Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος με 233 ψήφους -Το ΒΙΝΤΕΟ της ψηφοφορίας

                         Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος με 233 ψήφους -Το ΒΙΝΤΕΟ της ψηφοφορίας
Με 233 ψήφους ο Προκόπης Παυλόπουλος εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, μετά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Παυλόπουλος συγκέντρωσε 233 ψήφους, ο Νίκος Αλιβιζάτος 30 ψήφους και «παρών» δήλωσαν 32 βουλευτές.

Τι δεν κατάλαβαν οι Γερμανοί;


Δεν κατάλαβαν ότι η σημερινή Ελλάδα, δεν είναι η χθεσινή;
Δεν κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα ανθρωπάρια να τους προσφέρουν τις βρωμερές τους "υπηρεσίες";
Δεν κατάλαβαν ότι οι - παραδοσιακά δεξιοί- Έλληνες, νιώθοντας προδομένοι, επέλεξαν αριστερή κυβέρνηση και ότι αυτό σημαίνει ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ προς τη κυβέρνηση αυτή να φθάσει ΣΤΑ ΑΚΡΑ, αν χρειασθεί;
Δεν κατάλαβαν ότι με τη διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως και την αναγέννηση της Ορθόδοξης Ρωσίας εξέλειπον οι ιδρυτικοί λόγοι υπάρξεως του ΝΑΤΟ και μειώθηκε η αναγκαιότητα της εντάξεως κρατών στην  Ε.Ε;

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στο δήμο Θεσσαλονίκης



Εκδηλώσεις με παραδοσιακή μουσική και χορό, αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων και προσφορά εδεσμάτων διοργανώνουν οι Δημοτικές Κοινότητες και η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας, για την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015.
Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΙΝΟ ΛΟΦΟ
Εκδήλωση με την αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων διοργανώνει η 3η Δημοτική Κοινότητα με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος «Τα Χάλκινα της Γουμένισσας»

Πληρώστε στην Εφορία από 202 ευρώ και πάνω και διαγράψτε άλλα τόσα από το συνολικό σας χρέος!



Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η κυβέρνηση για να κάνει τους οφειλέτες να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προς την εφορία, από τον προσεχή Μάρτιο.
Ένα από τα καινούρια πράγματα που φέρνει η «πρόωρη εξόφληση» που εξήγγειλε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, είναι και το κούρεμα του χρέους. Όχι όμως με... παραδοσιακούς τρόπους.

Π.Καμμένος: "Θα γίνουμε νέο Κούγκι αν Βερολίνο και Βρυξέλλες επιμείνουν στο Μνημόνιο"


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΘΑ

"Aν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε και αυτό που δικαιούμαστε από την ευρωζώνη θα το κάνουμε Κούγκι". Σε αυτή την πεντακάθαρη δήλωση-μήνυμα προς την Ευρώπη και την ευρωζώνη  και ειδικά προς το Βερολίνο προχώρησε  πριν λίγα λεπτά ο ΥΕΘΑ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους.

H TAINIA MAΣ: "Ένα ασύλληπτο Κορόιδο" (Επίκαιρη...)



                                        
                                        http://www.efenpress.gr/

Τι να κάνετε αν ο χαρταετός σας μπλεχτεί σε ηλεκτροφόρα καλώδια



Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών συνιστά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ συμβουλεύει όσους θέλουν να τηρήσουν το έθιμο, να μην πετούν τον χαρταετό κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για τους ίδιους και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Όλες οι προθεσμίες και τα δικαιολογητικά για τις εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας τον Μάιο



Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2015.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 για τα επίπεδα:

Παιδί: 6 κανόνες για να είναι ασφαλές όταν βγαίνει έξω



Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, όταν το παιδί σας βρίσκεται μόνο του εκτός σπιτιού, πρέπει πρώτα να του μάθετε κάποιους κανόνες και να βεβαιωθείτε ότι τους έχει εμπεδώσει και είναι ικανό να τους τηρήσει. Ποιοί είναι, λοιπόν, οι βασικότεροι από αυτούς;Ζητήστε του…

Μάθαμε το μυστικό! Ρετσίνι στο αυτοκίνητο; Δείτε πως αφαιρείται


1

Πως θα αφαιρέσεις εύκολα το ρετσίνι από το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σου…Πως να αφαιρέσεις το ρετσίνι από το αυτοκίνητο Πολλοί λένε πως το ρετσίνι αφαιρείται με καθαρό οινόπνευμα αλλά δε το συνιστώ γιατί το οινόπνευμα μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα του αυτοκινήτου αν μείνει έστω και λίγο παραπάνω στη λαμαρίνα..

Το τεστ του 1 λεπτού που αποκαλύπτει τον κίνδυνο εγκεφαλικού!



Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Stroke, επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ένα απλό τεστ μπορεί να αποκαλύψει αν κινδυνεύουμε από εγκεφαλικό.
Μπορείτε να κάνετε κι εσείς το τεστ οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε.
Πρόκειται για ένα απλό τεστ ισορροπίας, το οποίο οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό δείκτη για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας και ιδιαίτερα για τη λειτουργία του εγκεφάλου μας.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ από Ηλεκτροπληξία: Αντιμετώπιση και πρώτες βοήθειες

http://cdn7.bbend.net/media/k2/items/cache/637a120d9f1110e4317996baa003eee2_L.jpg?t=-62169984000Για να προλάβετε το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας, είναι απολύτως απαραίτητο να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και ακόμη και αν το θύμα δείχνει ότι είναι καλά, επιβάλλεται να κάνει καρδιολογική και νευρολογική εξέταση, καθώς η ηλεκτροπληξία μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 18-2-2015



Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο στα παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη και λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια.

Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης

Διαβάζοντας αυτό το κείμενο αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας ότι τίποτα από όσα συμβαίνουν σήμερα δεν έγινε τυχαία. Και στις δέκα τεχνικές θα αναγνωρίσει κανείς... τη δική του καθημερινότητα, τη δική του
πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια της ευημερίας μας. Δικαίως συμπεραίνει κανείς ότι όλα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα είχαν σχεδιάσει. Όλες οι τεχνικές εφαρμόστηκαν πάνω μας και σήμερα πια μπορούμε να πούμε ότι αποδειχθήκαμε τα ιδανικά πειραματόζωα!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Βασιλικός πολτός: Θαυματουργά οφέλη για την υγεία μας!

Ο πολτός που μόνο η βασίλισσα τρώει. Παράγεται από έναν αδένα της μέλισσας – εργάτη και είναι γεμάτος από Βιταμίνες A, B και Ε αλλά και πολλά αντί – οξειδωτικά. Έχει ευεργετικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς για πολλούς θεωρείται "ελιξίριον της νεότητας"!