Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Julio Iglesias - Amor

Ελληνική ταινία :Η Παριζιάνα


Γιατί στη Φινλανδία κοιμίζουν τα νεογέννητα σε χαρτόκουτες;



Μια μέλλουσα μητέρα που ζει στην Φινλανδία, λίγο πριν γεννήσει, θα λάβει από το κράτος ένα περίεργο δώρο: Ένα δέμα που μέσα περιέχει μια αλλαξιά ρουχαλάκια για βρέφη, παιδικό σεντόνι, κουβερτούλα. Η μανούλα αφού ξεδιπλώσει τα ρούχα, δεν πετάει το χαρτόκουτο. Το χρησιμοποιεί σαν παιδική κούνια και εκεί κοιμίζει το παιδάκι της.

16 πράγματα που δεν κάνουν οι ισχυροί συναισθηματικά άνθρωποι



Πόσο εύκολα θα μπορούσε να περιγράψει κανείς ένα άνθρωπο, που είναι συναισθηματικά ισχυρός; Είναι διαφορετικός από τους άλλους στην όψη, στην περπατησιά, στην ομιλία;… Δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί τόσο εύκολα. Σίγουρα όμως δεν κυκλοφορεί με ταμπελίτσα στο μέτωπο, ούτε έχει πράσινο δέρμα…Δεν μπορούμε να σας πούμε τι ακριβώς κάνει, μπορούμε όμως να σας πούμε τι δεν κάνει!

Να γιατί μένουμε... Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Να γιατί μένουμε... Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελλάδα έχει περισσότερα από 2.500 νησιά ενώ η ακτογραμμή της φτάνει στα 13.676 χιλιόμετρα. Στο βίντεο που ακολουθεί απαριθμούνται οι ομορφότερες παραλίες της χώρας μας, ενώ οι μαγευτικές εικόνες που προβάλλονται κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα…

Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι

http://2.bp.blogspot.com/-45DkDFnh3R8/VLzWNsvGOkI/AAAAAAAAAXI/IB2Fy_Px6hA/s1600/%CF%87%CF%87%CF%87.jpg"Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι σέβονται την ανθρώπινη ατομικότητα και γι' αυτό είναι πάντοτε συγκαταβατικοί, γελαστοί, ευγενικοί, υποχρεωτικοί.

Δεν χαλούν τον κόσμο για το σφυρί ή για τη γομολάστιχα που χάθηκαν. Δεν αγανακτούν για τους θορύβους ή το κρύο. Δέχονται με καλοσύνη τα χωρατά και την παρουσία ξένων ανθρώπων στο σπιτικό τους. Δεν συμπονούν μονάχα τους κατώτερους, τους αδύναμους και τις γάτες. Πονάει η ψυχή τους και για κείνο που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι.

Παλιό αλλά καλό!!!

ΘΕΑ! ΔΕΙΤΕ την απάντηση ηλικιωμένης στην τράπεζα που

ΔΕΙΤΕ την απάντηση ηλικιωμένης στην τράπεζα που "σφράγισε" επιταγή της!


Αναδημοσιεύουμε και σας παρουσιάζουμε ένα γράμμα που έστειλε μια 96άχρονη γυναίκα σε μια Τράπεζα.
Ο Διευθυντής της Τράπεζας που το έλαβε το βρήκε τόσο διασκεδαστικό, που το δημοσίευσε στην εφημερίδα «New York Times».

Αυξήθηκαν οι ελληνικές επιχειρήσεις ...αλλά στην Αλβανία.



  • Αύξηση των ελληνικών επιχειρήσεων στην Αλβανία προκύπτει από τα στοιχεία, σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε το Γραφείο Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στα Τίρανα.

Ιγνατίου: Αν το 2010 υπήρχε διαπραγμάτευση σαν την τωρινή, θα ήταν αλλιώς…

Ιγνατίου: Αν το 2010 υπήρχε διαπραγμάτευση σαν την τωρινή, θα ήταν αλλιώς…
Κόλαφος για τη διακυβέρνηση Παπανδρέου ήταν για ακόμα μία φορά ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου. Ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσιγκτον σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «εάν το 2010 είχε γίνει διαπραγμάτευση, σαν την τωρινή, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα».

Άγιο Όρος


Η ζωή στο Άγιο Όρος


Άγιον Όρος, η χερσόνησος του Άθω, το Περιβόλι της Παναγίας. Λέξεις ανυπότακτες σε ορισµούς, ωστόσο ενδεικτικές ενός τόπου και τρόπου ζωής.
Το ταξίδι ενός προσκυνητή ή απλώς ενός περίεργου διαβάτη παίρνει διαστάσεις συχνά ανύποπτες, καθώς το απρόσµενα θεϊκό συναπαντάται στις απροσδιόριστες ατραπούς του Πνεύµατος, που µε ανεκλάλητους στεναγµούς επιθυµεί να µας γνωρίσει την αγάπη του Πατρός.

Τελεσίγραφα στέλνει μόνο ο λαός


Πρέπει να μπεί επιτέλους ενα τέλος σε αυτή την κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα. Ας τελειώνουμε με αυτή την μαύρη σελίδα της ιστορίας του τόπου.
Χρεοκοπία εντός του ευρώ αποτελεί πλήρη απεξάρτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, πλήρους κατοχής και προσάρτησής της ως κρατίδιο της Γερμανίας.

Ποιος μίλησε για Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη;


 Αποτέλεσμα εικόνας για μνημονιο


 Γράφει ο καθηγητής Πανεπιστημίου 
  Ν. Παπαδόπουλος

Στημένα μνημόνια, στημένος οικονομικός πόλεμος, στημένη λαθρομετανάστευση – πληθυσμιακή νόθευση μαζί με υπογεννητικότητα λόγω κρίσης, «καθοδηγούμενες» απειλές από τους γείτονες, σκύψτε στα τέσσερα αλλιώς σας σβήνουμε από τον χάρτη όλα οδηγούν μεθοδικά με στόχο την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Oι πολιτικές εφημερίδες 14/6/2015

Oι πολιτικές εφημερίδες 14/6/2015

Καιρός (Κυριακή 14- 6-15)

  • Γενικά αίθριος καιρός. πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες.
    Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά.
  • Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.