Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Η ίδια η ζωή που πληγώνει, αυτή ξέρει και να θεραπεύει


Η ίδια η ζωή που πληγώνει, αυτή ξέρει και να θεραπεύει

Μεγάλος δρόμος η ζωή, μα πιο μεγάλος η στιγμή, λέει σοφά ο λαός, αφού μέσα σε στιγμές μπορούμε και ζούμε τα πιο σημαντικά, τα πιο γλυκά συναισθήματα και γεμίζει η ψυχούλα μας από γλύκα, όπως τα μελομακάρονα των γιορτών. Και… παθαίνεις ζάχαρο, αλλά για πρώτη φορά δεν σε νοιάζει! Δίνουμε και παίρνουμε αγάπη αυτές τις μέρες με μηνύματα, με ένα τηλεφώνημα αναπάντεχο και γεμίζεις όσο δίνεις και στα ματάκια κυλάνε δάκρυα.

Πόσα βήματα είναι η παραλία της Θεσσαλονίκης ;

παραλία της Θεσσαλονίκης
παραλία της Θεσσαλονίκης
Αν κάποιος ξεκινήσει από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και καταλήξει στο Μέγαρο Μουσικής, η 
απόσταση είναι πέντε χιλιόμετρα, περίπου 7.000 βήματα (αναλόγως το… πόδι) και αυτός είναι ο μεγάλος περίπατος που θα αποκαλύψει σε όποιον τον πραγματοποιήσει ένα κομμάτι 141 ετών από την σπουδαία ιστορία της πόλης.

33 πράγματα που πρέπει να διδάξει ένας πατέρας στον γιό του


http://www.tilestwra.gr/wp-content/uploads/2014/10/33-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-01.jpg


Ο Andy Smithson είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τριών μικρών αγοριών και μιας χαριτωμένης κόρης. Εργάζεται ως κοινωνικός λειτουργός και έχει γράψει πολλά βιβλία για τις σχέσεις με τα παιδιά μέσα στην οικογένεια. Ο ίδιος λοιπόν προτείνει στους μπαμπάδες τα εξής:
1. Να μαγειρεύει και να καθαρίζει

Μαγευτικοί χειμερινοί προορισμοί στην Ελλάδα από το CNN

Έξι μαγευτικούς χειμερινούς προορισμούς φιλοξενεί σε αποκλειστικό άρθρο του για την Ελλάδα το CNN.
 Αν και η χώρα είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα νησιά της που γεμίζουν κάθε χρόνο από τουρίστες, το ξένο μέσο έχει βρει πολλούς λόγους ένας επισκέπτης να γνωρίσει την Ελλάδα και το Χειμώνα.

Ευτυχισμένο το 2015

                  
 Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.