Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Ελληνική ταινία :Ο Φαφλατάς..


Δ. Κορδελιού- Ευόσμου: Τμήματα Θερινής Φύλαξης για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού



Τμήματα Θερινής Φύλαξης για παιδιά Νηπιαγωγείου & Δημοτικού λειτούργει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από τις 16 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου (ωράριο 7 π.μ. έως 3 μ.μ.) από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού - Ευόσμου.
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους υπό την καθοδήγηση μιας έμπειρης ομάδας παιδαγωγών.

Βόλτα σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει πια...


Κάντε μία νοσταλγική φωτογραφική βόλτα σε μια Αθήνα που δεν υπάρχει πια μέσω του βίντεο που ακολουθεί...

Λήξη σχολικού έτους - Εγγραφές σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά 2015-16

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας οι εγγραφές των νηπίων και των μαθητών για κάθε σχολικό έτος θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 21 Ιουνίου , ενώ ταμαθήματα φέτος θα λήξουν τη Δευτέρα 15-6-2015, ημέρα κατά την οποία θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου και θα αποσταλούν οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ τάξης για την εγγραφή τους στα γυμνάσια.

Α΄ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Προσλήψεις στον ΟΤΕ



  • Οι ειδικότητες και οι περιοχές.


Σε νέες προσλήψεις, διαφόρων ειδικοτήτων, ανακοίνωσε πως προχωρά ο όμιλος ΟΤΕ, σε πολλές περιοχές της χώρας όπως .. ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του οργανισμού. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει προσλάβει 2.000 νέους.

ΑΣΤΑΝΑ: Φύτεψαν “κατά λάθος” μαριχουάνα σε όλα τα δημοτικά παρτέρια!

http://nea.allnewz.gr/wp-content/uploads/2015/05/291AD0AF00000578-3099143-While_cannabis_is_illegal_in_Kazakhstan_the_country_s_climate_is-a-18_1432729988468.jpgΒρε τι γίνεται με τα “λάθη” τελευταία!

Του ενός του ξεφεύγει “κατά λάθος” ραδιενεργό υλικό, οι ΗΠΑ στέλνουν “κατά λάθος” ενεργό βάκιλο του άνθρακα σε εργαστήρια και στην Αστάνα γέμισαν “κατά λάθος” όλα τα δημοτικά παρτέρια με μαριχουάνα. Μήπως “κατά λάθος” μας ψεκάζουν κιόλας;

Τραγουδιστές, θίασοι από όλη την Ελλάδα και χορευτικές ομάδες στο 1ο Φεστιβάλ Δάσους στη Θεσσαλονίκη



Αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, μεγάλοι θίασοι από όλη την Ελλάδα και χορευτικές ομάδες θα παρελάσουν από τις 15 Ιουνίου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Δάσους.
Πρόκειται για το νέο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης που φέρει την υπογραφή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Στη διάρκεια του καλοκαιριού περισσότεροι από 60.000 θεατές αναμένεται να απολαύσουν σπουδαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στο χορό, από αγαπημένους δημιουργούς του καλλιτεχνικού στερεώματος.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Βρε τους απατεώνες…Επί 8 χρόνια πληρώνουν ενοίκιο για άδειο κτίριο και εταιρεία για να το φυλάει



ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Επί 8 χρόνια πληρώνουν ενοίκιο για άδειο κτίριο και εταιρεία για να το φυλάει

Του Γιάννη Γεωργόπουλου
Απίθανες καταστάσεις αποκαλύπτεται πως εκτυλίσσονται για περισσότερα από 8 χρόνια σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας σε ό,τι αφορά την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τις δαπάνες για τη λειτουργία των υπηρεσιών.

Τι σημαίνουν για την υγεία μας οι αριθμοί στον πάτο των πλαστικών;



Σε αρκετές από αυτές τις πλαστικές συσκευασίες μπορεί να βρεθούν επικίνδυνες και βλαβερές ουσίες για την ανθρώπινη υγεία.
Γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη σήμανση που υπάρχει στο κάτω μέρος των μπουκαλιών και των πλαστικών δοχείων. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τριγωνικό σύμβολο αλλά και στον αριθμό που αναγράφεται μέσα σε αυτό. Κάθε αριθμός αντιπροσωπεύει και μία διαφορετική χημική ουσία.
Δείτε παρακάτω τι αντιπροσωπεύουν τα σύμβολα και οι αριθμοί τους, όπως τα δημοσιεύει το invitromagazine.gr:

Η απαξίωση της Θεσσαλονίκης και τα ερωτηματικά


Η απαξίωση της Θεσσαλονίκης και τα ερωτηματικά

Η άλλοτε ευημερούσα Θεσσαλονίκη αποτελεί τον φτωχό συγγενή, αλλά και με προοπτικές να γίνει ακόμη φτωχότερος. Το παράδειγμα του λιμανιού
Λέγεται ότι επαναλαμβανόμενα φαινόμενα δεν είναι συμπτώσεις. Είναι δε απορίας άξιον το γεγονός ότι μέσα σε 2-3 δεκαετίες, η άλλοτε ευημερούσα Θεσσαλονίκη αποτελεί τον φτωχό συγγενή, αλλά και με προοπτικές να γίνει ακόμη φτωχότερος. Ευτυχώς δε, που έπαψε να ακούγεται συχνά ο όρος «συμπρωτεύουσα» επειδή θα επρόκειτο για εμπαιγμό.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Καιρός (Κυριακή 30- 5-15)



  • Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.
    Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
  • Μακεδονία, Θράκη

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος


Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, με απόφαση που πήρε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μας υπενθυμίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.
Η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε κατανάλωση τσιγάρων, με τους άνδρες να προηγούνται με 47,4% έναντι 39,6% των γυναικών.

Κυριακή της Πεντηκοστής

Αποτέλεσμα εικόνας για πεντηκοστή

«Τη αυτή ημέρα, Κυριακή ογδόη από του Πάσχα, την αγίαν Πεντηκοστήν εορτάζομεν. Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, Χριστός το θείον Πνεύμα τοις Αποστόλοις. Εκκέχυται μεγάλω ενί ήματι Πνεύμ' αλιεύσι. Ταις των αγίων Αποστόλων πρεσβείαις, Χριστέ ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν»