Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Γιατί οι δημοσιογράφοι κρύβουν τους πραγματικούς ενόχους για την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό ;Για την  παράδοση της "Εγνατίας  Οδού "  στους ιδιωτικούς ομίλους για εκμετάλλευση !

Αν και σπάνια συμφωνώ με τις θέσεις και τις απόψεις του προέδρου της Ο.Φ.Α.Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνον θα συμφωνήσω αλλά  θα πω ότι έχει απόλυτο δίκαιο στις επισημάνσεις που κάνει ! ! !

Χάθηκε 12χρονος στον Κορυδαλλό


Χάθηκε 12χρονος στον Κορυδαλλό

Εργαζόμενοι μετρό Θεσσαλονίκης: Σε τέλμα το έργο- Αποχωρεί ο εργολάβος;


Ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον του μετρό Θεσσαλονίκης ζητά το σωματείο εργαζομένων στο έργο. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ενώ υπάρχει φημολογία για αποχώρηση του εργολάβου τον Δεκέμβριο, κανείς αρμόδιος δεν τους δίνει απαντήσεις. Αν αποχωρήσει ο ανάδοχος, σταματάει το έργο δήλωσε στο ΡΘ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο μετρό Χάρης Κυπριανίδης.

ΣτΕ: Και αλλοδαποί στις στρατιωτικές σχολές, αν έχουν την ελληνική ιθαγένειαΜε τη σφραγίδα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας μπορούν πλέον να εισέρχονται στις Στρατιωτικές Σχολές Αλβανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί, κ.λπ., εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια και ας μην είναι ελληνικής καταγωγής.

Aμαν η Αμαλ (Η επισήμανση και το παράπονο ενός Πανεπιστημιακού)


  Αγαπητοί συνάδελφοι,

η κα. Αμάλ Κλουνεϋ θα είναι η πρέσβειρα του Ελληνικού Κράτους για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Μπράβο μας, αφού δεν υπάρχει κανένας ικανός Έλληνας να το υποστηρίξει και να το απαιτήσει.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Sealed with a kiss Jason Donovan

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πύργος Άιφελhttp://www.photojpl.com/under-the-eiffel-tower-in-360-photo/-/VYgGh9fNbR/
                      (αντιγραφή)

Ξετσίπωτοι: οι στερούμενοι τσίπας
Ανακόλουθοι (κωλοτουμπιστές): οι αναρριχηθέντες σε θώκους.
Ηλίθιοι: όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε -και τους ανεχόμαστε και τους ανεχόμαστε-.
Βούλτεψη: ω Θέ μου, τι σου φταίξαμε, γιατί μας βασανίζεις;


http://antigoldgr.org/blog/2014/10/05/voultepsi-2/

Ελληνική Ταινία: " Η φόνισσα" (Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη)

Νέες ρυθμίσεις στον περιφερειακό από την Τρίτη- Αλλαγές στον κόμβο της Μαιάνδρου, στον ΕύοσμοΑπό μεθαύριο Τρίτη 7 Οκτωβρίου τίθεται σε ισχύ νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην κυκλοφορία, στην αερογέφυρα Σταυρούπολης, την Τρίτη, η Εγνατία οδός θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο, εξαιτίας των εργασιών που γίνονται για την ανισοπεδοποίηση του κόμβου.

πως να ελέγξετε το θυμό σας


Πως να ελέγξετε το θυμό σαςΟ θυμός επηρεάζει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν υπομονή και εξάπτονται εύκολα. Άλλοι χρειάζονται πολύ για να θυμώσουν. Οι συζητήσεις με διαμάχη μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πολύ άβολα. Ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε μια διαφορά ή μια διαμάχη με κάποιο άλλο άτομο είναι να διαπραγματευτείτε μαζί του.Ο θυμός είναι αναπόφευκτος στη ζωή και είναι σημαντικό να γνωρίζετε ασφαλείς τρόπους για να τον εκφράζετε.

BINTEO-Tα 10 καλύτερα βίντεο της εβδομάδας

BINTEO-Tα 10 καλύτερα βίντεο της εβδομάδας

Επιγραφή σε τοίχο στην Σεβίλια-Ισπανία (ελεύθερη μετάφραση)Η κοινωνία είναι κάπως έτσι:
Ο φτωχός δουλεύει

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Σχεδιάζεται ηλεκτρονική κάρτα υγείας για κάθε ασφαλισμένοΤην έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας για κάθε ασφαλισμένο, η οποία θα αποτελεί το «διαβατήριο» για την είσοδό του στο δίκτυο παρόχων υπηρεσιών Υγείας του ΕΟΠΥΥ, επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας και η διοίκηση του Οργανισμού.

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε όλη τη Ελλάδα: Διαβάστε αναλυτικά που και πότεΔράσεις για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, υλοποιεί το υπουργείο Υγείας σε όλη τη χώρα, με στόχο την ενημέρωση και τη χάραξη στοχευμένων πολιτικών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικούς ελέγχους και για παιδιά.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Κάτι παραπάνω από απλές φωτογραφίες


Με νόημα και συναίσθημα ...

Πανέμορφη ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

http://www.littleplanet.gr/360/eptapyrgio.html
                         (κλικ)