Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Leo Buscaglia: 10 λέξεις για να μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής


Leo Buscaglia: 10 λέξεις για να μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής

Ο Λέο Μπουσκάλια μέσα από το βιβλίο του «Να ζεις, ν’ αγαπάς, να μαθαίνεις» μας δίνει 10 λέξεις οδηγό για να μας συντροφεύουν στο ταξίδι της ζωής μας.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Da molto lontano Edoardo Vianello

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

To μπουσούλημα: Τι αλλάζει στην ψυχολογία του παιδιού


 




από τη ψυχοθεραπεύτρια Ντέμπορα Στάιλερ

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Τώρα θα αναφερθούμε στους τρεις τελευταίους μήνες του πρώτου χρόνου ζωής του βρέφους. Είναι βέβαια χρήσιμο να θυμόμαστε ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές στην α­νάπτυξη, και επομένως οι αλλαγές που επισημαίνουμε δε συμ­βαίνουν ξαφνικά.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ

Αυτά που άλλαξαν τον κόσμο


Artist: Saul Leiter





Δεν ήταν η πολιτική ή η ιδεολογία που άλλαξε τον κόσμο αλλά η τεχνολογία.

Πολλοί μπορεί να φανταστούν μάχες και στρατηγούς, πολιτικούς και συνωμοσίες. Οχι, απαντούν ογδόντα επιστήμονες και στοχαστές που συγκεντρώθηκαν σε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ www.edge.org για να εκθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα.

Έφραξε ο νεροχύτης; Ξεβουλώστε τον με...


Έφραξε ο νεροχύτης; Ξεβουλώστε τον με...









Δυνατό και οικολογικό αποφρακτικό για το στόμιο του νεροχύτη, της μπανιέρας ή της  λεκάνης. Θα το φτιάξετε μόνοι στη στιγμή με υλικά που υπάρχουν πάντα στην κουζίνα μας.
Θα χρειαστείτε:

Αλλαγές για περισσότερη διαφάνεια στα διπλώματα οδήγησης

Αλλαγές για περισσότερη διαφάνεια στα διπλώματα οδήγησηςΜηχανογραφικό Σύστημα Καταγραφής Αποτελεσμάτων των δοκιμασιών, των προσόντων και της συμπεριφοράς των υποψηφίων οδηγών, εξεταστών και εκπαιδευτών δημιουργείται στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου, η οποία υπεγράφη, με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας κατά τη διαδικασία χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης.

Το αλφάβητο του γονιού της νέας εποχής

Το αλφάβητο του γονιού της νέας εποχής





Το να είσαι γονιός μερικές φορές είναι δύσκολο. Ιδίως στη σημερινή εποχή που οι ρόλοι είναι πολλαπλοί και τρομερά απαιτητικοί.

Δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς παρά μόνο γονείς που σκέφτονται, μαθαίνουν, βελτιώνονται, προσαρμόζονται και μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά τους.

Αμφίπολη- Νέες φωτογραφίες από τα μοναδικά ευρήματα


Αμφίπολη- Νέες φωτογραφίες από τα μοναδικά ευρήματα

Ποιος θα έκλεβε έναν τυφλό;

Perierga.gr - Ποιος θα έκλεβε έναν τυφλό;








Ένας ηθοποιός προσποιείται τον τυφλό και αφήνει το πορτοφόλι του να πέσει μπροστά στα μάτια περαστικών. Ποιές θα είναι οι αντιδράσεις τους;

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Το νόημα της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα με απλά λόγια.

simitis tsoxatzo

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

ΚΛΕΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ

ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 10 – 20 ΕΩΣ ΙΣΟΒΙΑ

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

(Από σχόλιο του “Χαζού”)http://olympia.gr/

Διεθνές βραβείο απέσπασε η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης!








Διεθνή διάκριση κατέκτησε η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, το νέο αναπλασμένο τμήμα του παραλιακού μετώπου που εντυπωσίασε Θεσσαλονικιούς και επισκέπτες. Η νέα παραλία  απέσπασε διεθνές βραβείο, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου αρχιτεκτονικής στο DURBAN της Νοτίου Αφρικής και οι εικόνες από κάθε γωνιά της ταξίδεψαν διεθνώς.

Σήμερα ορκίζεται το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας












Σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, των νέων Αντιπεριφερειαρχών και των νέων Περιφερειακών

Φίμωση του διαδικτύου με προσβολή πολιτεύματος;

62818-3004dyotoixos


Σύμφωνα με αλλαγές στον ΠΚ που θα επιφέρει η μνημονιακή κυβέρνηση, με ισόβια θα τιμωρείται όποιος προσβάλει το πολίτευμα, ενώ με 10 χρόνια θα τιμωρείται όποιος προκαλεί διάπραξη προσβολής του πολιτεύματος, μέσω αναρτήσεων στο ίντερνετ.