Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ένα μοναδικό πείραμα που σίγουρα θα σας καθηλώσει!! Πόσο έξυπνο είναι ένα κοράκι;; (vid)

Σε αρκετές περιπτώσεις τα, όχι και τόσο συμπαθή, πτηνά εντυπωσιάζουν με την ικανότητά τους στην επίλυση προβλημάτων. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το ζητούμενο για το κοράκι είναι ένα … Να μπορέσει να φτάσει την τροφή που είναι μέσα σε ένα μακρόστενο δοχείο όπου το ράμφος του δεν είναι… αρκετά μεγάλο για να προσεγγίσει. Κάτι πρέπει να σκεφτεί. Και όλα ξεδιπλώνονται μια χαρά… Μυαλό να ‘έχεις και επιμονή! Πραγματικά απίστευτο για κοράκι! 

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

What's New Pussycat Tom Jones


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Μιλάμε για τρελή ανάπτυξη!!! «Φρένο» από την Ελληνική νομοθεσία σε επαναστατικό όχημα του Πολυτεχνείου Κρήτης!!

Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ

                                      

22 πράγματα που κάνουν τους Έλληνες μοναδικούς!

tsolias122 πράγματα που για άλλους λαούς θα φαίνονταν παράξενα αλλά για μας είναι απλά η καθημερινότητα μας!


• Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ

• Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να τραβηχτείς στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί , έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώμε κάθε μέρα ελιές

10-λόγοι-για-τους-οποίους-πρέπει-να-τρώτε-κάθε-μέρα-ελιέςΑν και συνήθως δίνουμε περισσότερη προσοχή στο πεντανόστιμο και θρεπτικότατο ελαιόλαδο, οι ελιές είναι εξίσου σημαντικές. Ακολουθούν οι 10 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να τρώμε κάθε μέρα αυτή τη θαυματουργή τροφή.

Ο Διώτης παραπέμπεται σε δίκη


Ο Διώτης παραπέμπεται σε δίκη




Της Άννας Κανδύλη
Σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης κατηγορούμενος για απιστία στην υπηρεσία που διέπραξε σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, σύμφωνα με βούλευμα  του Συμβουλίου Εφετών.

Τρομακτική παραδοχή από την πρώην διευθύντρια του ΔΝΤ: «Μπορούσαμε να είχαμε διαγράψει το ελληνικό χρέος το 2010″!



 
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ…
Σε μια παραδοχή κατόπιν – όχι εορτής αλλά – «κηδείας» προχωρά το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ Σούζαν Σάντλερ, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχαν περιθώρια για διαγραφή του ελληνικού χρέους από το 2010, αλλά αυτό δεν έγινε! Τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά,

Ο Συνήγορος του Πολίτη για τους 100.000 18άρηδες που χάνουν τις εκλογές


 Ο Συνήγορος του Πολίτη για τους 100.000 18άρηδες που χάνουν τις εκλογές

Υπάρχουν λύσεις, προκειμένου να ψηφίσουν οι περίπου 100.000 δεκαοκτάχρονοι, που γεννήθηκαν το 1997, στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, καθώς υπάρχουν εναλλακτικές νομικές διέξοδοι, επισημαίνει ο Συνήγορος του Πολίτη με επείγουσα επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών.

Αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν το γνωρίζετε! Τι πρέπει να κάνετε αν κάποιος σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ΑΤΜ! Το κόλπο για να ειδοποιήσετε την αστυνομία εν αγνοία του!





Αν ποτέ κάποιος κλέφτης σας αναγκάσει να κάνετε ανάληψη από ένα ATM μηχάνημα, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία χωρίς να σας πάρει χαμπάρι κανείς….εισάγοντας τον αριθμό PIN αντίστροφα.

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 9-1-2015


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά...
και ημιορεινά της Ανατολικής Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς, Εύβοιας, Κυκλάδων και Βόρειας Κρήτης τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.

ΟΓΑ: Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα Α21



Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης Α21 για το έτος 2014 λήγει την 15η Ιανουαρίου 2015. Οι δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων που δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα αίτηση Α21, για το έτος 2014, θα πρέπει να την υποβάλλουν μέχρι την ως άνω ημερομηνία. Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί αίτηση Α21 ο υπόχρεος καθίσταται μη δικαιούχος για το έτος αυτό.

Η Αγιά Σοφιά τρομάζει τους Τούρκους!

Η Αγιά Σοφιά τρομάζει τους ΤούρκουςΑπό το 1453 που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία),

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Ποιοι απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ


Ποιοι απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ

Του Τάσου Δασόπουλου
Την ευκαιρία για την απαλλαγή από το καθεστώς ΦΠΑ έχουν περίπου 450.000 μικρές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που είχαν το 2014 καθαρά έσοδα έως 10.000 ευρώ.

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στο Δημοτικό Σχολείο

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στο Δημοτικό Σχολείο