Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Το παλιό το πασαπόρτι..*

     ..σαν και την καρδιά σου μόρτη,
     ..σαν την κάλπικη καρδιά σου τη σκληρή!
     
     Στην χθεσινή τηλεοπτική ''Ελληνοφρένεια'', έδειξαν την επίσκεψη του ''πρωθυπουργού'' μαζί με κάποιους παρατρεχάμενους σε κάποιο ΚΕΠ.
      Η υπεύθυνη του ΚΕΠ διαφημίζοντας το έργο που παρέχει στους πολίτες, κάλεσε τον ''πρωθυπουργό'' να δώσει την ταυτότητά του να του βγάλουν όποιο πιστοποιητικό ήθελε.
     ''Διαβατήριο κάνει;'' ρώτησε τότε εκείνος βγάζοντας συγχρόνως από το σακάκι το διαβατήριο! Δηλαδή δεν είχε μαζί του ταυτότητα, διαβατήριο όμως είχε!

Μην στερείτε από τον πλανήτη τους Έλληνες

Η δήλωση Ντράγκι ότι το ελλαδικό κράτος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς επιτήρηση, φανερώνει εκ νέου την πικρή πραγματικότητα: το 1821 απλά αλλάξαμε κατακτητή. Οι «φιλέλληνες» της εποχής μας πήραν από τους Οθωμανούς και μας έριξαν στην αγκαλιά της Δύσης.

Πράγματα για την ελληνική Γλώσσα που δε γνωρίζετε!
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα (Bιβλίο Γκίνες)… Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ’ αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft).

Οι Αλβανοί φεύγουν από την Ελλάδα κατά κύματα


Ερευνα: Οι Αλβανοί φεύγουν από την Ελλάδα κατά κύματα και επιστρέφουν στη χώρα τους
Το αντίθετο ρεύμα ακολουθούν πλέον οι Αλβανοί μετανάστες στη χώρα μας, αφού ηοικονομική κρίση μείωσε κατά πολύ τα μεροκάματα και τις δουλειές που έβρισκαν μέχρι πρότινος.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Tu Non Sei Come Sembri Albano


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Η βαθιά συγκινητική, τρυφερή αφήγηση μίας παιδιάτρου στο νοσοκομείο του Ηρακλείου που έγινε viral και συγκλόνισε την Κρήτη και όχι μόνοΕίναι εδώ και χρόνια παιδίατρος στο
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Γνωστή, ιδιαιτέρως αγαπητή, σχεδόν ξακουστή στο Ηράκλειο – και όχι μόνο- για την αφοσίωσή της στα παιδιά.

Τι μπορεί να πάθετε από ένα πλαστικό μπουκάλι νερού


Τι μπορεί να πάθετε από ένα πλαστικό μπουκάλι νερού;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι νερό μπορεί να «παλιώσει»; Πιθανώς όχι...

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: "Παιχνίδι με το Δίαβολο"Εμείς και το Ισλάμ
 «Eίμαι πραγματικά μπερδεμένος το ότι τόσοι πολλοί από τους φίλους μου είναι ενάντια στο κτίσιμο ενός άλλου τζαμιού στο Τορόντο. Νομίζω ότι στόχος του κάθε πολίτη θα πρέπει να είναι η ανεκτικότηταανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων. Έτσι, θα πρέπει να επιτραπεί το κτίσιμο ενός τζαμιού προκειμένου να δείξουμε την ανεκτικότητα μας.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Το κρυφό «χαράτσι» της ιδιωτικής τηλεόρασης

    Στο παραπέντε της ολοκλήρωσης της ψηφιακής μετάβασης στην τηλεόραση, οι δήμοι της χώρας έμαθαν πως πρέπει να πληρώσουν από τα λεφτά των δημοτών τους για να μπορούν οι κάτοικοι να παρακολουθούν ψηφιακή τηλεόραση.

Εκπληκτική οπτική ψευδαίσθηση κάνει ένα κτίριο να αιωρείται στον αέρα [Εικόνες ]


Αυτή η εκπληκτική οπτική ψευδαίσθηση φαίνεται να κάνει ένα κτίριο να  αιωρείται στον αέρα, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές του Λονδίνου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Πιο πολλά κι από τον Ομπάμα παίρνει ο Έλληνας πρόεδρος!

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ê.ÊÁÑÏËÏÕ ÐÁÐÏÕËÉÁ ÌÅ ÔÇ ÓÕÍÔÏÍÉÓÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÃÉÁ ÔÏ ÊÁÐÍÉÓÌÁ "ÓÐ.ÄÏÎÉÁÄÇÓ-Ã.ÃÅÍÍÇÌÁÔÁÓ"(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)


Παπούλιας: Ο τέταρτος πιο ακριβοπλη - ρωμένος ηγέτης του κόσμου ..

Σύμφωνα με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη στη Βουλή στις 13/9/2011, ο Κάρολος Παπούλιας εισέπραξε το 2010 ως αμοιβή… 277.469 ευρώ και άλλα 77.593 ευρώ ως έξοδα παραστάσεως.

Νέες ρυθμίσεις από σήμερα στον περιφερειακό- Αλλαγές στον κόμβο της Μαιάνδρου, στον Εύοσμο
Από σήμερα Τρίτη 7 Οκτωβρίου τίθενται σε ισχύ νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην κυκλοφορία, στην αερογέφυρα Σταυρούπολης, σήμερα η Εγνατία οδός θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο, εξαιτίας των εργασιών που γίνονται για την ανισοπεδοποίηση του κόμβου.

Ίωση: Οι 8 κανόνες για να μην κολλήσετε ποτέΈως και πέντε χρόνια από τη ζωή μας, μας στοιχίζουν οι ιώσεις, οι λοιμώξεις του 
αναπνευστικού δηλαδή, οι οποίες σύμφωνα με έρευνα εκδηλώνονται 6-8 φορές τον χρόνο στα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών και 2-6 φορές τον χρόνο στα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες, με μέση διάρκεια μία εβδομάδα.

Αγοράζουν όσο - όσο ακίνητα στην Ελλάδα Ρώσοι, Κινέζοι και ΑιγύπτιοιΗ συνολική αξία των ακινήτων που αγοράστηκαν από 185 Ρώσους, 119 Κινέζους και 33 Αιγυπτίους ανέρχεται σε 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ανοικτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό έστειλαν οι στρατιωτικοί
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
Αξιότιμε κε Πρόεδρε.

Όπως αναγράφηκε στα διάφορα δημοσιογραφικά ηλεκτρονικά μέσα, κατά τον εορτασμό των 40 ετών το κόμματός σας, στην ομιλία σας, μεταξύ των άλλων, αναφέρατε ότι:

Πώς κλέβουν αυτοκίνητα στη Ρωσία

Πώς κλέβουν αυτοκίνητα στη Ρωσία

Προσοχή, μπορεί να συμβεί παντού

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Μαφιόζικη κλοπή στο δήμο Μαραθώνα: Εκαναν… φτερά 7 δημοτικά αυτοκίνητα

Μαφιόζικη κλοπή στο δήμο Μαραθώνα: Εκαναν... φτερά 7 δημοτικά αυτοκίνηταΆγνωστοι σήκωσαν τέσσερα φορτηγά του Δήμου Μαραθώνα χθες και άλλα τρία δημοτικά αυτοκίνητα προ εικοσαημέρου, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα στον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και το δημοτικό συμβούλιο. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για «μαφιόζικη κλοπή»…

Παγκόσμια Ημέρα για την Αξιοπρεπή Εργασία


Παγκόσμια Ημέρα για την Αξιοπρεπή Εργασία

Για την ελληνίδα μάνα ούτε κουβέντα.....
Η ελληνίδα μάνα είναι το μεγαλύτερο θύμα της κρίσης στην χώρα μας και αυτό δεν δέχεται αμφισβήτηση .

Η μάνα και σύζυγος που σήμερα χτυπιέται ανελέητα από την υφιστάμενη κατάσταση είναι η ηρωίδα της ελληνικής πραγματικότητας και γι αυτό δεν ακούσαμε ποτέ κανένα κόμμα καμία κυβέρνηση κανέναν πρωθυπουργό ,να
μιλάει ειδικά για την ελληνίδα μάνα.

Κακουργηματικές διώξεις σε δύο για τα Ολυμπιακά Ακίνητα


Κακουργηματικές διώξεις σε δύο για τα Ολυμπιακά Ακίνητα


Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη με διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα θα βρεθούν οι υπεύθυνοι για τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

Πώς θα βγάλετε τη νέα σας αστυνομική ταυτότητα σε λίγα λεπτά


Πώς θα βγάλετε τη νέα σας αστυνομική ταυτότητα σε λίγα λεπτά


Από σήμερα 7 Οκτωβρίου 2014, ξεκινά η καθολική εφαρμογή του νέου συστήματος , βάσει του οποίου η αστυνομική ταυτότητα θα εκδίδεται σε λίγα λεπτά.