Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :Η Αγάπη μας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Γι” αυτό μας αγάπησαν ξαφνικά Γαλλία – Ιταλία! Η απόρρητη έκθεση για το Grexit που ΠΑΓΩΣΕ τους Ευρωπαίους

8Ένα από τα στοιχεία που άλλαξαν άρδην την στάση της Γαλλίας στο Ελληνικό ζήτημα ειναι η απόρρητη έκθεση που συνέταξε πασίγνωστη εταιρεία (την αναφέρουμε συχνά στο Ολυμπία) για λογαριασμό του κυβερνώντος κόμματος. Σχετικά με τις συνέπειες του GREXIT για την Γαλλία.
Τα στοιχεία της έκθεσης οχι μόνον συγκλόνισαν τον Ολάντ αλλά τον υποχρέωσαν να την διαβιβάσει τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση, όσο και στους Ρέντσι – Ραχόι.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΙ ΑΠΕΧΘΕΣ;

Από την Σοφία - Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί παίρνουμε νέο δάνειο για να αποπληρώσουμε ένα χρέος που η επιτροπή, την οποία έφτιαξε η ίδια κυβέρνηση που παίρνει το δάνειο, έβγαλε πόρισμα ότι το χρέος είναι παράνομο και απεχθές;

Οι Γερμανοί εκβιάζουν για να μας πάρουν τους υδρογονάνθρακες – Δεν θα περάσει!


Οι Γερμανοί εκβιάζουν για να μας πάρουν τους υδρογονάνθρακες – Δεν θα περάσει!

Επιτέλους αποκαλύπτεται το βρόμικο σχέδιο των Γερμανών. Ζητάνε να τους υποθηκεύσουμε τα κοιτάσματα σε υδρογονάνθρακες που διαθέτουμε. Αυτός είναι ο λόγος που από την αρχή μας έβαλαν στα μνημόνια και μας καταχρέωσαν. Αυτός ήταν ο στόχος του Βερολίνου από την αρχή. Τα πλούσια κοιτάσματα της Ελλάδας που υπερβαίνουν ακόμα και εκείνα της Αλάσκας.

Στη Μέρκελ έμειναν σύμμαχοι μόνο οι ανατολικοευρωπαίοι! Η ξεφτίλα του Βερολίνου


Στη Μέρκελ έμειναν σύμμαχοι μόνο οι ανατολικοευρωπαίοι! Η ξεφτίλα του Βερολίνου

Σε τρεις ομάδες έχουν χωριστεί οι χώρες τις Ευρωζώνης ανάλογα με τις συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο Eurogroup.
Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Welt πριν από μερικές εβδομάδες ήταν όλα ξεκάθαρα στις διαπραγματεύσεις για την κρίση στην Ελλάδα καθώς και οι 18 χώρες μέλη απειλούσαν την Αθήνα με Grexit.

Αστροναύτης της NASA από το διάστημα στο πλευρό της Ελλάδας (φωτογραφία)


Αστροναύτης της NASA από το διάστημα στο πλευρό της Ελλάδας (φωτογραφία)

Οι Γερμανοί δεν χάνουν μόνο την ηγεμονία της Ευρώπης από τη Γαλλία, εξαιτίας τόσο της αδιαλλαξίας τους όσο και των τραγικών τους λαθών σε ουκρανική και ελληνική κρίση. Χάνουν και την παγκόσμια κοινή γνώμη, τουλάχιστον την κοινή γνώμη της Δύσης.
Συγκλονίζει η φωτογραφία που ανάρτησε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ο αστροναύτης της NASA Σκοτ Κέλι (Scott Kelly), ο οποίος έχει τραβήξει μια εικόνα της Αθήνας από το διάστημα και εύχεται τα καλύτερα στην Ελλάδα!

Ο Σόιμπλε έφαγε την πρώτη μεγάλη ήττα του – Δεν του πέρασε για Grexit


Ο Σόιμπλε έφαγε την πρώτη μεγάλη ήττα του – Δεν του πέρασε για Grexit

Την πρώτη μεγάλη ήττα του σε ευρωπαϊκά όργανα «έφαγε» στο Eurogroup της Κυριακής , οΒόλφγκανγκ Σόιμπλε, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αρνήθηκαν να υπογράψουν κοινό ανακοινωθέν στο οποίο να περιλαμβάνεται όρος για Grexit, προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

Ο Γερμανός Πρόεδρος Γκάουκ «αδειάζει» Μέρκελ και Σόιμπλε


Ο Γερμανός Πρόεδρος Γκάουκ «αδειάζει» Μέρκελ και Σόιμπλε

Αρνούμαι να φανταστώ μια Ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα, δηλώνει ο πρόεδρος της ΓερμανίαςΓιοάχιμ Γκάουκ, σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ZDF, η οποία θα προβληθεί αργότερα το βράδυ της Κυριακής.
Τη δήλωση ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Τόμας Βάλντε, ένας από τους δύο δημοσιογράφους που πήραν τη συνέντευξη.

Αυτή ειναι η πικρή αλήθεια αλλά όλα εξαρτώνται απο μας. Στο χέρι μας ειναι ν' αλλάξουμε τα πάντα !!!

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11223543_1002280433136397_4098359759066636324_n.jpg?oh=8fa001fb6479d24df9b8e9ee639b35af&oe=5657E2DD

Πέντε μήνες «ταπείνωσης» και «εκβιασμών» για την Ελλάδα



Ενα χρονικό των διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών «από τα μέσα» αποκαλύπτει το bullying που δεχτήκαμε 
«Πήγαμε στον πόλεμο πιστεύοντας ότι είχαμε τα ίδια όπλα με αυτούς. Υποτιμήσαμε τη δύναμή τους» λέει σε συνέντευξή του στη γαλλική ιστοσελίδα Mediapart ανώτερος σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης, που βρέθηκε στην «καρδιά» των διαπραγματεύσεων μεταξύ Αθήνας και θεσμών, αποκαλύπτοντας ένα διαρκές bullying και ευθείες απειλές, ακόμα και από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Η Γερμανία αρνείται το κούρεμα χρέους στην Ελλάδα, αλλά προχωρά σε κούρεμα χρέους άνω του 50% για την Αυστρία

http://agonaskritis.gr/wp-content/uploads/bfi_thumb/flag-germany-2zctzsh0dhf2kagcmd05ca.jpgΜε δημοσίευμά της η huffingtonpost.it αναδεικνύει τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που τηρεί η Γερμανία στο θέμα του κουρέματος χρέους:

“Το κούρεμα του χρέους δεν επιτρέπεται από τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες” είπε ο Βόλφανγκ Σόιμπλε, υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ σχετικά με το αίτημα της Ελλάδας. Κι όμως, για τη γείτονα χώρα της Γερμανίας, την Αυστρία, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ - Υποδεχόμαστε 31.000 λαθρομετανάστες ανά μήνα

http://defencenews.gr/images/1__ar.jpgΑπειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας οι λαθρομετανάστες.

Περισσότεροι από κάθε άλλη ημέρα κατά το φετινό καλοκαίρι είναι το τελευταίο 24ωρο οι παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες που έφτασαν σε ελληνικά νησιά.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, από το πρωί της Πέμπτης έως και σήμερα, σε 17 διαφορετικά περιστατικά,

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/7/2015

Καιρός (Δευτέρα 13-7-2015)




Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015.