Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ:"Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"


                                     
                                     http://www.efenpress.gr/

Oι Τούρκοι «κάτι ετοιμάζουν» και εκπαιδεύονται συνεχώς στη διάβαση του Ποταμού! (Εικόνες)


Παλιά μου τέχνη κόσκινο λέει μια παλιά παροιμία και οι Τούρκοι δεν χάνουν ευκαιρία να εκπαιδεύονται και να ετοιμάζονται κοντά στον Ποταμό Έβρο ..Εδώ σε μια πρόσφατη άσκηση-διαβασης Ποταμού στην Ελληνική Πόλη «Σαράντα Εκκλησιές» το Kırklareli!

Πως να ξεχωρίζεις τον κρόκο από το ασπράδι με ένα μπουκάλι!

Μια πρωτότυπη ιδέα για να ξεχωρίζεις τον κρόκο από το ασπράδι του αυγού καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί από το Handimania.
Δεν...
απαιτούνται πολλά πράγματα και όπως θα παρακολουθήσετε δεν διαρκεί πολύ...

Ταξίδι στην Αθωνική Πολιτεία (Ιερά Μονή Παντελεήμονος)


Εορτή: Αγίου Παντελεήμονος
Η σημερινή Μονή του Αγίου Παντελεήμονος κτίσθηκε μετά το 1760 κοντά στο Μονύδριο της Αναστάσεως, το οποίο είχε κτίσει ο επίσκοπος Ιερισσού Χριστόφορος. Από τον 14ο αιώνα αναφέρεται και ως Μονή των Ρώσων, ενώ οι ηγούμενοι υπογράφουν ελληνικά. Στο Καθολικό από το έτος 1875 οι ακολουθίες γίνονται σε δύο γλώσσες, δηλαδή ελληνικά και ρωσικά. Στο παρεκκλήσι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου οι ακολουθίες γίνονται στα ελληνικά, ενώ στο παρεκκλήσι του αγίου Μητροφάνους ρωσικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΑΡΦΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ

Να κάνει πιο ελκυστικό το μάθημα προς την τάξη του ήθελε ένας καθηγητής από την Καλιφόρνια. Για αυτό τον λόγο σκέφτηκε ένα απίστευτο τρικ για να τους προκαλέσει την...
προσοχή.. Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί..

ΕΛ.ΑΣ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ EMAILS ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ...

Ενημέρωση τηςΔιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για παραβίαση της ροής επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την παρέμβαση σε διαδικτυακές... οικονομικές συναλλαγές, την εξαπάτηση των καταθετών και την κατάθεση χρημάτων σε απατηλό λογαριασμό

Ποιές συσκευές καίνε το περισσότερο ρεύμα;

1Νέα έρευνα του ΑΠΘ καταρρίπτει μύθους κι ανακαλύπτει αλήθειες για ό,τι “φουσκώνει” του λογαριασμούς της ΔΕΗ.Πόσο ρεύμα “καίει” μια
μικρή συσκευή, όπως το πιστολάκι μαλλιών, αλλά και άλλους μύθους και αλήθειες…
σχετικά με το τι “φουσκώνει” τους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος, αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το τέλος της μελισσοκομίας : Ασύλληπτων διαστάσεων οικολογική καταστροφή! [photos]

1Αντιμέτωποι με οικολογική καταστροφή ασύλληπτων διαστάσεων βρίσκεται… η Χαλκιδική , η Θάσος και κατ επέκταση η Ελλάδα μας.Μελισσοκόμοι ΠΡΟΣΟΧΗ , σήμερα θα ειπωθούν γεγονότα που πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ! Η Φύση μας καταστρέφεται!
Η μελισσοκομία μας κινδυνεύει να καταστραφεί. Μαζί μ’ αυτήν, κινδυνεύουν όσα καταφέραμε εμείς, οι πατεράδες μας, οι παππούδες μας, οι παππούδες των παππούδων μας και οι πρόγονοί μας.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Καιρός (Τρίτη 14-4-15)


Χαλάει ο καιρός από σήμερα Τρίτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αναλυτικά:
Θεσσαλονίκη
Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά γρήγορα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση μετά το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 4 και μετά το μεσημέρι βαθμιαία 5 με 6 και πιθανώς πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.