Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Επιστολή απόγνωσης από τη δήμαρχο της Λαμπεντούζα: Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το νεκροταφείο του νησιού μου;



Θέση, για το μέγεθος της τραγωδίας που εξελίσσεται σε καθημερινή βάση στη Μεσόγειο, με εκατοντάδες μετανάστες να χάνουν τη ζωή τους στα νερά της, προσπαθώντας να βρουν διέξοδο στην Ευρώπη, πήρε η δήμαρχος της Λαμπεντούζα.
Ήδη, σύμφωνα με topontiki.gr, από το 2012 η δήμαρχος της των νησιών της Λαμπεντούζα και Λινόζα, Giousi Nicoli, μίλησε για την αδιαφορία της Ευρώπης για την αντιμετώπιση του θέματος της μετανάστευσης.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΜΕ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ( Με φόβο και πάθος)


Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής



Πράσινα και τιρκουάζ νερά, ονειρικές παραλίες, ξεχωριστή φύση, beach bar, παραθαλάσσια θέρετρα για οικογενειακές διακοπές αλλά και βραδινή διασκέδαση. Εξωτική, βραβευμένη με 33 Γαλάζιες Σημαίες το 2014, η Χαλκιδική σας κάνει δώρο 550 χιλιόμετρα παραλιών που συναγωνίζονται σε ομορφιά και κερδίζουν... όλες!

Πέντε τρόποι για να ανάψετε φωτιά χρησιμοποιώντας… νερό [Βίντεο]

Άναψε φωτιά χρησιμοποιώντας… νερό
Ακούγεται τρελό και αδύνατo όμως όπως θα δείτε είναι πέρα για πέρα αληθινό και ρεαλιστικό.

Συνήθως χρησιμοποιούμε νερό για να σβήνουμε την φωτιά, μπορούμε όμως χρησιμοποιώντας νερό να ανάψουμε μια φωτιά!

Γιατί ο Βενιζέλος τρέμει τον Καμμένο - Δείτε ποια πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται και τα δισεκατομμύρια που έχασε το ελληνικό δημόσιο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3rPxLLiKiuhGjHznFA0PnPQrFc-gW2nMS3j9Qmuzw5wTbb1TZ5AZCUsq316hDfrQJ6YxpfN2ZCGvx4RPIyLojBd9ORUxIJcgpICFBy1601jp7KGruZBOhlEALRcvc7QRc0Zj63-KjrsNh/s1600/ipovrixia5.pngΗ υπόθεση με την αγορά των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από εταιρείες γερμανο-αμερικανικών συμφερόντων (HDW, Abu Dhabi Mar, ThyssenKrupp) έχει… πολύ ψωμί! 
 Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε αγοράστηκαν και για ένα «κομμάτι ψωμί», αφού το τίμημα της πώλησης ήταν απίστευτα ευτελές για μια τόσο μεγάλη ναυπηγοεπισκευαστική και κατασκευαστική ζώνη. Τα έγγραφα που αποκαλύπτει σήμερα το Νewsbomb.gr θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους!

Στις Σκουριές δεν έγινε «επένδυση» αλλά κακουργηματική απάτη σε βάρος του δημοσίου.

Επαναλαμβάνουμε απλά και σύντομα:
-Το πράσινο παρακράτος, δίνει χρυσό αξίας 22 δις (ΙΓΜΕ) για 11 εκατομμυρια στον Εθνικο εργολάβο.
– Ο καταδικασμένος Παπακωνσταντίνου κάνει παράσταση εις βάρος του δημοσίου (!) ώστε η εταιρεία να γλιτώσει το πρόστιμο των 15 εκ. Ευρώ που επέβαλλε η ΕΕ για την καταχρηστική αυτή συμφωνία.

«Ενώ εσύ μου φώναζες...» ένα κείμενο γροθιά για όλους τους μεγάλους...

Πολλές φορές σαν γονείς, ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας ένα παιδί που το μόνο που θέλει είναι αγάπη από εμάς...
Τα οικονομικά προβλήματα, τα νεύρα της δουλειάς και το άγχος της επιβίωσης μας κάνει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο.Ποιο είναι αυτό;
Ο τρόπος μας και η συμπεριφορά μας απέναντι στο παιδί μας.
Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο της Κατερίνας Μάλλιου.

Αμεση ρευστότητα από Ρωσία μέσω του αγωγού φ.α.: "Δεν πρόκειται για βοήθεια αλλά για συνεργασία" λέει η Μόσχα και επιβεβαιώνει τα 5 δισ.


Αποτέλεσμα εικόνας για αεριο


 Επιβεβαιώνει επί της ουσίας και ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ τα δημοσιεύματα του defencenet.gr  που αναπαρήγαγε σήμερα το Spiegel περί της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας στον ενεργειακό τομέα, αλλά και την προκαταβολή από αυτή την συνεργασία που θα λάβει η Ελλάδα!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ο Πατρινός που έφτιαξε το Seatrack δίνοντας την ευκαιρία σε ΑμεΑ να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα (Φώτο & Βίντεο)

Ιγνάτιος Φωτίου: Ο Πατρινός που έφτιαξε το Seatrack δίνοντας την ευκαιρία σε ΑμεΑ να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα Ήδη έχει τοποθετηθεί στην παραλία Αγίου Βασιλείου Ο Ιγνάτιος Φωτίου είναι πατρινός και κατάφερε να εξελίξει το επάγγελμά του μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της καινοτομίας και
ταυτόχρονα προσφοράς σε ειδικές ομάδες πληθυσμού. Είναι ιδρυτικό μέλος του spin-off startup TOBEA (Think Out of the Box Engineering Applications), που προέρχεται από το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής, του τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και ασχολείται με καινοτομίες σε θέματα που διευκολύνουν την καθημερινότητα ατόμων με κινητικά προβλήματα.

ΠΩΣ ΧΑΚΕΡ «ΕΦΑΓΑΝ» 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που δρουν οι χάκερ, οι οποίοι έχουν καταφέρει να «φάνε» 4 εκατ. ευρώ από ελληνικές εταιρείες
φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.
Μιλώντας στην κυριακάτικη «Real News» ο κ. Σφακιανάκης αναφέρει ότι η διαδικτυακή και ηλεκτρονική διείσδυση στα λογιστήρια εταιρειών είναι αυτή τη στιγμή ένα διεθνές φαινόμενο.

Η ιστορία της Δ.Ε.Θ


Αποτέλεσμα εικόνας για διεθνης εκθεση θεσσαλονικη  νικολαος γερμανος



Ο ιδρυτής της Δ.Ε.Θ.

Ο Νικόλαος Γερμανός, ο ιδρυτής της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης υπήρξε εξαίρετος επιστήμων, δόκιμος συγγραφέας και αξιόλογος πολιτικός. Υπήρξε ένας άνθρωπος με πλατιά μόρφωση και υψηλά ιδανικά, ταυτόχρονα όμως ήταν και άνθρωπος της δράσης. 

Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν ρεύμα, κάρτα τροφίμων, επίδομα ενοικίου


Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν ρεύμα, κάρτα τροφίμων, επίδομα ενοικίου

Αιτήσεις από σήμερα 20 Απριλίου και για ένα μήνα (ως τις 20 Μαΐου) θα μπορούν να υποβάλουν χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά, άνεργοι και μεμονωμένα άτομα για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κατά της ανθρωπιστικής κρίσης που περιλαμβάνει ένα τρίπτυχο κοινωνικών μέτρων, με δωρεάν ρεύμα ως 300 κιλοβατώρες το μήνα, κάρτα τροφίμων αξίας από 70 ευρώ ως 220 ευρώ το μήνα και επίδομα ενοικίου, επίσης από 70 ευρώ ως 220 ευρώ το μήνα.

Καιρός (Δευτέρα 20-4-15)




Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με το ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς, θα υπάρξει πτώση θερμοκρασίας, αλλά και τοπικές βροχές, ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν καταιγίδες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ: