Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

CHARLES AZNAVOUR - Y POR TANTO - español YOU TUBE

Ελληνική ταινία :Φωνάζει ο κλέφτης


Ξυπνάτε είμαστε σε…πόλεμο.

Βίντεο-συνέντευξη με τον διοικητή του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρο Γιάνναρο, αναρτήθηκε
στη διαδικτυακή έκδοση της «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα» με τίτλο «Δέκα χιλιάδες αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια, η τελευταία ήταν του παιδιού μου».

Βάζει ένα σκόρδο μέσα σε ένα βαζάκι και αρχίζει να το κουνάει. Το αποτέλεσμα; Απίστευτο! (ΒΙΝΤΕΟ)




Ανακάλυψε ένα κόλπο για την κουζίνα που θα σας λύσει τα χέρια
και θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο!

Μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς κάνει αυτό το μηχάνημα ; Δείτε το βίντεο! -

51

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα εξαιρετικά χρήσιμο μηχάνημα. Αυτό που κάνει είναι να ξεριζώνει ένα δέντρο και με ευκολία να το τοποθετεί σε άλλο σημείο. Με αυτό το μηχάνημα πλέον δεν θα χρειάζεται να κόβουν τα δέντρα καταστρέφοντας τα για να κατασκευάσουν κάτι στο σημείο τους. Αλλά θα μπορούν να τα μεταφέρουν σε άλλο σημείο. (Αν κάνουν τον κόπο να το κάνουν)

Δείτε ένα απλό κόλπο για να μην μπερδευτούν ποτέ ξανά τα καλώδια σας (VIDEO)

Καλώδια παντού. Φορτιστές, κινητά, πρίζες, υπολογιστές και πάει λέγοντας. Πολλές φορές καταλήγουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε βουνά μπερδεμένων καλωδίων που κάνουν τη ζωή μας ακόμη πιο δύσκολη.
Δείτε ένα απλό τρικ για να μετατρέψετε τα καλώδιά σας σε σπιράλ, ώστε να μην μπερδεύονται εύκολα.
Θα χρειαστείτε μόνον ένα μολύβι, κολλητική ταινία κι ένα... σεσουάρ.

Πως εξήγησε μια καθηγήτρια την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος στα παιδιά….Πως αντέδρασαν μετά!

1Με έναν εξαιρετικό τρόπο, Ελληνίδα καθηγήτρια εξήγησε με απλά λόγια, την λειτουργία του τραπεζικού συστήματος σε όλο τον κόσμο…..Παραθέτουμε την «παράδοση» που έκανε, όπως η ίδια την περιγράφει:
«Φέτος,κάλυψα μερικές βδομάδες έναν συνάδελφο που ήταν άρρωστος,διδάσκοντας Πολιτική Παιδεία.Στο κεφάλαιο «τραπεζικό σύστημα και δανεισμός» έγινε της πόπης,δεν καταλάβαιναν γρι.

Ατάκες της μάνας που όλοι έχουμε ακούσει



Μάνα είναι μόνο μία! Χωρίς τη μητέρα μας ο κόσμος θα ήταν κενός! Εκείνη τρέχει για όλους, έχει ικανότητες δέκα ανδρών, προλαβαίνει τα πάντα και λατρεύει τα παιδιά της όπως κανένας άλλος πάνω στη γη. Ανάμεσα σε όλο αυτό το τρέξιμο βέβαια, της ξεφεύγουν συχνά (ίσως πολύ συχνά) συγκεκριμένες ατάκες που συντροφεύουν τις μνήμες μας – ορισμένοι ενδεχομένως τις ακούμε μέχρι σήμερα...

Τι αυξήσεις και πότε φέρνει στις συντάξεις η απόφαση βόμβα του ΣτΕ


Τι αυξήσεις και πότε φέρνει στις συντάξεις η απόφαση βόμβα του ΣτΕ





Σαν βόμβα έσκασε η απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα στις περικοπές στις συντάξειςπου είχαν γίνει το 2012. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας φέρνει αυξήσεις σε συνταξιούχους καθώς ακυρώνεται η ειδική εισφορά της τάξης του 5% με 20% στο τμήμα των συντάξεων που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εργατολόγος, Αλέξης Μητρόπουλος ουσιαστικά ακυρώνει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές και τις κύριες συντάξεις.

Εντολή Νικολούδη για επείγουσα έρευνα στο ΙΚΑ


Εντολή Νικολούδη για επείγουσα έρευνα στο ΙΚΑ


Εντολή για επείγουσα έρευνα στο ΙΚΑ, έδωσε ο Υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Ε. Νικολούδηςστο Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ).
Η έρευνα θα γίνει έπειτα από αναφορές σε σχέση με με την προϊστάμενη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικού του Ιδρύματος της οποίας ο σύζυγός χρωστά κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, καθώς και άλλες υποθέσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρήθηκε η νομιμότητα.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:2η Πολιτιστική γιορτή των Σερραίων της Θεσσαλονίκης "Παράδοση & Πολιτισμός"



O Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Νούλης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην 2η Πολιτιστική Γιορτή των Σερραίων της Θεσσαλονίκης «Παράδοση & Πολιτισμός» το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00 μ.μ., στο Στρατόπεδο «Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ» του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/6/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/6/2015

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας


Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου. Καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, με στόχο την καταπολέμηση της παιδικής εργασίας και πιο συγκεκριμένα τον περιορισμό της παράνομης διακίνησης παιδιών. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο, περίπου 1,2 εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης ενός καλά οργανωμένου δικτύου, που έχει στήσει μια γέφυρα μεταφοράς παιδιών από τις αναπτυσσόμενες στις βιομηχανικά αναπτυγμένες χώρες.

Καιρός (Παρασκευή 12- 6-15)

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα Παρασκευή.

Πρόσκαιροι όμβροι θα εκδηλωθούν το απόγευμα στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Παρασκευή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: