Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

VIDEO: Γιατί δε μπορούμε να γαργαλήσουμε τον εαυτό μας


Πώς ενεργοποιείται το σύστημα «συναγερμού» στον οργανισμό...
Σίγουρα έχετε πολλές απορίες για τη ζωή. Θέλετε να προσθέσετε και άλλη μια; Γιατί δεν μπορούμε να γαργαλήσουμε τον εαυτό μας; Γιατί ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια όταν το κάνει κάποιος άλλος σε εμάς, αλλά αν το κάνουμε στον εαυτό μας, δεν θα καταλάβουμε τίποτα;

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ( Ο εξυπνάκιας )


Δέκα αρχαίες Ελληνικές πόλεις που έχουν πάψει να είναι υπό Ελληνική κατοχή

1Η Ελλάδα είναι γνωστή ως ένας όμορφος τουριστικό προορισμός και ίσως ο καλύτερος προορισμός του κόσμου. Οι Έλληνες είχαν αποικίσει και κυριαρχήσει στα περισσότερα μέρη του τότε γνωστού κόσμου.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν πλέον ένα από τα πιο σημαντικά έθνη όλων των χρόνων λόγω του συμβολικού της εκπληκτικού πολιτισμού της συμπεριλαμβανόμενων και των διαφόρων επιστημών, την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία.

Πέντε εντυπωσιακά φαράγγια στην Ελλάδα

1Η χώρα μας διαθέτει πολλά απίστευτης ομορφιάς φαράγγια, που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για μοναδικές, περιπετειώδεις αποδράσεις για όσους λατρεύουν τον εναλλακτικό τουρισμό.
Κάποια είναι μικρότερα, κάποια μεγαλύτερα, ωστόσο όλα προσφέρουν ξεχωριστές συγκινήσεις σε όσους τα επισκέπτονται και αποφασίζουν να τα διασχίσουν ή να επιδοθούν σε δραστηριότητες στη Φύση, όπως η πεζοπορία, η αναρρίχηση, η κατάβαση βράχων, το ράφτινγκ κ.ά.

ΤΟ ΝΗΣΊ ΠΟΥ ΘΑ ΣΏΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΎΝ ΌΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΕΣ

Μοιάζει με κάτι βγαλμένο από την επιστημονική φαντασία. Κι όμως, μέσα σε ένα βουνό, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη, κρύβεται η σωτηρία της ανθρωπότητας...

Παρακολουθήστε 1.100 ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά μαθήματα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου

http://www.digitalmeetsculture.net/wp-content/uploads/tdomf/24450/OpenCulture_stack_negative.jpgΜέσα από την ιστοσελίδα του Openculture μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν μαθήματα από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως όπως το ΜΙΤ το Standford, το Πανεπιστήμιο του Michigan, της Οξφόρδης κλπ. Μάλιστα η συλλογή αυτή περιλαμβάνει πάνω από 750 δωρεάν διαλέξεις στον τομέα των τεχνών και των επιστημών, υπό μορφή mp3 και βίντεο απευθείας στον υπολογιστή σας. 

Μόνο αυτός θα το μπορούσε Οταν ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφιζε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ άρθρο στη βουλή

Μόνο αυτός θα το μπορούσε Οταν ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφιζε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ άρθρο στη βουλή


Το νομοσχέδιο είχε 2 άρθρα, ο Γιώργος Παπανδρέου επέμενε να ψηφίσει και το αρθρο 3 που δεν υπήρχε…. Δείτε το βίντεο.

Καρκίνος του προστάτη: Αυτά είναι τα προειδοποιητικά σημάδια


Καρκίνος του προστάτη: Αυτά είναι τα προειδοποιητικά σημάδια

Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος σε συχνότητα καρκίνος των ανδρών, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.
Υπολογίζεται ότι περίπου το 10% των ανδρών κάποια στιγμή θα εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη, ενώ το 2,5% των ανδρών θα πεθάνουν από αυτόν.

Φορολογικές δηλώσεις: Στο πρώτο 10ήμερο του Μαίου αρχίζει η υποβολή τους


Φορολογικές δηλώσεις: Στο πρώτο 10ήμερο του Μαίου αρχίζει η υποβολή τους

Με σημαντική καθυστέρηση θα αρχίσει η υποβολή των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, καθώς η σχετική εφαρμογή στοΤΑΧΙSnet θα ανοίξει στο πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου.
Με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου, θα πρέπει σε λιγότερο από δύο μήνες να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους περίπου 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι.


Στην πρώτη τριάδα των πιο σκληρά εργαζόμενων λαών στον κόσμο οι Έλληνες

oosa-ores-leitourgiasΈκθεση του ΟΟΣΑ έρχεται να καταρρίψει για μια ακόμη φορά τον μύθο του «τεμπέλη Έλληνα».

Η έκθεση κατατάσσει τους Έλληνες στην τρίτη θέση της λίστας με τους πιο σκληρά εργαζόμενους λαούς στον κόσμο.

Πρωταθλητές στην εργασία είναι οι Μεξικάνοι και ακολουθούν οι Νοτιοκορεάτες. Τρίτοι οι Έλληνες με 2.037 ώρες εργασίας ετησίως.

Η χαρούμενη πλευρά της πολιτικής

                          




http://olympia.gr/

Η ΦΩΤΟ που σαρώνει στο ίντερνετ: Όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης σε μια βάρκα



Τα κρούσματα λαθρεμπορίας και οι θάνατοι 100άδων μεταναστών στη Μεσόγειο, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Μια από τις φωτογραφίες που "γκρέμισαν" το διαδίκτυο, είναι αυτή που δείχνει τους Ευρωπαίους ηγέτες, πιασμένους χέρι-χέρι πάνω σε μια βάρκα καταμεσής της θάλασσας...

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Τετάρτη 22-4-15)




Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη. Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοανατολικά καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη