Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο;



«Είστε ανεύθυνος λαός», «Δεν πληρώνετε τους φόρους σας», «Είστε βολεμένοι», «Λειτουργείτε με ωχαδελφισμό», «Είστε τεμπέληδες»… είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν! Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει! Τι; Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού.

Εν αρχή ην ο σπόρος...(video)

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ένα ντοκιμαντέρ του Christophe Guyon για τη σημασία των παραδοσιακών σπόρων στην επιβίωση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τις δραματικές

Πώς να τρίψετε τυρί χωρίς κόπο...(video)



Αυτό το κόλπο θα σας λύσει τα χέρια! Λαδώνετε την επιφάνεια του τρίφτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με ηλιέλαιο ή λάδι και μετά τρίβετε το τυρί. Αυτό το tip βοήθα το τυρί να γλιστρά πάνω στην επιφάνεια του τρίφτη χωρίς να κολλάει κατά το τρίψιμο. Με αυτό τον τρόπο και τρίβεται ακόμα πιο γρήγορα και κουράζεστε λιγότερο!

Πώς θα σώσετε κάποιον που πνίγεται...



Ο κίνδυνος πνιγμού συμβαίνει όταν ένα αντικείμενο σφηνωθεί στον λαιμό ή την τραχεία, εμποδίζοντας τη ροή του αέρα.

Στους ενήλικες, αυτό συμβαίνει συνήθως από κάποιο κομμάτι τροφής που δεν έχει μασηθεί σωστά και δεν καταπίνεται. Τα μικρά παιδιά είναι πολύ πιθανό να καταπιούν μικρά αντικείμενα, όπως παιχνίδια.

6 παράξενα πράγματα για τον ανθρώπινο οργανισμό που συμβαίνουν στο διάστημα...



Η παρατεταμένη διαμονή στο διάστημα κρύβει μερικές εκπλήξεις, αλλά και κάποιους κινδύνους για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μάθετε γι αυτούς.
1. Αύξηση ύψους
Μετά από 6 μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, οι αστροναύτες ψηλώνουν 3% του ύψους τους. Αυτό συμβαίνει γιατί σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας η σπονδυλική στήλη επεκτείνεται χωρίς να την εμποδίζει κάτι. Το φυσιολογικό ύψος επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες στη Γη.

Με τι αντικατέστησε ο Πάνος Καμμένος τη σημαία της Ε.Ε.;

30kammenosΤέλος η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Στο εξής, σύμφωνα με διαταγή του νέου υπουργού, δίπλα σε αυτή των ενόπλων δυνάμεων και την Ελληνική, θα κυμματίζει η σημαία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Συμβολική κίνηση με νόημα και κυρίως με πολλούς αποδέκτες, μπορεί να θεωρηθεί η απόφαση του Πάνου Καμμένου, να αναρτήσει τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό στο Πεντάγωνο και σε όλα τα επίσημα κτίρια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΤΩΡΑ: Ο Πάνος Καμμένος έσπασε τις γκρίζες ζώνες καταθέτοντας στεφάνι στον τόπο της θυσίας των Ιμιων.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ.
Ειναι μια ιστορική στιγμή, πέραν απο τις ανούσιες παραστάσεις σε μνημεία και τους βαρυγδουπους λόγους πολιτικών. Ο Πάνος Καμμένος ειναι ο μόνος υπουργός μετά απο 19 χρόνια που κατέθεσε στεφάνι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ οι σύγχρονοι Λεωνίδες.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Shakin' All Over Johnny Kid & The Pirates


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

National Geographic: Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή



Το γνωστό περιοδικό National Geographic δημοσίευσε έναν οδηγό με τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσε να αποκομίσει ένας ταξιδιώτης σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στη λίστα βρέθηκαν και οι πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή και η Θεσσαλονίκη συμπεριελήφθη σε αυτές.

Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου !

Φορτσάτος μπαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο νέος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. Μια από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να
προβεί, μετά φυσικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι η πώληση μεγάλου μέρους του στόλου των κρατικών και υπουργικών αυτοκινήτων.

Ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο στην Ευρώπη

Του Μιχάλη Ψύλου ((ΕΠΙΚΑΙΡΑ)
“Με όλες μου τις δυνάμεις στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετέχω στο Εθνικό Γραφείο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας πάνω από είκοσι χρόνια. Τώρα βρίσκομαι σε αυτό που ονομάζεται στη Γαλλία «Σοσιαλιστική Αριστερά», δηληδή είμαι δηλαδή αντίθετος με την πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης του προέδρου Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού Εμανουέλ Βαλς.

Ο Καμμένος δίνει 120 ευρώ επιπλέον σ΄ όσους υπηρετούν στα σύνορα - Τι διέταξε



Επιμέλεια 
Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 


Στην χορήγηση Οδοιπορικών 4 Ημερών σε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές (Εβρος και νησιά Αιγαίου,πλην Κρήτης) προχωρά άμεσα το Υπουργείο Αμυνας 
  H πρώτη εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, αφορά την άμεση επιχορήγηση των προβλεπομένων ημερών εκτός έδρας νομού Έβρου και νησιών Αιγαίου, σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 200/93, ανακοινώθηκε.

ΝΤΡΟΠΗ! Με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά τα τέσσερα χειρότερα αποτελέσματα της ΝΔ

 Το αρνητικό ρεκόρ των χαμηλότερων ποσοστών στα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μέσα σε 5 χρόνια προεδρίας κατάφερε ...
να συρρικνώσει τα ποσοστά της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και να καταγράψει τα τέσσερα χαμηλότερα ποσοστά από την ίδρυσή της.

Αποκλειστικό : Αστραπιαία ενέργεια του ΥΕΘΑ Καμμένου και «Χορήγηση Παραμεθορίου» με το …Καλημέρα !

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του νέου ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά την ενημέρωση -εισήγηση που είχε απο τους Αρχηγούς κατά την χθεσινή ενημέρωση στο Πεντάγωνο !
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο νέος ΥΕΘΑ αφού ενημερώθηκε απο τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο έδωσε την εντολή για άμεση επαναχορήγηση του Επιδόματος Παραμεθορίου στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων !

Το μεγάλο σκάνδαλο με τα ΜΜΕ - 19.000€ τον χρόνο πληρώνουν για δημόσιες συχνότητες αξίας δισεκατομμυρίων! Τι θα κάνει ο Αλέξης και η νέα Κυβέρνηση;

ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Μια χούφτα ντ@@@@@@ς λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο τα τελευταία 20 χρόνια με χορηγία όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν και αντάλλαγμα φυσικά την προστασία τους μέσω της αντικειμενικής “ενημέρωσης”!
Πόσα ακριβως όμως χάνει το δημόσιο και τι θα κάνει ο Α. Τσίπρας και η νέα Κυβέρνηση;

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 30-1-2015

Βροχές ή καταιγίδες κυρίως σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας και του Αιγαίου, αλλά και σταδιακή σημαντική επιδείνωση του καιρού στα...
δυτικά με τοπικά πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά, πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πολύ θυελλώδεις νοτιάδες, περιμένουμε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015.

ΜΠΑΝΑΝΙΑ! Η Ελλάδα κατέθεσε κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ! και υπέρ του Μπόπολα! #Skouries

Της Βάλιας Μπαζού
Κι όμως! Χθες, 28 Ιανουαρίου, συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσφυγή της Ελλάδας με την οποία ζητά να ΜΗΝ επιστραφούν στο ελληνικό δημόσιο 15,34 εκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Αυτοί είναι οι “8” του Κυπέλλου


Αυτοί είναι οι “8” του Κυπέλλου

ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής, Πανιώνιος, Χανιά, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Skoda Ξάνθη είναι οι ομάδες που εξασφάλισαν τα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση της Παρασκευής (30/1, 11:00).

Οι Τρεις Ιεράρχες - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τρεις Ιεράρχες - ΒΙΝΤΕΟ
Κάθε χρόνο, στις 30 Ιανουαρίου, η Χριστιανική Εκκλησία τιμά από κοινού τους τρεις Μεγάλους Πατέρες και Οικουμενικούς Δασκάλους, τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Στην Ελλάδα τιμώνται ως προστάτες της εκπαίδευσης και των γραμμάτων.