Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ:ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣEFENPRESS

ΒΙΝΤΕΟ-Το πιο γρήγορο κι εύκολο παρκάρισμα

ΒΙΝΤΕΟ-Το πιο γρήγορο κι εύκολο παρκάρισμα

Η «σεμνή» τσουκνίδα :Το φυτό με τις 60 διαφορετικές θεραπείες!!!
Η τσουκνίδα στην αρχαιότητα έχαιρε μεγάλης αναγνώρισης από τους γιατρούς της εποχής.
Ο Διοσκουρίδης και ο Ιπποκράτης οι οποίοι την ανακάλυψαν, την χρησιμοποιούσαν για την αντιμετώπιση και την ανακούφιση πολλών συμπτωμάτων και ασθενειών.

Τα 13 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με υψηλό δείκτη EQ

Τα 13 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με υψηλό δείκτη EQΟ δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης μας (Emotional Intelligence), ή αλλιώς EQ, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα, τόσο τα δικά μας, όσο και των άλλων και μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό της ευτυχίας και της επιτυχίας μας.

Μήπως κάποιος παρακολουθεί το κινητό σας;

Μήπως κάποιος παρακολουθεί το κινητό σας;


Ανησυχείτε μήπως κάποιος παρακολουθεί το ΚΙΝΗΤΟ σας; Διαβάστε μερικά έξυπνα κόλπα για να προστατευτείτε...
1. Παρατηρήστε στο κινητό ασυνήθιστη «συμπεριφορά» όπως η οθόνη ενεργοποιείται μόνη της ή ανάβουν τα πλήκτρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ VIDEO: Σπάνιο ντοκουμέντο από το Άγιον Όρος το 1963'Eνα σπάνιο βίντεο από τον εορτασμό της χιλιετηρίδας ή της χιλιετούς πορείας του Κοινοβιακού Μοναστηριακού πολιτεύματος στο Άγιο Όρος τον Ιούνιο του 1963 κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Nα γιατί δεν πρέπει να γκρινιάζετε για τη γειτονιά σας!!
Με σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια κατοίκους, η...
Κίνα είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο. Και όπως είναι λογικό, η στέγαση όλων αυτών είναι δύσκολη υπόθεση.

Με ποδήλατα θα γεμίσουν οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης στις 20 ΣεπτεμβρίουΑπό ποδήλατα θα "πλημμυρίσουν" το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης καθώς διοργανώνεται Λαϊκή Ποδηλατοδρομία.
Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη για όλους, ενώ από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης θα γίνουν ενέργειες προκειμένου να λάβουν μέρος μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων της πόλης.
Η διοίκηση του Κεντρικού Δήμου οργανώνει δράσεις για τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης των πολιτών, δίνοντας βαρύτητα σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με το ποδήλατο, με στόχο τη διάδοση του οικολογικού αυτού μέσου μεταφοράς.
thestival.gr

Ανέκδοτο (φοβερό)


Ήταν ο Μελισανίδης (ολυμπιονίκης στην γυμναστική )με μια παρέα άλλων φίλων και με  το που μπαίνουν στη παραλιακή τους σταματάει η αστυνομία για αλκοτέστ......

Νέα προγράμματα Κατάρτισης στο Ελληνικό Ανοικτό ΠανεπιστήμιοΤην τρέχουσα περίοδο το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο προσφέρει τα 4 παρακάτω προγράμματα κατάρτισης:
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς ΑσίαςΕκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας έχει ως εξής:

Στην Βουλή η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων - Ανέρχονται σε 165 δισ. ευρώΣτην «τελική ευθεία» εισέρχεται το έργο της Διακομματικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων η οποία από το Μάρτιο συντάσσει έκθεση τεκμηρίωσης για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες