Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Οι χημικοί ψεκασμοί στην υπηρεσία της Τρόικας-αντισταθείτε πριν σας γεμίσουν θάνατο, εσάς και τα παιδιά σας… (+ Αποδείξεις!)


Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι ν απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. 

Ποια είναι η αρχαιότερη πόλη της Ελλάδας;


Πέρασε καιρός και η γη άρχισε να κατοικείται από ανθρώπους, αφού οι μεγαλύτερες και οι μικρότερες θεότητες, οι δυνάμεις και οι μορφές του σύμπαντος, οι αρχέγονες παρουσίες της ζωής ένιωθαν αδιάκοπα το κίνητρο του έρωτα και της αναπαραγωγής.

Πως να ξεφορτωθείτε την έντονη μυρωδιά του τσιγάρου



Γιορτές διανύουμε, τα σπίτια καθημερινά είναι γεμάτα κόσμο, καλεσμένους, συγγενείς και το τελευταίο που θέλουμε είναι να μυρίζει όλο το σπίτι τσιγάρο! Υπάρχουν δύο πολύ εύκολοι τρόποι για να μην μυρίζει όλη μέρα το σπίτι και να μη χρειάζεται να αδειάζουμε τα τασάκια κάθε μισή ώρα.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Guitar Tango      The Shadows 1962

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Τι ακολουθεί αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου



Μία «ανάσα» πριν από την τρίτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία θα διεξαχθεί στη Βουλή στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (29/12/2014) στη Βουλή και ήδη από χθες το Μαξίμου άρχισε τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές.
Τι θα γίνει, ωστόσο, αν τελικά θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Συνεχίζεται το παζάρι βιβλίου των εκδοτών στη Θεσσαλονίκη- Βιβλία από 0,50 ευρώ



Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος με την συνεργασία 150 εκδοτικών οίκων προσφέρει ξανά στην Θεσσαλονίκη χιλιάδες βιβλία, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες, σε μοναδικά χαμηλές τιμές.
150.000 ΒΙΒΛΙΑ
150 ΕΚΔΟΤΕΣ
ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 0,50 ΕΥΡΩ
Στα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης αντιδρούμε προσφέροντας διέξοδο πολιτισμού.
Αυτές τις γιορτές κανένα παιδί χωρίς βιβλίο.

H μόνη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία που αξίζει να θυμάσαι έγινε το 1914

H μόνη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία που αξίζει να θυμάσαι έγινε το 1914

Εκατό χρόνια πριν Γερμανοί και Βρετανοί στρατιώτες συναντιούνται στη μέση της νεκρής ζώνης και επιβάλλουν τη σιγή στο θάνατο των χαρακωμάτων...

Που πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια; Αυτό που θα διαβάσετε είναι ασύλληπτο.


Του Τ. Παναγιωτόπουλου (πολ. μηχανικού): Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.

Γουρουνοχαρά σήμερα στα Βασιλικά



Το παραδοσιακό έθιμο της Γουρουνοχαράς αναβιώνει στα Βασιλικά, σήμερα Σάββατο 27/12, ο Λαογραφικός Σύλλογος Βασιλικών.
Σύμφωνα με το έθιμο, την τρίτη μέρα των Χριστουγέννων, του Αγ. Στεφάνου, κάθε σπίτι, έσφαζε το γουρούνι που εξέτρεφε όλο τον χρόνο.

Ελληνικό "έγκλημα" στα 10 που κατέγραψε η κάμερα της Google - ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνικό έγκλημα στα 10 που κατέγραψε η κάμερα της Google - ΒΙΝΤΕΟ
Κλέφτες, φοροφυγάδες, και εμπόρους ναρκωτικών «τσάκωσε» η κάμερα της Google Earth. Το έγκλημα στο νούμερο 8 μάλιστα, παρουσιάζει… ελληνικό ενδιαφέρον.
Δείτε το βίντεο:

Πως η Χρυσή Αυγή μπορεί να τινάξει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στον αέρα


    









Κι όμως υπάρχει ένα σενάριο που αφορά στη Χρυσή Αυγή και τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που“τρομάζει” όλες τις πλευρές εντός του κοινοβουλίου και προκαλεί έντονες συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 27-12-2014


Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και τοπικές καταιγίδες...
πάνω από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014. Βαθμιαία και από τα βορειοδυτικά, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Απίστευτο: Γεννήθηκε λίμνη μέσα στην έρημο της Τυνησίας – Έκπληκτοι οι γεωλόγοι όλου του κόσμου μπροστά στο μοναδικό φαινόμενο που δεν μπορούν να εξηγήσουν (ΦΩΤΟ)


1

Το ενδιαφέρον της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας έχει προκαλέσει μια μυστηριώδης λίμνη που ξαφνικά εμφανίστηκε στην έρημο της Τυνησίας, δημιουργώντας μια …”παραλία” σε ένα σημείο που πλήττεται από ξηρασία.

Συγκλονιστικά επίκαιρο το τελευταίο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Χριστόδουλου: Ξύπνα άνθρωπε!

Συγκλονιστικά επίκαιρο το τελευταίο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου το 2007 -τότε προ κρίσης- και στέλνει μήνυμα «ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ»


Διαβάστε το:

Οι σημερινές εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο δάσος της Αριστοτέλους





Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά, στη γιορτινή πλατεία Αριστοτέλους. Το πρόγραμμα αρχίζει σήμερα στις 17.30 το απόγευμα. Αναλυτικά:
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου
Ώρα: 17.30
"Μελωδικά Χριστούγεννα"
• Συναυλία από το γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων "Fortissimo"

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες