Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ποιες γυναίκες δικαιούνται ΣΥΝΤΑΞΗ από τα 50;

Κι όμως υπάρχουν πολλές γυναίκες που μπορούν τώρα, πριν έρθουν οι νέες αλλαγές στο Ασφαλιστικό, να βγουν σε σύνταξη χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν 12 και 15 έτη επιπλέον...


Μια σειρά από εργαζόμενες στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ μπορούν να πάρουν σύνταξη εκμεταλλευόμενες το νόμο.

NEO BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η Ζωή Γεωργαντά γκρέμισε το σύστημα Σημίτη: 83 δις στο Βερολίνο από την συμμορία των εκσυγχρονιστών!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

83 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!

ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ 3 ΔΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ!

ΕΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


Σού ‘δωσα την αγάπη μου The Idols

Ελληνική ταινία (Ο αισιόδοξος )


Είναι αληθινή η αγγελία με το όνομα: Αργύρης Ντινόπουλος;

Είναι αληθινή η αγγελία με το όνομα: Αργύρης Ντινόπουλος;

Πρωτιά της Νομικής Σχολής Αθηνών στον 3ο διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Εικονικής Δίκης στον 3ο διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Εικονικής Δίκης

Πρωτιά της Νομικής Σχολής Αθηνών στον 3ο διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Εικονικής Δίκης ΜΕΤΑΞΥ 16 ΟΜΑΔΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Νικητές, μεταξύ 16 ομάδων φοιτητών από πανεπιστήμια όλης της Ευρώπης, αναδείχθηκαν οι φοιτητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στον 3ο διαγωνισμό εικονικής δίκης, ο οποίος διεξάγεται τα τελευταία τρία χρόνια στην έδρα του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο. 

Κρίσεις πανικού: Τι φοβούνται όσοι τις παθαίνουν



Κείμενο της συνεργάτιδάς μας, ψυχολόγου Βιβής Σωτηροπούλου 

Κρίση πανικού
Όταν σε μια διακριτή (ευδιάκριτη) χρονική περίοδο, υπάρχει έντονος φόβος ή δυσφορία και μερικά (τέσσερα) από τα ακόλουθα συμπτώματα:
Η καρδιά χτυπά γρήγορα, έντονα ή χωρίς ρυθμό

Η Ελλάδα σε 12 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα σε 12 λεπτά - ΒΙΝΤΕΟ
Ένα 12λεπτο ταξίδι "πετώντας" πάνω από τη χώρα μας… Λευκό και μπλε, απέραντη θάλασσα και μαγευτικές παραλίες, λιτή αρχιτεκτονική και επιβλητικά ερείπια αρχαίων ναών, πολύχρωμα λιβάδια και άγρια ομορφιά παρθένας φύσης…

Μαγευτικό υπόγειο ποτάμι στην Ελλάδα

Το σπήλαιο πηγών Αγγίτη είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια σπήλαια του κόσμου (με μήκος 21 χιλιόμετρα) και βρίσκεται κοντά στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο γεγονός ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 21 χιλιομέτρων.

Απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια με 3 φυσικά προϊόντα


Απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια με 3 φυσικά προϊόντα

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά προϊόντα για να διώξετε μια και καλή ταμυρμήγκια από την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια και όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και του εξοχικού σας.
Λεμόνι ή ξίδι Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διώξετε τα μυρμήγκια είναι να ρίξετε χυμό λεμονιού σε πόρτες, παράθυρα και γενικά όλες τις εισόδους και τις εξόδους του σπιτιού.

O Πρόεδρος της Nestle δηλώνει… “Το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα”!!!

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ «Ταΐζουμε τον κόσμο», ο Πρόεδρος της Nestle Peter Brabeck κάνει τον εκπληκτικό ισχυρισμό ότι το νερό δεν είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Επιτίθεται στην ιδέα ότι η φύση και τα προιόντα της είναι αγαθά και λέει πως το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πλέον σε θέση να αντισταθούν στην κυριαρχία της φύσης είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.

Ιερώνυμος: «Όχι» στην αποκαθήλωση των εικόνων από τα σχολεία


Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, έστειλε χθες Κυριακή από το 'Αργος ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ότι δεν συμφωνεί με την «προοδευτική» αντίληψη της αποκαθήλωσης των ιερών εικόνων από τις σχολικές αίθουσες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/5/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/5/2015

Καιρός (Δευτέρα 4- 5-15)

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα, κυρίως στα δυτικά. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές.