Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία :ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ


ΑΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΕ…

image

Μπήκε στη μεγάλη αίθουσα, ξέροντας ότι η καταδίκη του ήταν προαποφασισμένη. Φαινόταν εξ άλλου στο βλοσυρό βλέμμα των δικαστών του. Είχε λοιπόν δύο επιλογές Ή θα έπρεπε να δηλώσει ένοχος για να τον χώσουν ισόβια σε ένα μπουντρούμι ή θα επέμενε στις αιρετικές απόψεις του αντιμετωπίζοντας έναν αργό θάνατο.

Μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΑΠΘ έβαλαν τα γυαλιά στους δημοσκόπους



Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να μην κατάφεραν να προσεγγίσουν το τελικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πέρα από την πρωτιά του «Οχι», αλλά αυτό το κατάφερε η διαδικτυακή έρευνα τριών μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η έρευνα, που έγινε με αποκλειστική πρωτοβουλία και δαπάνη των φοιτητών, έδωσε ποσοστό 63% στο «Οχι» (όταν από την κάλπη προέκυψε το 61,3%) και αυτό προκάλεσε συζητήσεις.

Δήλωση Μ.Ντ’αλέμα δικαιώνει το Ολυμπια, τώρα να μιλήσουν οι χειροπέδες σε όσους υπέγραψαν

Massimo D'Alema«Τα 250 δις ευρώ που δόθηκαν στην Ελλάδα κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό στις ιταλικές τράπεζες.» ! ! !

ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; 

«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» τόνισε ο Ντ’ Αλέμα εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.

Το δημοψήφισμα αποκεφάλισε τις "κεφαλές" της ΝΔ και τους "wanna be" ρυθμιστές



ΠΩΣ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος χθες, που ήταν ένα ηχηρό «ΟΧΙ» των πολιτών στις πολιτικές της λιτότητας που επιβάλλονται χρόνια τώρα από τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο αλλά και το εγχώριο σύστημα της διαπλοκής, «αποκεφάλισε» τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, που επέμεινε να στηρίζει τα μνημόνια αλλά και καθάρισε όλες τις «κεφαλές» του κόμματος που θα μπορούσαν να παίξουν ένα ρόλο στην ανασύσταση της κεντροδεξιάς παράταξης την επόμενη ημέρα, όπως επίσης και όσους διεκδικούσαν ρόλο ρυθμιστή.

Παρελθόν ο Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ - Βγήκε προκήρυξη για τη θέση του προέδρου


Παρελθόν ο Γεωργίου από την ΕΛΣΤΑΤ - Βγήκε προκήρυξη για τη θέση του προέδρου

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, καθώς αναρτήθηκε στο opengove η προκήρυξη για την αντικατάστασή του, η οποία μάλιστα φέρει την υπογραφή του Γιάνη Βαρουφάκη. 
΄'Εχοντας υπόψη...το γεγονός ότι η θητεία του Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) που άρχισε στις 2 Αυγούστου 2010, λήγει στις 2 Αυγούστου 2015 και για την πλήρωσή της απαιτείται η δημόσια προκήρυξη και στη συνέχεια η επιλογή του Προέδρου από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, κατόπιν εισήγησης του ίδιου Υπουργού

Μην γελιέστε είμαστε σε πόλεμο…και η μάχη τώρα αρχίζει…


Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμος


Ως λαός μας λείπει το μέτρο.
Δίνουμε μια μάχη και νομίζουμε πως κερδίσαμε τον πόλεμο.
Βλέπουμε από την τηλοψία κόσμο στην πλατεία Συντάγματος να χορεύει και να ξεφαντώνει λες και η Μέρκελ υπέγραψε κούρεμα 90% του χρέους μας. Μια «μπιστολιά» ρίξαμε και πριν καλά καλά αρχίσει η μάχη εμείς το ρίξαμε στο γλέντι…λες και έληξε υπέρ μας ο πόλεμος.

Αυτός ο υπέροχος Ελληνικός λαός…

Αυτός ο υπέροχος λαός. Αυτό το κόσμημα της ανθρωπότητας που έθρεψε στα σπλάχνα του την δημοκρατία, απέδειξε ότι δεν έχει μεταλλαχθεί.
Όσοι Σημίτηδες, παπανδρέηδες και σαμαράδες αν πέρασαν, αυτός ο λαός τίμησε για ακόμα μια φορά την ιστορία του, τους προγόνους και την πατρίδα του.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/7/2015

Καιρός (Τρίτη 7-7-15)




Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο περιμένουμε σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου 2015.