Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ

Sergio Endrino- Τερέζα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (ο μπλοφατζής )


Θα είναι το 2015 η θερμότερη χρονιά στην ιστορία;



Αν και διανύουμε μόλις το δεύτερο τέταρτο του 2015, η φετινή χρονιά διαφαίνεται να είναι η θερμότερη χρονιά στην ιστορία, διεκδικώντας την πρωτιά από το 2014.
Η National Oceanic and Atmospheric Administration των ΗΠΑ (NOAA), την περασμένη Παρασκευή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της για τον Μάρτιο, κατατάσσοντάς τον στον πιο θερμό Μάρτιο των μετρήσεών της, εδώ και 136 χρόνια. Η μέση παγκόσμια θερμοκρασία ήταν τον Μάρτιο κατά 1,53 βαθμούς Φαρενάιτ υψηλότερη από τον μέσο όρο του 20ου αιώνα για τον μήνα Μάρτιο, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Μάρτιος του 2010.

Θα χρειαστείτε ένα λεπτό για να το διαβάσετε αλλά θα σας αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε

Δύο άνδρες, και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Ο ένας άντρας από τους δυο ήταν συνεχώς καθηλωμένος στο κρεβάτι του.
Στον άλλο άντρα οι γιατροί του επέτρεπαν να σηκώνεται από το κρεβάτι του για μια ώρα κάθε απόγευμα, να πηγαίνει στο μοναδικό παράθυρο του θαλάμου που βρίσκονταν δίπλα του και να χαζεύει για λίγο την ζωή έξω από το νοσοκομείο.

Πλατεία Αριστοτέλους, η πιο γνωστή πλατεία της Θεσσαλονίκης

Πλατεία Αριστοτέλους, η πιο γνωστή πλατεία της Θεσσαλονίκης
Για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους περισσότερους επισκέπτες η πλατεία Αριστοτέλους είναι ένα από τα σύμβολα της Θεσσαλονίκης.

Στο κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Νίκης, αποτελεί σημείο – αναφορά για τους Θεσσαλονικείς, τόσο λόγω της θέσης της όσο και λόγω των γεγονότων με τα οποία έχει συνδεθεί και του ρόλου της στο παρελθόν και στο σύγχρονο παρόν : σφύζει από κόσμο και κίνηση καθημερινά και εκεί διοργανώνονται πάρα πολλές κοινωνικές, πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το ποτάμι της όξινης απορροής και το ποτάμι της οργής

MMrOa_92-WvAv355K_PpwdFJXhapXVt-czLW1GzDTBcyO1q8MO_cYliiA46QI5xszAVnB9rzSCac_zlFCjwaWnXfhP9D-jq8z6ihOmIzCvEF0HGADicaH3N7dVuqHCpSDYez3GPd6_w0rWoePvskHO5X7HalaXzKBCkr8NVf_e7Q02iiHRL3aT
Ο Κοκκινόλακκας τη Μ. Παρασκευή
Τις μέρες του Πάσχα, η Β. Χαλκιδική είδε ξανά την ντροπιαστική εικόνα του Κοκκινόλακκα, του ποταμιού που διέρχεται από τα υπόγεια έργα των μεταλλείων Μαντέμ Λάκκου και Μαύρων Πετρών και εκβάλλει στον κόλπο της Ιερισσού να έχει βαφτεί κόκκινο από τα όξινα νερά των μεταλλείων. Το φαινόμενο ξεκίνησε τη Μεγάλη Παρασκευή και συνεχίστηκε ανεξέλεγκτο για αρκετές μέρες, με την «υπεύθυνη» εταιρεία Ελληνικός Χρυσός να ρίχνει με τα τσουβάλια ασβέστη για να εξουδετερώσει την οξύτητα.

Πως τα λεφτά αλλάζουν τον άνθρωπο…ΒΙΝΤΕΟ..

1



Στην αρχή ούτε να τον φτύσει… μετά όμως….

Η Κούβα δημιουργεί τέσσερα εμβόλια κατά του καρκίνου: ένα μάθημα για τις φαρμακευτικές που δεν είπαν όμως οι ειδήσεις

Ότι η Κούβα έχει αναπτύξει εμβόλια για τέσσερις διαφορετικούς τύπους καρκίνου είναι σίγουρα μεγάλη είδηση ​​για την Ανθρωπότητα (1), αν λάβουμε υπόψη ότι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάθε χρόνο στον κόσμο, από την ασθένεια αυτή, πεθαίνουν περίπου 8 εκατομμύρια άνθρωποι (2).

Βαλαβάνη: Έρχονται κατασχέσεις σε όσους δεν μπουν στη ρύθμιση



«Μπόνους» για όσους πληρώσουν άμεσα τον φόρο εισοδήματος και κατασχέσεις για εκείνους που δεν θα ενταχθούν στην ρύθμιση των 100 δόσεων προανήγγειλε μιλώντας στην Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη
Στην κυβέρνηση - που προσπαθεί να γεμίσει τα κρατικά ταμεία - πιστεύουν πως με τις ρυθμίσεις που έγιναν για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές θα αρχίσουν να μπαίνουν χρήματα.

Φεύγουν οι αρκούδες και οι λύκοι από τον Ζωολογικό Κήπο της Θεσσαλονίκης




Νέο “σπίτι”, μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον, αναμένεται να αποκτήσουν οι δύο αρκούδες και οι δύο λύκοι που ζούσαν για χρόνια στον Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης, μετά την μετατροπή του σε Κήπο Οικόσιτων Ζώων. Πρόκειται για πρόταση της Διεύθυνσης Διαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος, που αναμένεται να συζητηθεί, σήμερα το απόγευμα, στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με αίτημα την μεταφορά των ζώων στις εγκαταστάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Εμπάργκο τέλος: Ήρθαν οι Ρώσοι επιθεωρητές - Ξεκινάνε οι εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων από τον επόμενο μήνα




Eμπάργκο τέλος: Ήρθαν οι Ρώσοι ειδικοί για τον έλεγχο των ελληνικών εταιρειών με σκοπό από τον επόμενο μήνα να ξεκινήσουν οι εξαγωγές των ελληνικών γεωργικών προϊόντων στη Ρωσία.
Ξεκίνησε  η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της ρωσικής αγοράς στη Ελλάδα, Ουγγαρία,  Ινδία και  Κύπρο.

Το ανέκδοτο για τον Γιώργο Παπανδρέου που άφησε εποχή!

παπανδρεου5
Είναι 3 πολιτικοί, ο Ομπάμα, ο Κάστρο και ο Παπανδρέου.
Μια μέρα τους επισκέφτηκε ο Θεός και τους είπε:
– Εγώ ο παντοδύναμος Θεός σας λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το ανθρώπινο είδος.
Για αυτό θα έρθω σε ένα μήνα να σας καταστρέψω.
Πάει μετά ο Ομπάμα και λέει στο λαό του:

Τα Στάγειρα να γίνουν τόπος μεταπτυχιακών σπουδών Φιλοσοφίας και από πανεπιστήμια εξωτερικού.

Γιατί δεν εξετάζεται από την Ελληνική πολιτεία η προοπτική αξιοποίησης της πατρίδας του Αριστοτέλη σαν τόπος μεταπτυχιακών μαθημάτων Φιλοσοφίας ; Ποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού δεν θάθελε να έχει μεταπτυχιακό τμήμα στην πατρίδα της ποιο δημοφιλούς προσωπικότητας παγκοσμίως, και να ποιος μεταπτυχιακός φοιτητής φιλοσοφίας δεν θάθελε μεταπτυχιακό από την πατρίδα του Αριστοτέλη τα Στάγειρα της Χαλκιδικής ;

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός (Τρίτη 21-4-15)



Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη στα βορειοανατολικά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες καθώς και πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη