Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

18 παράξενα του ανθρωπίνου σώματος

1Γνωρίζατε ότι τα οστά είναι 4 φορές πιο γερά από το τσιμέντο;
Ότι κατά τη διάρκεια της ζωής σας θα αποβάλετε περίπου 18 κιλά δέρμα; Μάθετε τα πιο παράξενα γεγονότα για το ανθρώπινο σώμα!
Το στομάχι
είναι γεμάτο πεπτικό οξύ, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό ώστε να λιώσει ψευδάργυρο. ευτυχώς όμως τα κύτταρα του βλεννογόνου του στομάχου ανανεώνονται τόσο γρήγορα που τα οξέα δεν έχουν αρκετό χρόνο ώστε να τα διαλύσουν.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Ο Μπλοφατζης


                                 
                                 http://www.efenpress.gr/

Stratfor: Η Ευρώπη θα χωριστεί στα 4 και η Γερμανία θα έχει οικονομικά προβλήματα την επόμενη 10ετία


Stratfor: Η Ευρώπη θα χωριστεί στα 4 και η Γερμανία θα έχει οικονομικά προβλήματα την επόμενη 10ετία

Τις προβλέψεις της για τις γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τους συσχετισμούς δυνάμεων για την επόμενη δεκαετία ανακοίνωσε η εταιρεία Stratfor, εκτιμώντας ότι ο κόσμος θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνος απ' ότι είναι σήμερα κι ότι ολοένα και περισσότερες χώρες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το χάος.
Συγκεκριμένα η Stratfor προβλέπει ότι:

Οι ακριβότερες πόλεις στον κόσμο




Πόσο κοστίζει ένα λίτρο βενζίνη στο Παρίσι; Μία φιάλη κρασί στη Σιγκαπούρη; Ένα κιλό ψωμί στο Όσλο; Η απάντηση σε όλα είναι: Πάρα πολλά!
Η έρευνα του Economist Intelligence Unit συνέκρινε τις τιμές 160 προϊόντων και υπηρεσιών (τρόφιμα, ρούχα, είδη προσωπικής φροντίδας, ενοίκια, μεταφορές κ.ά) σε 400 σημεία πώλησης σε 133 πόλεις.

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Μαρτίου 2015, το 1ο Συνέδριο Ψηφιακής Ασφάλειας ICT Security World Congress που διοργάνωσε το Greek ICT Forum με... 
τη συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τιμώμενο πρόσωπο του Συνεδρίου  ήταν ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος παρέλαβε το Βραβείο «Ασπίς» των ICT Security Awards από τον Πρόεδρο του ΕΚΔΔΑ, Ομότιμο Καθηγητή Ιωάννη Χρυσουλάκη.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ … Χρεοκοπία & Λαθρομετανάστευση

Εξοχότατε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Στα ΜΜΕ ακούω και διαβάζω ότι τα ταμεία του Κράτους είναι άδεια. Αυτό δηλώσατε και εσείς προ ημερών.
Οι δανειστές της Σιωνιστικήs Τρόϊκα, απεδείχθησαν δυνάστες του Ελληνικού Λαού.

Horizon: Από το δωμάτιο του πατρικού σπιτιού, στο Νο1 της Apple!! Δύο νέοι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν μία εφαρμογή που σαρώνει σε Αμερική και Ευρώπη!!!

http://www.lifo.gr/uploads/image/624639/21s.jpg[ Φωτογραφίες: Αιμιλία Παναγιώτου ]

Τα νέα έχουν ως εξής:

Τον Ιανουάριο που μόλις μας πέρασε μία εφαρμογή που ήρθε να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τραβούσαμε βίντεο με τα κινητά μας ως τώρα "προσγειώθηκε" στο App Store.

Οι μηχανικοί θέλουν παρέμβαση Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης


Οι μηχανικοί θέλουν παρέμβαση Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα απέστειλε η διοικούσα επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), ζητώντας την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου του μετρό Θεσσαλονίκης αλλά και την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού προβλήματος των Ελλήνων μηχανικών.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ιατρικες συμβουλες

Από τον έγκριτο Ιατρό Μάνο Χατζηδάκη: 

Οι 20 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε σε θέματα, για τα οποία κι' εσείς θα έχετε αναρωτηθεί. . .πχ: 
Είναι το περπάτημα εξίσου αποδοτικό με το τρέξιμο; Η τηλεόραση βλάπτει την όραση; Τα αβγά ανεβάζουν την χοληστερίνη; Ποιο κρασί είναι καλύτερο;

Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας



Αλλαγή σκυτάλης στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, καθώς σήμερα υπεγράφησαν από το υπουργείο Υγείας των επικεφαλής τους.
Αναλυτικά, επικεφαλής των ΥΠΕ ανά περιφέρεια τοποθετούνται οι εξής:
Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ, Αγγελος Παπαδόπουλος (ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή).

Αισιοδοξία (PPS)


                          
                           αισιοδοξία from gemathaiou

Αυτοί είναι οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές


Αυτοί είναι οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές

Γνωστοί έγιναν οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές μετά τις κρίσεις από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη.
Προάγονται
Κρίθηκαν προακτέοι στον βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, οι κατωτέρω (35) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και (2) Ειδικών Καθηκόντων (Υγειονομικός και Εγκλ. Εργαστηρίων).

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 6-3-2015

Βροχές, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ.
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας



Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ. στον Κινηματογράφο “Άστρον” (Χρυσ.Σμύρνης και Κομνηνών, Μενεμένη). Στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες