετοιμάζονται να πέσουν στην απόχη της ΕΛ.ΑΣ τις επόμενες μέρες

Σε ισχύ από σήμερα οι Κάρτες Αλληλεγγύης -Πιστώνεται το ποσό για αγορά τροφίμων

Σε ισχύ από σήμερα οι Κάρτες Αλληλεγγύης -Πιστώνεται το ποσό για αγορά τροφίμων
Σήμερα, Παρασκευή ενεργοποιούνται οι Κάρτες Αλληλεγγύης, οπότε οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε καταστήματα τροφίμων που διαθέτουν μηχανήματα ανάγνωσης τραπεζικών καρτών (POS).

Χάκερ ανέλαβαν τον έλεγχο αυτοκινήτου εξ αποστάσεως και το έριξαν σε χαντάκι



Αμερικανοί «καλοί» χάκερ έδειξαν στην πράξη ότι είναι δυνατό να πάρουν τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου εξ αποστάσεως. Συγκεκριμένα, ανέλαβαν τον έλεγχο του τιμονιού, των φρένων και άλλων συστημάτων ενός τζιπ «Τσερόκι», το οποίο έβγαλαν από το δρόμο και το έρριξαν σε ένα χαντάκι.
Επρόκειτο, σύμφωνα με το BBC και τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», για μια εντυπωσιακή επίδειξη των διευρυμένων πλέον δυνατοτήτων των χάκερ και μια ηχηρή προειδοποίηση για τους κινδύνους του μέλλοντος

Τι θα γίνει με την επιστροφή στη δραχμή

Προφανώς θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει. Η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία του Εμβέρ Χότζα ή Βόρεια Κορέα του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Ακριβώς δηλαδή όπως ήταν πριν μπει στο ευρώ. Διότι, αν δεν με γελά η μνήμη μου, η Ελλάδα δε δημιουργήθηκε την ημέρα ένταξης στο ευρώ.
Ήξερε να πορεύεται και πριν έρθει το παντοδύναμο ευρώ.

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

Πολλοί γνωρίζετε τί σημαίνει μηχανισμός ESM .
Οτι βασική προϋπόθεση για να υπαχθεί κράτος με χρέος και να δανειστεί...

από αυτόν,είναι η άνευ όρων παράδοση της κυριαρχίας και ανεξαρτησίας του

Γιατί οι τράπεζες δεν δέχονται πρόωρη εξόφληση δανείων

Απαγορεύεται η πρόωρη εξόφληση δανείου σε μία τράπεζα...
Σύμφωνα με την τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου απαγορεύεται η πρόωρη, μερική ή ολική εξόφληση δανείου σε πιστωτικό ίδρυμα, με εξαίρεση την αποπληρωμή με μετρητά (που να βρίσκονται εκτός τραπεζικού συστήματος) ή με έμβασμα από το εξωτερικό.

Αρκάς για βουλευτή…


Οι πολιτικές εφημερίδες (Παρασκευή 24/7/2015)




Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Παρασκευή 24-7-2015)



Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015.