Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Παράταση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις - ΤΩΡΑ


Παράταση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις - ΤΩΡΑ

Την παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης των 100 δόσεων που λήγει αύριο, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.
Η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Οικονομικών λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της σημαντικής αύξησης της συμμετοχής των οφειλετών στη ρύθμιση.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Pol-Ela Hlie mou

Ελληνική ταινία :Τέντυ μπόυ αγάπη μου


Μεγάλη προσοχή: Η μόδα "εξαφανίσου για 72 ώρες" έφτασε και στην χώρα μας και προκαλεί τρόμο

Μεγάλη προσοχή: Η μόδα Έφθασε και στην Ελλάδα το παιχνίδι "εξαφανίσου για 72 ώρες" που εχει τρομοκρατήσει δεκάδες γονείς στην Ευρώπη;
Η ταυτόχρονη εξαφάνιση δύο ανήλικων στην Αττική και χωρίς προφανή λόγο οδηγεί τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνούν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο παιχνίδι να έφθασε και στην Ελλάδα.

Ψεκάζουν ανηλεώς ΟΛΗ την Ελλάδα! Εικόνες από Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Πάτρα – Σάμο!!!



Όλο το Μάιο γίνεται ο κακός χαμός πάνω από τον Ελληνικό ουρανό. Όπως είχα πριν πριν από τα μέσα Απριλίου (χωρίς να είμαστε προφήτες) οι αεροψεκασμοί θα έφταναν στην κορύφωσή τους το Μάιο πριν ακολουθήσει η ελάττωσή τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Δείτε τι συνέβη σήμερα στον Ελλαδικό ουρανό και αποφασίστε αν θα χάψετε τις πληρωμένες μπουρδολογίες περί αφρικανικής σκόνης!

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" μοιράζει καρφίτσες με το λουλούδι "μη με λησμόνει" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



"Το Χαμόγελο του Παιδιού" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, πραγματοποιεί δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης αναφορικά με τις εξαφανίσεις ανηλίκων και την πρόληψη περιστατικών εξαφάνισης.
Εθελοντές και εργαζόμενοι του Οργανισμού βρέθηκαν από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί, και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, καρφίτσες με το λουλούδι "μη με λησμόνει", λουλούδι σύμβολο για τα εξαφανισμένα παιδιά, καθώς και βραχιολάκια και μπαλόνια.
Η δράση θα συνεχιστεί έως τις 12:00 στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ικτίνου.

Η Φλώρινα κατασκεύασε το δικό της αεροπλάνο -Αμερικανοί θέλουν να το αγοράσουν [βίντεο]

Η Φλώρινα κατασκεύασε το δικό της αεροπλάνο -Αμερικανοί θέλουν να το αγοράσουν [βίντεο]

Ύστερα από κοπιαστική δουλειά και τροποποιήσεις του αρχικού σχεδίου, χρησιμοποιώντας αεροπορικό αλουμίνιο ο «Άρχων» έκανε το πρώτο του ταξίδι στους αιθέρες.
Το αεροσκάφος «Άρχων ή «ARCHON SF 1» κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στη Φλώρινα και πωλείται σε ιδιαιτέρως ικανοποιητική τιμή.

Λαϊκή παρέλαση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης στις 25 Μαΐου



Λαϊκή παρέλαση σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ιστορικές και γαστρονομικές ξεναγήσεις, έκθεση ζωγραφικής με θέμα "Κατά της βίας στο σχολείο, στο πεζοδρόμιο, στην πόλη, στον κόσμο" θα πραγματοποιηθούν -μεταξύ άλλων- το διάστημα από 25 - 30 Μαΐου, από κατοίκους της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου.

Τρεις φοιτητές δημιούργησαν αυτοκίνητο που κινείται με τη δύναμη της σκέψης!

Picture 0 for Τρεις φοιτητές δημιούργησαν αυτοκίνητο που κινείται με τη δύναμη της σκέψης!

Το «σκεπτόμενο αυτοκίνητο», NeMo One η καινοτομία τριών Ελλήνων φοιτητών που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους φίλους της τεχνολογίας

του Αλέξανδρου Μητάκη
Πώς θα σας φαινόταν ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο που αντί να χρειάζεται το παραδοσιακό τηλεχειριστήριο κινείται με τη δύναμη του μυαλού σας; Σκέφτεστε «μπροστά» ή «πίσω» και αυτό υπακούει στη σκέψη σας!

Οι ανατροπές σε πόθεν έσχες και τεκμήρια



Αυστηρότερο «πόθεν έσχες» για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, περισσότερους φόρους για εργαζόμενους που λαμβάνουν παροχές σε είδος, ευνοϊκότερη φορολογική μεταχείριση για όσους αποκτούν μικρά εισοδήματα από τόκους και ακίνητα και επιβολή φόρου υπεραξίας είναι ορισμένες από τις ανατροπές που φέρνουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις.
Σύμφωνα με το Εθνος, στο «πόθεν έσχες» περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για την αγορά μετοχών, ομολόγων ή άλλων χρεογράφων, καθώς και η σύσταση ή συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου επιχείρησης.

Πανελλήνια συγκίνηση για τον Βενιζέλο…


06_50_20150320155142_img_9401_sooc1426865190

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων πολιτών -που ανησυχούν μήπως η χώρα χάσει έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς και στοχαστές της, με απαράμιλλο ήθος, σπάνια σεμνότητα και μοναδικό μαχητή του δημοσίου συμφέροντος- βάζει ο Ε. Βενιζέλος, με συνέντευξή του στη Real Νews .

Η κόκκινη κάρτα της Κομισιόν εκτροχιάζει το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης



Του Νίκου Ηλιάδη
 
Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο ενός δεύτερου κατασκευαστικού φιάσκου, έπειτα από εκείνο της υποθαλάσσιας, βρίσκεται η Θεσσαλονίκη. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η “ΜτΚ”, το πολύπαθο έργο του μετρό απειλείται με οριστική διακοπή, ελλείψει πλέον χρηματοδότησης, ενώ το ελληνικό δημόσιο θα κληθεί να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν δοθεί έως τώρα από κοινοτικά κονδύλια για την κατασκευή του έργου στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ καθώς και του ΕΣΠΑ.

7 άνθρωποι που δεν πήγαν σχολείο αλλά άλλαξαν τον κόσμο!!!

7 άνθρωποι που δεν πήγαν σχολείο αλλά άλλαξαν τον κόσμο
ΤΟΜΑΣ ΕΝΤΙΣΟΝ: Ο Τόμας Έντισον πήγε στο σχολείο σε ηλικία οκτώ χρονών και έμεινε τρεις μήνες. Ήταν ο τελευταίος στην τάξη και ο δάσκαλος «δεν τον χώνευε». Ο πατέρας του Έντισον πίστευε ότι ο γιος του ήταν κουτός (μάλλον εκείνος
δεν ήταν ιδιαίτερα ευφυής). Κάποια μέρα ο δάσκαλος είπε στον Έντισον -μπροστά σε όλη την τάξη- ότι είναι αδειοκέφαλος. Ο Τόμας, που δεν ήταν το πιο πειθήνιο παιδί, εγκατέλειψε αμέσως στην τάξη και στο σπίτι είπε ξεκάθαρα στη μητέρα του ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ στο σχολείο.

Ολο το σχέδιο αξιολόγησης και βαθμολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.



  • Σε έξι στάδια θα πραγματοποιούνται η επιλογή προϊσταμένων και η αξιολόγηση του προσωπικού, σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να δοθεί σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/5/2015

Καιρός (Δευτέρα 25- 5-15)

Η εβδομάδα που ακολουθεί ξεκινά με απογευματινές καταιγίδες στα βόρεια, συνεχίζει με τοπικές λασποβροχές στα νότια και από την Τετάρτη τα φαινόμενα,  βροχές ή καταιγίδες,  γίνονται πιο σημαντικά και εκτεταμένα.
Έτσι έως το τέλος της εβδομάδες θα έχει βρέξει, λιγότερο ή περισσότερο, σχεδόν σε όλη τη χώρα.