Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Flashmob - ΓΑΛΛΙΑ


Πολικά καιρικά συστήματα θα εισχωρήσουν στην Ελλάδα από τις 11-12 Δεκεμβρίου!


xionia

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι από τις 11-12 Δεκεμβρίου, μέχρι και τα Χριστούγεννα περίπου, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία αλλεπάλληλα πολικά καιρικά συστήματα θα εισχωρήσουν στην Ευρώπη, με πορεία προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.
Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα μας στο παραπάνω χρονικό διάστημα, με πολλά χιόνια κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα αλλά και σε πεδινές περιοχές μόνο της βόρειας Ελλάδας.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ. VIDEO

Ουπς! Ξεχάσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα στο αυτοκίνητο; Και τώρα, τι κάνουμε; Εύκολο!
Δείτε τα βήματα και εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα ανεβαίνουν οι ασφάλειες του αυτοκινήτου!
1. Παίρνετε ένα μπαλάκι του τένις και ανοίγετε μια τρύπα με ένα κατσαβίδι.
2. Τοποθετείτε το μπαλάκι στην κλειδαριά με την τρύπα να κοιτάζει την σχισμή της κλειδαριάς.

Συναγερμός για νέο ιό: Χάκερ κλειδώνουν υπολογιστές και απαιτούν λύτρα


Συναγερμός έχει σημάνει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σπείρα επικίνδυνων χάκερ "παγιδεύουν" υπολογιστές και "πουλάνε" προστασία σε χρήστες του Ίντερνετ
Ο ιός ονομάζεται "Cryptowall" και καταφέρνει να κλειδώνει ψηφιακά αρχεία και δεδομένα στους υπολογιστές (word, excel, pdf, jpg). Στη συνέχεια οι δράστες ζητούν "λύτρα", συνήθως από 1.000 έως 3.000 ευρώ για να τα ξεκλειδώσουν.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Wake up- little Susie Cliff Richard


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Αφιερώστε λίγα λεπτά σε μία ιστορία που αξίζει τον κόπο!!! (Εξαιρετικό)


http://www.ekriti.gr/sites/default/files/styles/article_full/public/article/13131313-1212/gria-pinakas.jpg?itok=xg6K48fq


Με την πρώτη ματιά έβλεπε κανείς απλώς μια γριούλα.

Έσερνε τα βήματά της στο χιόνι, μόνη, παρατημένη, με σκυμμένο κεφάλι. Όσοι περνούσαν από το πεζοδρόμιο της πόλης αποτραβούσαν το βλέμμα τους, για να μη... θυμηθούν ότι τα βάσανα και οι πόνοι δε σταματούν όταν γιορτάζουμε.

Έρευνα και στοιχεία για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOOqPw9QZ9nfAXXxTAsTmtPnUs0aAElW88vtr8qCV6QfCw-7BJyQp0r4VJSB450GR-Q6NampoKNqsZTjC4YIdLWc4yaoSYWcLMZuUunRbuZRTUtH12fJaCP4WgCXrEpIOI0rNSw0nFsrY5/s1600/xe969d13d7fefde66fbafcb5c00a631f2_L.jpg.pagespeed.ic.MVo0TwbUsM.jpgΟι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτά τα σημάδια στο κουδούνι σας είστε ο επόμενος στόχος διαρρηκτών... [photo]

Την προσοχή των πολιτών στα παρακάτω σημάδια του πίνακα επισημαίνει με ανακοίνωση του το Ινστιτούτο Καταναλωτών Νομού Ηλείας...
Η Ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι πολίτες να ελέγχουν τα κουδούνια τους στην εξώπορτα καθημερινά  και σε περίπτωση που

Η αηδιαστική αλαζονεία ενός νεαρού που χρίστηκε υπουργός…ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε στο βίντεο την αηδιαστική θρασύτητα του πώς ομιλεί σε έναν ανώτατο αξιωματικό χωρίς να τον σέβεται ο νεαρός Κικίλιας.

«Όταν τους ξαναμαζέψεις θα έρθω. Στο είπα από το τηλέφωνο»
Ζήτησε λέει να δει τα «παιδιά» χωρίς προφανώς να εξηγήσει τι εννοούσε με το «παιδιά».

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 2-12-2014


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά...
βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και καταιγίδες στα βορειοδυτικά περιμένουμε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014. Τις πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας.

Πώς ένας 16χρονος με αυτισμό κάνει διδακτορικό και απειλεί τη θεωρία της σχετικότητας



Ο Τζέικομπ Μπαρνέτ, ένας 16χρονος Αμερικανός με αυτισμό, απειλεί να καταρρίψει τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.
Ενώ οι γιατροί είχαν πει στους γονείς του ότι ο γιος τους δεν θα μπορούσε να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του, σήμερα, όπως αναφέρει το thetoc.gr, ο νεαρός έχει θέση ερευνητή στο πανεπιστήμιο όπου κάνει το διδακτορικό του.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

Δωρεάν ξενάγηση σε έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης



Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 Ημέρα αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία, και στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο την υπενθύμιση ότι όλοι δικαιούνται ίσες ευκαιρίες, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ξεναγήσεις με ελεύθερη είσοδο στη νέα μόνιμη υπαίθρια έκθεση «Μνήμη και Λίθοι».