Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Salvatore Adamo-Ensemble


Ελληνική ταινία : ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ


Μνημεία της πόλης "ανακαλύπτουν" εκ νέου οι Θεσσαλονικείς για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

"Τουρίστες" στην ίδια τους την πόλη γίνονται σήμερα οι Θεσσαλονικείς καθώς επισκέπτονται δωρεάν μνημεία της πόλης, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων.
Φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με φορείς της πόλης διοργάνωσαν την δράση " Μνημεία και Μνήμες στη Θεσσαλονίκη" που περιλαμβάνει ξεναγήσεις στην Αριστοτέλους, στην Ρωμαϊκή Αγορά, στην Παναγία Χαλκέων, στο Μπέη Χαμάμ, στο Καπάνι, αλλά και στην Οικία Αναγνωστάκη, αφού η φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στον Θεσσαλονικιό ποιητή.

Έρχονται μειώσεις στα πρόστιμα της τροχαίας


Έρχονται μειώσεις στα πρόστιμα της τροχαίας


Έρχεται μείωση των προστίμων για τροχαίες παραβάσεις και παρκάρισμα.
Σύμφωνα με «Τα Νέα»,  στόχος είναι να προσαρμοστούν τα υψηλά πρόστιμα με βάση την οικονομική κρίση προκειμένου να μπορεί να πληρώνει την κλήση και ο κάθε παραβάτης, καθώς ένας σημαντικός αριθμός πολιτών αδυνατεί να το κάνει.

Καθημερινές εμμονές και πώς να τις ελέγξουμε

Είναι απόλυτα φυσικό, κατά περιπτώσεις, να υπάρχουν σκέψεις που στριφογυρίζουν ξανά και ξανά μέσα στο μυαλό μας. Ανησυχούμε ότι μπορεί να είπαμε σε κάποιον κάτι που δεν έπρεπε ή μετανιώνουμε κάποιο λάθος που πιθανά να κάναμε. Είναι επίσης φυσικό κάποιες φορές να εμπλακούμε τόσο πολύ με μια ταινία, ένα τραγούδι ή ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που μπορεί να απασχολεί τη σκέψη μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μπορούμε να το ελέγξουμε. Ίσως κάποιες φορές αισθανόμαστε ότι τέτοιου είδους σκέψεις συνωστίζονται στο κεφάλι μας και δεν αφήνουν χώρο σε άλλες, περισσότερο παραγωγικές, να αναπτυχθούν. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να βάλουμε σε τάξη αυτό το νοητικό χάος.

Το αυτοκίνητο που κινείται για 100 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να ανεφοδιαστεί ποτέ με καύσιμα!!

http://i2.wp.com/www.livetvgr.com/wp-content/uploads/2015/05/maxresdefault16.jpgΑν το αυτοκίνητο σας τροφοδοτείται με θόριο, τότε δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανεφοδιαστείτε με καύσιμα. Το θόριο που θα του έχετε βάλει αρχικά, θα διαρκέσει τόσο πολύ καιρό, που μάλλον όταν θα φτάσει η επόμενη φορά που θα πρέπει να του ξαναβάλετε δεν θα… έχετε αυτοκίνητο. Θα έχει φτάσει πια στα τελευταία του!

Γερμανός δικαστής: Εύλογες οι απαιτήσεις της Ελλάδας για τις αποζημιώσεις


Γερμανός δικαστής: Εύλογες οι απαιτήσεις της Ελλάδας για τις αποζημιώσεις

«Δίκαιες απαιτήσεις» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του περιοδικού Der Spiegel, στο οποίο επισημαίνεται δήλωση του Γερμανού δικαστή του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, Ντίτερ Ντάιζεροτ, υπέρ της ελληνικής διεκδίκησης των αποζημιώσεωνκαι του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : ΚΑΘΑΡΣΗ !

https://i2.wp.com/dynati-ellada.gr/media/k2/items/cache/9a7fd29ce4abe678798fd721c7cd2484_XL.jpgΠΩΣ ? ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…

Μια χώρα ολόκληρη κι ένας λαός δεσμώτες των “αγορών”.
Νικημένοι ενός νομισματικού πολέμου, όπου παίξαμε με συνέπεια τον ρόλο του λαγού, τζαμπατζήδες σε μια χώρα των θαυμάτων όπου τα θαύματα σώθηκαν.

Όταν το μωρό μιας φοιτήτριας άρχισε να κλαίει στην τάξη, ο καθηγητής της έκανε κάτι απρόσμενο!

Ο καθηγητής Sydney Engelberg με μια απλή χειρονομία κατάφερε να εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Ο καθηγητής Sydney Engelberg με μια απλή χειρονομία κατάφερε να εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! 

Ο καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, έκανε κάτι υπέροχο  και εξαιρετικά απρόσμενο όταν το μωρό μιας μητέρας που παρακολουθούσε την ομιλία του σχετικά με την οργανωτική συμπεριφορά, άρχισε να κλαίει δυνατά με λυγμούς.

VIDEO: Tο έμβρυο χτυπάει παλαμάκια μέσα στην κοιλιά της μαμάς του!

Είναι δύσκολο να μη βρεις έναν υπέρηχο χαριτωμένο και αυτός είναι σίγουρα ένας από αυτούς...

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το γιατρό τους στην 18η εβδομάδα της κύησης για να δουν το μωρό τους στον προγραμματισμένο υπέρηχο.
Αυτό που ο γιατρός τους, τους έδειξε τους άφησε έκπληκτους. Το μωρό μέσα στην κοιλιά της μαμάς, φαίνεται πώς το διασκέδαζε μιας και χτυπούσε παλαμάκια.

Το νησί των συναισθημάτων (PPS)


                             
                             Το νησί (Χατζηδάκης) from gemathaiou

ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ! ! Η Ελένη Αντωνιάδου θέλει να αλλάξει την Ιατρική για πάντα – Και είναι μόλις 27 ετών ! !

Η Ελένη Αντωνιάδου, 27 ετών, είναι μια εξαιρετική επιστήμονας που  ευελπιστεί ότι θα αλλάξει την Ιατρική. Το όνομά της φιγουράρει στην λίστα του Forbes των 30 κάτω των 30 στον τομέα της Υγείας και η Ελένη Αντωνιάδου είναι η συν-ιδρύτρια της start up «Μεταμόσχευση χωρίς Δωρητές (Transplants Without Donors), με στόχο την μεταμόσχευση με τεχνητά όργανα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλαδικές


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις Πανελλαδικές

Την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις με τον μηχανισμό τουυπουργείου Παιδείας να δηλώνει πανέτοιμος, σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. 
Διαβάστε λεπτομερώς όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/5/2015

Καιρός (Σάββατο 16- 5-15)



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού σήμερα Σάββατο