Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ The Strangers

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (Δεσποινίς Διευθυντής )


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 'Εζησε μόλις 100 ώρες και χάρισε ζωή -Η απίστευτη ιστορία του νεότερου δωρητή οργάνων

Το μικρό του σώμα ήταν ικανό να τον κρατήσει στη ζωή μόνο για λίγα λεπτά...
παρόλα αυτά οι γονείς του είχαν πάρει την απόφαση ότι ο ερχομός του στον κόσμο δε θα ήταν δίχως νόημα.Η Τζες Έβανς και ο Μάικ Χάλστον γνώριζαν ήδη από την περίοδο της κύησης ότι το μικρό τους αγόρι, ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε η 28χρονη μητέρα, δεν θα τα κατάφερνε.

Ποιοι τυπώνουν και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα στον κόσμο

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και να προσέξουμε πως το αμερικανικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί και στην Ευρώπη.

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:»Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.»Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Αντιμετωπίστε τον ιδρώτα με... μαϊντανό!

Η κακοσμία του ιδρώτα είναι από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις και πολλές φορές δεν αντιμετωπίζεται ούτε με τα αποσμητικά...
Πριν... απογοητευτείτε δοκιμάστε μια πιο φυσική λύση, τον μαϊντανό!

Ο μαϊντανός περιέχει αντιβακτηριακούς παράγοντες και ψευδάργυρο. Ρίξτε τον στη σαλάτα ή πιείτε τον ως ρόφημα. Ψιλοκόψτε τον και ρίξτε τον για 5? σε βραστό νερό.

Και δείτε τα αποτελέσματα!


healthpro.gr

Το καλύτερο ΓΙΑΤΡΙΚΟ για τον ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ – Εσύ το γνώριζες;

1Είναι βράδυ και ξαφνικά έρχεται και σου χτυπά την πόρτα ένας πονόδοντος και συ δεν ξέρεις τι να κάνεις…
Μην ανησυχείς, ο ξαφνικός πονόδοντος έχει λύση, τη λεβάντα.
Η λεβάντα είναι ένα
φυτό με καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες πέρα από ωραίο άρωμα.
Καλό θα είναι να κάνεις ένα αφέψημα λεβάντας για να ανακουφιστείς από τον πόνο.
Πως να το φτιάξεις
Παίρνεις 20 γρ. αποξηραμένη λεβάντα ή 40 με 50 νωπά και τα βράζεις σε ένα κατσαρολάκι για περίπου 20 λεπτά με μισό λίτρο νερό.
Ο πονόδοντος περνά είτε με πλύσεις από το αφέψημα της λεβάντας είτε με κομπρέσες που μπορείς να εφαρμόσεις πάνω στη πάσχουσα περιοχή ή ακόμα και εξωτερικά στο μάγουλο.
Είναι προτιμότερο στους ξαφνικούς πόνους να μην επιλέγεις αμέσως τη λύση ενός φαρμάκου αλλά να προσπαθείς να τον αντιμετωπίσεις με φυσικά μέσα.

Πάρτε πίσω τις πινακίδες σας με λιγότερα χρήματα!

Ελαστικότερη αντιμετώπιση για όσους έχουν καταθέσει πινακίδες και θέλουν να ενεργοποιήσουν τα οχήματά τους 
μέσα στο έτος, με μικρότερη από τη συνολική ετήσια επιβάρυνση, εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών.

Βίντεο - αποκάλυψη: Δείτε τις υπόγειες πόλεις που κατασκευάζει η παγκόσμια ελίτ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs7NU1TfR4pO0KhNnv0Zm4LKa9GI3YukOnrCYh56D24hyphenhyphenKmWYX96_WYTEo8qv2P63qlygYQY1XTfCdcvYIRIt9CvBPCQgUlySoignt1SzzUzODc8JbqHBSTuWRmABUBmZwYkGLCLaUhaA/s1600/doomsday.jpgΔείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως η παγκόσμια ελίτ προετοιμάζεται για μια τεράστια καταστροφή, χτίζοντας αχανείς υπόγειες πόλεις και συσσωρεύοντας χρυσό, πυρομαχικά και όπλα:

Διαγράφει τις οφειλές για τους οικονομικά αδύναμους πελάτες της η Τράπεζα Πειραιώς



Πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Η διοίκηση της τράπεζας αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Αυτά είναι τα κινητά αστυνομικά τμήματα – ΦΩΤΟ


Αυτά είναι τα κινητά αστυνομικά τμήματα – ΦΩΤΟ

Τα νέα κινητά αστυνομικά τμήματα παρουσίασε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. παρουσία του αρχηγού και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση. Το πρόγραμμα της κινητής αστυνομικής μονάδας θα λειτουργήσει πιλοτικά στα Ιωάννινα, την Ξάνθη, την Εύβοια και την περιοχή της Αρκαδίας ενώ ενίσχυση θα υπάρξει και σε παραμεθόριες περιοχές για την περιφρούρηση των συνόρων.

Θάρρος: 8 τρόποι να το διδάξεις στον γιο σου



Τι είναι το θάρρος; Το θάρρος είναι μία από τις πιο βασικές αρετές που έχει ο άνθρωπος. Είναι εκείνο που μας ωθεί να κάνουμε περισσότερες προσπάθειες προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας
Από τον αναπτυξιακό εργοθεραπευτή Στέλιο Μαντούδη 
Είναι η ικανότητα που μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής χωρίς φόβο και δισταγμούς.

Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού από 24 έως 30 Απριλίου


Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού από 24 έως 30 Απριλίου

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου η Παγκόσμια Εβδομάδα Εμβολιασμού.
Τα εμβόλια προστατεύουν περισσότερα παιδιά από ποτέ, όμως εξαιτίας ανεπαρκών συστημάτων υγείας και ανεπαρκούς χρηματοδότησης, σχεδόν το ένα στα πέντε βρέφη στερείται των βασικών εμβολίων που χρειάζεται για να παραμείνει υγιές και να έχει ίσες ευκαιρίες στην ζωή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24-4-2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 24-4-2015

Θεσμοθετείται ύπαρξη βιβλιαρίου Υγείας ανασφάλιστου

Εύκολη πρόληψη και νοσηλεία θα αποκτήσουν οι πολίτες που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα, βάσει σχεδίου που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας.
Επίσης, θεσμοθετείται η ύπαρξη βιβλιαρίου Υγείας ανασφάλιστου, το οποίο θα λαμβάνουν οι δικαιούχοι με εισόδημα έως 12.000 ευρώ μέσω των ΚΕΠ, ώστε να μπορούν να απευθύνονται στις δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας υγείας και στα νοσοκομεία για δωρεάν περίθαλψη.

Καιρός (Παρασκευή 24-4-15)

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά.