Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μήπως ξέρετε πού μπορώ να το βρω;


                            

Πόθεν έσχες με τεκμήρια για ακίνητα, μετοχές, δάνεια, κάρτες


Πόθεν έσχες με τεκμήρια για ακίνητα, μετοχές, δάνεια, κάρτες

Αντιμέτωποι με ένα ακόμη πιο αυστηρό σύστημα με τεκμήρια θα βρεθούν φέτος οι φορολογούμενοι κατά τη συμπλήρωση και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2014.
Με βάση το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, ο οποίος ισχύει πλήρως από το τρέχον έτος, όλα τα χρήματα που ξόδεψαν μέσα στο 2014 τα φυσικά πρόσωπα για την ανέγερση οικοδομών,

Και τωρα… ΞΕΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Μετά την 4μηνη παράταση της δανειακής που κατάφερε να εξασφαλίσει η ελληνική κυβέρνηση στο χθεσινό Eurogroup ήρθε η ώρα η κυβέρνηση να ανασκουμπωθεί εφαρμόζοντας αυτά που ζητά ο ελληνικός λαός και τα οποία είναι α π α ρ α ί τ η τ α για να βγει πραγματικά η Πατρίδα μας από την κρίση
α) Άμεση απομάκρυνση του υπόδικου Γεωργίου από τη διοίκηση της ΕΛΣΤΑΤ

Η πρώτη υποχώρηση του Βερολίνου - Πως σώθηκε η χώρα από τα "αιμοσταγή" μέτρα που ζητούσαν οι Γερμανοί


ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 

Μετά από πέντε χρόνια Μνημονίου και εξαθλίωσης της χώρας η κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να διαπραγματευθεί και να κερδίσει κάποιους καλύτερους όρους για να δοθούν "ανάσες" στη χώρα. Το κυριότερο που πέτυχε είναι η αποφυγή των "αιμοσταγών"μέτρων που η προηγούμενη κυβέρνηση Α.Σαμαρά είχε ήδη αποδεχθεί να πάρει.

H TAINIA MAΣ : " Η ΨΕΥΤΡΑ "




                                      
                                      http://www.efenpress.gr/

H ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ












ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ SSM
Λούκα Κατσέλη πέρασε τις συμπληγάδες του SSM του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας  που έχει αναλάβει την εποπτεία των συστημικών τραπεζών,  και πήρε την έγκριση, προκειμένου να αναλάβει την Προεδρία του... 

«Να διατηρηθεί η φύλαξη δικαστών και εισαγγελέων»

enwsh eisaggelewnΤη διατήρηση της φύλαξης δικαστών και εισαγγελέων ζητεί με ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος μετά την πρόσφατη εξαγγελία του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης για δρομολόγηση δραστικής μείωσης του αριθμού των αστυνομικών, στους οποίους έχει ανατεθεί η φρούρηση προσώπων-στόχων.

Ξεκινά την Τετάρτη η δίκη Παπακωνσταντίνου



Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη η δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο Ειδικό Δικαστήριο, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αντιμετωπίζει το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/1950 για τους καταχραστές του Δημοσίου και το επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα (λόγω των επιβαρυντικών διατάξεων του Ν. 1608/1950) της απόπειρας απιστίας.

Βαρουφάκης: Ένα μικρό βήμα στη σωστή κατεύθυνση



Για αλλαγή σελίδας «ως Ελλάδα και ως Ευρώπη», μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά το πέρας του Eurogroup.
Σήμερα δείξαμε ότι η προσπάθεια εγκλωβισμού στις ασφυκτικές προθεσμίες που συμφώνησε η προηγούμενη κυβέρνηση, απέτυχε.
«Συνδυάσαμε σεβασμό σε κανόνες με σεβασμό στη δημοκρατία. Συνδυάσαμε τη λογική με την ιδεολογία» σημείωσε χαρακτηριστικά, αλλά ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία είναι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βρε τα παλιόπαιδα να μην έχουν καμμιά μανούλα σε λίστα…

                                

…ενώ άμα είχαν, όχι τέσσερα Eurogroup, σε τρία λεπτά θα είχε λήξει το θέμα. Κύριοι εισαγγελείς, τον Φαλτσιανί μην ξεχάσετε, να σας πει κάτι νέα…

http://olympia.gr/

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο - Η αναλυτική πρόγνωση



Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εντολή βόμβα για το σκάνδαλο των CDS – Τρεις εισαγγελείς αναλαμβάνουν την διερεύνηση!

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΜΠΡΑ – ΝΟΥΛΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝ! «Σε έναν μήνα να είναι στον ανακριτή» η εντολή της κυβερνησης!
Αποφασισμένη η κυβέρνηση να δέσει τα καθάρματα του μνημονίου που ρήμαξαν την Ελλάδα για να γεμίσουν τις τσέπες τους.
Στην τελική ευθεία πλέον η τιμωρία για το έγκλημα που συγκάλυψαν οι Σαμαράς – Βενιζέλος!