Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ(ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΟΥΤΡΟ)


Τα πιο περίεργα φυσικά αξιοθέατα της Γης




Ξεχωριστοί προορισμοί… «από άλλο πλανήτη»! Εκατομμύρια χρόνια διάβρωσης, εκρήξεων και άλλων φυσικών φαινομένων, συνοδευόμενα από μια «δόση» λαϊκής παράδοσης για τη δημιουργία πιο ενδιαφερουσών αφηγήσεων και… ιδού μερικά από τα πιο περίεργα φυσικά αξιοθέατα της Γης και οι ιστορίες που τα συνοδεύουν! 

Μυρίζει ο ιδρώτας σας; Απλά μυστικά για να απαλλαγείτε μια και καλή από την κακοσμία!

Ο ιδρώτας είναι μια φυσική λειτουργία του οργανισμού για να δροσίσει την επιφάνεια του δέρματος σε υψηλές θερμοκρασίες...
να εξισορροπεί τα επίπεδα των υγρών και των ηλεκτρολυτών, καθώς και για να αποβάλλει τις περιττές οργανικές ουσίες του οργανισμού και τις τοξίνες. 

Όσμιο: Το πιο ακριβό μέταλλο στον κόσμο! 8 τόνοι χρυσού για 1 κιλό όσμιο!!! Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα..

6ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!!!!!
ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΟΣΜΙΟ: TO AΠΟΛΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της ΕΛΛΑΔΑΣ για την κατοχή του.
Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.

ΟΑΕΔ: Εξαπλάσιες οι αιτήσεις για τα πεντάμηνα στους δήμους



Τις 192.571 άγγιξαν οι αιτήσεις που κατατέθηκαν μέσω διαδικτύου στον ΟΑΕΔ, αναφορικά με τα πεντάμηνα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους της χώρας.
Σύμφωνα με το enikos.gr, οι θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο του προγράμματος, ανέρχονται σε 32.433. Δηλαδή έγιναν σχεδόν 6πλάσιες αιτήσεις σε σχέση με τις θέσεις που είχαν προκηρυχθεί.

Έγκριση 5.495 θέσεων για εποχικούς σε δήμους

Έγκριση 5.495 θέσεων για εποχικούς σε δήμουςΣτην έγκριση 5.495 θέσεων εποχικού προσωπικού στους δήµους θα προχωρήσουν τα συναρµόδια υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθµισης, Οικονοµικών και Εσωτερικών.

Πονοκέφαλος, ξηροφθαλμία, θολή όραση, κουρασμένα μάτια, πόνος στον αυχένα οφείλονται στο …

Computer Vision Syndrome. Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;


Όλο και περισσότερες ώρες περνάμε μπροστά στον υπολογιστή. Μάλιστα την περίοδο αυτή, της οικονομικής κρίσης, έχει παρατηρηθεί ότι έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο η χρήση του Η/Υ με την μεγάλη χρήση του διαδικτύου. H πολύωρη χρήση του υπολογιστή όμως προϋποθέτει προσοχή γιατί καταπονούμε τα μάτια και το σώμα μας.

Πανέμορφα ξωκλήσια στα ελληνικά νησιά!




Όμορφα κατάλευκα ξωκλήσια δένουν αρμονικά με το νησιωτικό τοπίο και ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο τον τόπο όπου βρίσκονται. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, αποτελούν ιδανικό προορισμό για περίπατο, κατάνυξη ή την τέλεση κάποιου Μυστηρίου. Τοποθετημένα ανάμεσα στα βράχια ή στην κορυφή ενός βουνού ή ακόμα και εκεί που σκάει το κύμα, τα ξωκλήσια προσφέρουν μοναδικές εικόνες στους θεατές, ενώ αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις τα αξιοθέατα του τόπου. Δείτε στη συνέχεια μια λίστα με τα πιο όμορφα νησιωτικά ξωκλήσια της Ελλάδας…

Η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα κατακτά την πληροφορική

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKkgzwUR_X8Pa2HJAQkIBS4jHeoubCw-NE1M8rmnkOefT1W4j_guqG1h27bQxX5TFeF6ZbcDW60G0cgWtFN1W_F9Morjnl677xvRmmqc4k44cm6lvgrSMyxmqloEVVnoqI8HSF9iOhXhY/s1600/electronic-serotonin-brain-connection-synapses-idm-techno-music-detroit-techno-acelerated.jpgΗ ελληνική γλώσσα φαίνεται ότι στο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς αποδείχθηκε ότι εξαιτίας της ακριβολογίας που τη διακρίνει οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές νέας προχωρημένης τεχνολογίας αναγνωρίζουν την ελληνική γλώσσα ως νοηματική, διότι οι έννοιες, οι καταστάσεις που περιγράφουν οι ελληνικές λέξεις, απεικονίζονται στις οθόνες των νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στα $14 δισ. ο ετήσιος τζίρος των δουλεμπόρων

Ο ετήσιος τζίρος ξεπερνά τα 14 δισ. δολάρια στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Μόνο στο Αφγανιστάν τα γραφεία που ασχολούνται αποκλειστικά με τη μεταφορά μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι 400. Δεκάδες καλυμμένα παραρτήματα…

Με φόρο 20% νόμιμες οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία


Με φόρο 20% νόμιμες οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία






Πολιτική διακήρυξη προτίθενται να υπογράψουν Ελλάδα και Ελβετία για την διευκόλυνση της εθελοντικής αποκάλυψης των καταθέσεων Ελλήνων στις ελβετικές τράπεζες.

Διαβάστε όλες τις αλλαγές για το λύκειο και τις πανελλαδικές εξετάσεις


Διαβάστε όλες τις αλλαγές για το λύκειο και τις πανελλαδικές εξετάσεις


Νομοσχέδιο με αλλαγές στο λύκειο, τις πανελλαδικές εξετάσεις και γενικότερα την εκπαιδευτική διαδικασία θα φέρει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας .
Σμνειώνεται, πάντως, ότι τις αλλαγές αυτές η κυβέρνηση επιχείρησε σήμερα Τρίτη να τις περάσει στη Βουλή ως τροπολογίες στο νομοσχέδιο «Για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα» του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/4/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/4/2015

Καιρός (Τετάρτη 29-4-15)

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στα δυτικά.
Βελτίωση από το απόγευμα. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: