Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η περίφημη Περιοχή των Εξοχών της Θεσσαλονίκης των αρχών του 20ου αιώνα

Η περίφημη Περιοχή των Εξοχών της Θεσσαλονίκης των αρχών του 20ου αιώνα

Η περίφημη Περιοχή των Εξοχών της Θεσσαλονίκης των αρχών του 20ου αιώνα

Μία βόλτα ιστορική και φωτογραφική, στη Θεσσαλονίκη μιας περασμένης εποχής, στην Περιοχή με τις ωραιότερες επαύλεις της πόλης!

Την παραπομπή του διοικητή του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλου ζητά ο εισαγγελέας

Την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, για την κατηγορία της απιστίας, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ζητά με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για επίδομα και δώρο Χριστουγέννων


Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων 2014 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Σε δύο μήνες έρχονται τα βραχιολάκια -Από τους πρώτους που θα τα φορέσουν ο Ρωμανός


Σε δύο μήνες έρχονται τα βραχιολάκια -Από τους πρώτους που θα τα φορέσουν ο Ρωμανός

Ο Νίκος Ρωμανός κέρδισε, καθώς στη Βουλή πέρασε τροπολογία μέσω της οποίας ο 21χρονος κρατούμενος θα μπορεί με ηλεκτρονικό βραχιολάκι να παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή του.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Αντίγραφο ποινικού μητρώου με ένα κλικ


Αντίγραφο ποινικού μητρώου με ένα κλικ

Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Ποινικού Μητρώου βρίσκεται πλέον σε πλήρη παραγωγική λειτουργία και χθες τα πλεονεκτήματά του παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Σόιμπλε παρομοιάζει τον Σαμαρά με τον Παπανδρέου!


σοιμπλε

«Υπάρχει πολιτική αβεβαιότητα, η οποία δημιουργεί οικονομικές αναταράξεις. Γι 'αυτό ακούσαμε την ανακοίνωση Σαμαρά, χωρίς να προκαλέσει έκπληξη σε όλους μας, καθώς υπάρχουν μυστικά που κάνουμε ότι δεν ξέρουν οι άλλοι και οι άλλοι κάνουν ότι δεν ξέρουμε εμείς. Αλλά τώρα έγινε γνωστή και είναι καλή απόφαση. Στο τέλος όμως την ευθύνη έχουν το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός ».

Oι συμφοιτητές......Δοξάστε τους λοιπον!

                     
http://olympia.gr/

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ...

Εκπληκτικό κείμενο από τον Γάλλο λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζαν.
«Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη...»

Εδώ και ένα μήνα έχει ολοκληρωθεί η τομογραφία του Τύμβου Καστά - Πληροφορίες αναφέρουν για δύο ακόμη εισόδους!








Σχετικά με την τομογραφία του τύμβου, το ΥΠΠΟΑ ανέφερε ότι θα πραγματοποιούνταν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η τομογραφία θα απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το υπέδαφος, όπως για παράδειγμα, ποιο μέρος του Τύμβου είναι τεχνητό και ποιο φυσικό. Επίσης θα ρίξει φως στο αν υπάρχουν και άλλοι είσοδοι, θάλαμοι και οικοδομήματα εντός του λόφου Καστά. 

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Αθήνας, το οποίο περιλαμβάνει και δύο Κυριακές με ανοιχτά τα εμπορικά.
Στη Θεσσαλονίκη, το εορταστικό ωράριο ξεκινά στις 18 του μήνα και τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά τρεις Κυριακές.

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 10-12-2014


Στη Βόρεια Ελλάδα βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και από τα νότια θα πυκνώσουν...

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές


Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές
Να σημειώσουμε ότι για κάποιους μαθητές σχολείων απομακρυσμένων περιοχών ίσως τα μαθήματα να τελειώσουν νωρίτερα, καθώς το υπουργείο δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να αναχωρήσουν πιο νωρίς, με την προϋπόθεση ότι θα αναπληρωθούν τα μαθήματα που θα γίνονταν στις 22 και στις 23 Δεκεμβρίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες

a
Οι πολιτικές εφημερίδες