Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ


ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ : ΤΟ 1806 ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ 1913 ΑΝΤΛΟΥΣΑΝ 20 ΤΟΝΝΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;;;;


1

Του ΣΠΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το ζήτημα των πετρελαίων ενέχει ιδιαιτέρα και κεφαλαιώδη σημασία για την χώρα μας. λόγω των μεγάλων ποσών συναλλάγματος τα οποία εκρέουν στην αλλοδαπή. για την προμήθεια πετρελαίου και των διαφόρων παραγώγων του. Η Ζάκυνθος είναι μία από τις περιοχές της Ελλάδος που από αρχαιοτάτων χρόνων έχει εντοπισθεί και καταγραφεί από τους συγγραφείς. η ύπαρξη πετρελαίου. Πρώτος ο Όμηρος επισημαίνει την ύπαρξη τους στην περιοχή Κερί της Ζακύνθου.

Αυτοί μας δίνουν τοξίνες … εμείς έχουμε ζεόλιθο!!!

1Ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με χίλιες δυο ιδιότητες υπάρχει στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Ο λόγος για τον ζεόλιθο, ο οποίος έχει τόσες πολλές εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό….
Γράφει Ο Δρ Γεώργιος Ζακυνθινός. Αναπλ. Καθηγητής Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας – Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων.

Δείτε πως θα κάνετε το τέλειο παρκάρισμα με αυτό το τέχνασμα! (Βίντεο)

koyzoylo.gr

Για κάποιους είναι το πιο εύκολο και από τα πιο βασικά πράγματα στην οδήγηση αλλά η αλήθεια είναι αυτή : πολλοί άνθρωποι ακόμη και με άδεια οδηγήσεις πολλών χρόνων δυσκολεύονται ακόμα στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου.
Το παρακάτω βίντεο που βρήκαμε στο YouTube θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με το παρκάρισμα  χρησιμοποιώντας την παρακάτω τεχνική.

Ποινική δίωξη για πωλήσεις ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ


Ποινική δίωξη για πωλήσεις ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ

Της Άννας Κανδύλη
Για υπεξαίρεση διώκονται τα μέλη του Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ καθώς μετά από έρευνα των επίκουρων εισαγγελέων κατά της διαφθοράς Ιωάννη Σέβη και Αγγελικής Τριανταφύλλου διαπιστώθηκε ότι η αξιοποίηση 28 ακινήτων του δημοσίου μέσω πώλησης και επαναμίσθωσης αυτών δεν ήταν επωφελής.

EKTAKTO – BLOOMBERG. ΣΟΚ: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

Σύμφωνα με το Bloomberg, το πρωί της Δευτέρας η Τράπεζα της Ελλάδος έδωσε εντολή πληρωμής προς το ΔΝΤ, του οποίου είχαμε καθυστερήσει τις δόσεις και προς την ΕΚΤ, καθώς σήμερα έληγε η πληρωμή ομολόγου ύψους 3,5 δισ. ευρώ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΟΗΕ: Άκυρα τα μνημόνια αν…

Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Συνεχίστηκαν και την Κυριακή στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, οι τοποθετήσεις για το δημόσιο χρέος, στο πλαίσιο της συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας» για τον λογιστικό και νομικό του έλεγχο.

Ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, πως η συγκρότηση της Επιτροπής, θα βοηθήσει ιδιαίτερα την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο.

Δεν είναι το ΕΥΡΩ, είναι το Τραπεζικό Ιερατείο. Η Ανεργία σε όλη την Ευρωζώνη (γράφημα)

CKSuW1eWEAA7cmP

Από εδώ και πέρα: Μην διανοηθείς να πας σε εκλογές εάν…

http://www.onairnews.gr/wp-content/uploads/2015/01/ekloges.jpgγράφει ο Σπύρος Σουσάνης

Αλέξη,

Μη διανοηθεις να πας σε εκλογές, ούτε την ψήφο της γυναίκας σου δεν θα βρεις
αν προηγουμένως δεν στείλεις με συνοπτικές διαδικασίες στον εισαγγελέα τους φοροφυγάδες, και όχι δείγμα για τα μάτια,αν δεν κλείσεις κανάλια που δεν πληρούν προδιαγραφές, κοινώς πώληση συχνοτήτων κλπ

Την γενοκτονία των Ελλήνων στην Τουρκία την χρηματοδότησε η Deutsche Bank με Ελληνικά χρήματα!

http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2015/07/terrapapers.com_Deutsche-Bank-xalifato-erdogan.jpgΜια ιστορική αλήθεια για τους «φίλους» κι «εταίρους» Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα για εμπόριο και πολιτισμό, των Ελλήνων.

Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας.

Die Welt: Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη


PHOTO: AFP

«ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ»
Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη, επισημαίνει η εφημερίδα Die Welt, εξηγώντας ότι το μίσος έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Ελλάδας και έχει διαχυθεί σε όλη σχεδόν την ήπειρο.Όμως μέχρι και πριν από ένα χρόνο η κατάσταση ήταν διαφορετική, εξηγεί η εφημερίδα.

Πρωτοφανής απώλεια κυριαρχίας

Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Γροθιά στο στομάχι ο εξάστηλος, πέρα πέρα τίτλος της γαλλικής εφημερίδας «Λε Μοντ» για κάθε Ελληνα: «Μια πρωτόγνωρη στην Ευρώπη απώλεια κυριαρχίας»! Μία ακόμη μαχαιριά στον υπότιτλο: «Για να αποφύγει το Grexit, η Αθήνα δέχτηκε να τεθεί υπό κηδεμονία χωρίς προηγούμενο στη ζώνη του ευρώ»! Η πικρή αλήθεια είναι πως η γαλλική εφημερίδα δεν έχει καθόλου άδικο. Αυτά που υπέγραψε ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα το πρωί στις Βρυξέλλες υπερβαίνουν κάθε φαντασία.

Οι πολιτικές εφημερίδες ( Τρίτη 21/7/2015)




Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Τρίτη 21-7-2015)



Ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μεμονωμένες μπόρες ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Μακεδονίας και πιθανόν της Ηπείρου, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2015.