Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Νέα Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ΕΥΑΘ


Back Home


Σε συνέχεια της αίτησης για την ανάκληση της απόφασης, με την οποία μεταβιβάστηκαν 12.348.000 μετοχές της ΕΥΑΘ στο ΤΑΙΠΕΔ, το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ, πολίτες της Θεσσαλονίκης και μέλη του “SOSτε το Νερό” καταθέσαμε αίτηση ακυρώσεως προς το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της σιωπηρής παράληψης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, να ανακαλέσει τη μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ των μετοχών της ΕΥΑΘ.

Δωρεάν τα εμβόλια σε άπορους και ανασφάλιστους





Ξεκινά από το νέο έτος ο δωρεάν εμβολιασμός σε ανασφάλιστους και άπορους πολίτες, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Δικαιούχοι είναι όλοι οι ανασφάλιστοι έλληνες πολίτες, οι νομίμως διαμένοντες στην ελληνική επικράτεια ομογενείς, οι υπήκοοι κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και οι υπήκοοι τρίτων χωρών νόμιμα και μόνιμα διαμένοντες στην Ελλάδα με αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Οι παράνομοι μετανάστες θα εμβολιάζονται στα ειδικά κέντρα με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και τις δαπάνες καλύπτει η Ευρωπαϊκή Ενωση.

Υπουργική απόφαση απειλεί με κατάργηση τα Παιδικά Χωριά SOS


Υπουργική απόφαση απειλεί με κατάργηση τα Παιδικά Χωριά SOS
«Η συνέχιση της λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS, με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στις αρχές Οκτωβρίου σε σχετικό ΦΕΚ, με το οποίο αναθεωρείται, με καθυστέρηση είκοσι ετών, ο τρόπος ίδρυσης και οργάνωσης

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Lady D'Arbanville Cat Stevens


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η δύναμη του "ΟΧΙ"


Δεν έχουμε υψηλή αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί από τους άλλους και γι’ αυτό προσπαθούμε να συμφωνούμε μαζί τους ακόμα και όταν έχουμε διαφορετική άποψη...
Στα μάτια των άλλων είμαστε ευχάριστοι και «εύκολοι», αφού το «όχι» δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιό μας. Τι γίνεται, όμως, με τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες; Πώς θα καταφέρουμε να αρνηθούμε και να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν;

Ανακαλύψτε τα μυστικά υγείας του ευκάλυπτου








Ο ευκάλυπτος είναι ένα φυτό που προέρχεται από την
Αυστραλία, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο, λόγω της χρήσης του σε πολλές εφαρμογές της σύγχρονης βοτανολογίας, κοσμετολογίας και φαρμακευτικής.

ΔΕΛΦΙΝΙΑ (απλά απολαύστε το!!!)

Πατήστε κάτω δεξιά  για πλήρη οθόνη

Δείτε δωρεάν σινεμά από σήμερα στη Θεσσαλονίκη



Κινηματογραφική πρεμιέρα με την ταινία «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα» και πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Άιρονς
έχει σήμερα Πέμπτη 27/11 ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Συμβουλές για να σωθείτε σε περίπτωση που πάθετε έμφραγμα και είστε μόνοι σας


Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Νο 240, του Νοσοκομείου του Ρότσεστερ και είναι ουσιαστικά οι πρώτες βοήθειες που μπορεί κάποιος να δώσει στον εαυτό του όταν πάθει έμφραγμα και είναι μόνος. Ας υποθέσουμε ότι είναι 6.15 πμ και επιστρέφετε με το αυτοκίνητο από την
δουλειά…

Εδώ χαλαρώνουμε........


Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 27-11-2014


Νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, και λίγα χιόνια στα ορεινά...
περιμένουμε την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014. Στο Ιόνιο και σε παράκτιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας τα φαινόμενα θα είναι περισσότερο έντονα και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ μετά το μεσημέρι κατά κανόνα ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.

10 πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι όταν τιμωρείς το παιδί

Η τιμωρία είναι μια αρνητική συνέπεια που δίνεται ως αποτέλεσμα μιας ανεπιθύμητης συμπεριφοράς. Η σωστή χρησιμοποίηση της είναι δύσκολη υπόθεση γιατί μπορεί πολύ εύκολα να γίνει επιζήμια ή απλώς να μην είναι αποτελεσματική. Ας δούμε πότε μια τιμωρία διδάσκει.
Γράφει η Αγγελική Μενεδιάτου
Ψυχολόγος, Μ.Α. Κλινικής Ψυχολογίας
Πρόεδρος ΔΣ και Επιστημονική Υπεύθυνη της
Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης

Ετσι μπορείτε να βρείτε τα πάντα στο Google -8 κόλπα για πιο έξυπνες αναζητήσεις [λίστα]


Ετσι μπορείτε να βρείτε τα πάντα στο Google -8 κόλπα για πιο έξυπνες αναζητήσεις [λίστα]



Η Google είναι πολύ χρήσιμη για να βρείτε χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κόλπα που πρέπει να δοκιμάσετε κάθε φορά που θα πρέπει να βρείτε κάτι πολύ σημαντικό και πολύ συγκεκριμένο.

Απεργούν σήμερα και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ- Με προσωπικό ασφαλείας τα δρομολόγια








Στη Γενική Απεργία που πραγματοποιούν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, γι' αυτό και τα αστικά λεωφορεία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45΄ και το τελευταίο περίπου στις 23:00.