Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πολύ επιτυχημένο!!!

Μουσικό πανόραμα...


Ελληνική ταινία : Ἡ κυρά μας ἡ μαμμή


EYΓΕ ΑΓOΡΙ ΜΟΥ! Αυτός είναι ο τραγουδιστής που δεν πήγε στα βραβεία MAD :«Δεν μπορώ να γελάσω!Η χώρα κλαίει»

Την απόφαση να μην πάει στα βραβεία MAD πήρε ο «Master Tempo», κατά κόσμον Πέτρος Δινάλης.

Σαν έτοιμος από καιρό, αποχαιρέτα την, την…


333333

Και τώρα τι θα απογίνουμε;
Αν δεν μας δώσουν τα λεφτά, τι θα κάνουμε;
Πως θα ζήσουμε;
Ανήμποροι. Μοιάζουμε σαν κάτι τεμπελχανάδες, που ζουν με το μπουρμπουάρ που τους δίνει ο πατέρας τους, ξαπλωμένοι όλη μέρα στις καφετέριες, πίνοντας καφέδες και βλέποντας τα γκομενάκια να περνούν.

Γκίντερ Γκρας: “Ντροπή σου Ευρώπη. Θα πεθάνεις χωρίς ψυχή, χωρίς τη χώρα που σε δημιούργησε”

https://i2.wp.com/im1ns5.27210.gr/sites/default/files/imagecache/620x320/article/2015/16/173169-guenter-grass-neues-buch.jpgΟ Γερμανός νομπελίστας Γκίντερ Γκρας καυτηριάζει την Ευρώπη η οποία, όπως λέει, διαπομπεύει την Ελλάδα, εν μεσω της κρίσης του ευρώ, σε ένα ποίημα του που δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας του Μονάχου Süddeutsche Zeitung.

Σε αυτό το ποίημα, με τίτλο «Η ντροπή της Ευρώπης», που δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας, ο Γκρας προειδοποιεί την ΕΕ: «Εσύ η Ευρώπη, θα πεθάνεις χωρίς ψυχή, χωρίς τη χώρα που σε δημιούργησε».

Εφοδιάζονται τα φαρμακεία


Εφοδιάζονται τα φαρμακεία

Δεν τίθεται άμεσα θέμα επάρκειας φαρμάκων, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ). Όπως αναφέρει, τα φαρμακεία εφοδιάζονται κανονικά και η χθεσινή μέρα κύλησε ομαλά, με τον κόσμο να συμπεριφέρεται με ψυχραιμία και τους παρόχους υγείας να επειδεικνύουν την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση.
Ο ΠΦΣ καλεί τους ασφαλισμένους να συνεχίσουν την ίδια υπεύθυνη στάση, επισημαίνοντας ότι «το φάρμακο δεν είναι καταναλωτικό προϊόν για να το αποθηκεύουμε, αλλά κοινωνικό αγαθό που πρέπει να το προμηθευόμαστε όταν το έχουμε ανάγκη».

Επιστρέφονται διπλώματα – πινακίδες για το δημοψήφισμα


Επιστρέφονται διπλώματα – πινακίδες για το δημοψήφισμα



Με αποφάσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται οι πινακίδες κυκλοφορίας και διπλώματα οδήγησης που αφαιρέθηκαν από την Τροχαία, ενώ επεκτείνεται το ωράριο των γραφείων έκδοσης αστυνομικών ταυτοτήτων, ώστε να μπορούν να εκδίδονται ακόμα και τη μέρα της ψηφοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, 5-7-2015.

μικρά-μικρά ανεκδοτάκια,,,,


Αποτέλεσμα εικόνας για γελιο

Είπα να κάτσω να σοβαρευτώ….αλλά δεν βρήκα που να καθίσω.

Έκλεισε το γυμναστήριο που πήγαινα τρία χρόνια και τώρα πρέπει να βρω άλλο γυμναστήριο να λέω ψέματα ότι πάω.

Εσείς που κλαίτε γιατί σας παράτησε ο γκόμενος… ξέρετε τι είναι να σου πέφτουν οι πατάτες από το πιτόγυρο;;;

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου αγιασμός και βιβλία σε Γυμνάσια και Λύκεια



Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία ενώ μετά τον αγιασμό θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές. Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ των άλλων σε εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας με θέμα τον «προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου για τα Γυμνάσια και τα ΓΕ.Λ. για το σχ. έτος 2015-2016».

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/7/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/7/2015

Καιρός (Τετάρτη 1-7-15)




Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά με τοπικές βροχές σε Θεσσαλία, Σποράδες, Ανατολική Στερεά και Εύβοια και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν πλήρωσε τη δόση


ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν πλήρωσε τη δόση

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας δεν προχώρησε στην πληρωμή της δόσης 1,5 δις. ευρώ στο πλαίσιο του δανείου της, κάτι που σημαίνει ότι είναι η πρώτη ανεπτυγμένη οικονομία που προχωρά σε αθέτηση πληρωμής προς τον θεσμό.
Το ποσό, η πληρωμή του οποίου αθετήθηκε, είναι το υψηλότερο στην ιστορία του Ταμείου.

Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι

Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι



Βιογραφία
Τα αδέρφια Κοσμάς και Δαμιανός, οι οποίοι έζησαν την εποχή που αυτοκράτορας των Ρωμαίων ήταν ο Καρίνος, ήταν γιατροί στο επάγγελμα και παρείχαν ιάσεις σε όλους όσους είχαν ανάγκη, και για αντάλλαγμα δεν έπαιρναν χρήματα, αλλά το μόνο πού ζητούσαν ήταν να πιστεύσουν στον Χριστό.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!


                                                                                                                                Ιούλιος 2015
Αποτέλεσμα εικόνας για μηνας ιουλιος 2015