Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Το ταπεινό μυρωδικό που βοηθά στην μείωση της κυτταρίτιδας και είναι ταυτόχρονα αφροδοσιακό







Πρόκειται για ένα βότανο που «πάει» σχεδόν με όλα τα φαγητά και η φύση μας το διαθέτει όλο το χρόνο. Επιπλέον, παρουσιάζει μεγάλη θεραπευτική αξία καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μία ποικιλία θρεπτικών συστατικών.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ιαπωνία!!!.....(Χαλαρά)


Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε από που κατάγεστε


xartis_elladas

Πληκτρολογώντας το επώνυμό σας


Μια εφαρμογή στο διαδίκτυο μας δείχνει που κατοικούν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας και, κατ' επέκταση, ποιος είναι ο πιθανός τόπος καταγωγής μας.

Την Πέμπτη ανακοινώνονται ο βάσεις


vaseis





Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Όπως προκύπτει από τις έως τώρα εκτιμήσεις, στις περιζήτητες Ιατρικές και Πολυτεχνικές σχολές η άνοδος των βάσεων αναμένεται ότι θα ξεκινήσει από τα 250 και θα φτάσει τα 500 μόρια, ενώ στις Νομικές οι αυξομειώσεις θα είναι ελάχιστες.

Παραλία Θεσσαλονίκης: Ενας επιβλητικός περίπατος -«Ταξίδι» σε 141 χρόνια ιστορίας μέσα από 7.000 βήματα [εικόνες]


Παραλία Θεσσαλονίκης: Ενας επιβλητικός περίπατος -«Ταξίδι» σε 141 χρόνια ιστορίας μέσα από 7.000 βήματα [εικόνες]



Αν κάποιος ξεκινήσει από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και καταλήξεις στο Μέγαρο Μουσική η απόσταση είναι πέντε χιλιόμετρα, περίπου 7.000 βήματα (αναλόγως το… πόδι) και αυτός είναι ο μεγάλος περίπατος που θα αποκαλύψει σε όποιον τον πραγματοποιήσει ένα κομμάτι 141 ετών από την σπουδαία ιστορία της πόλης.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Nessuno Mai Marcella Bella

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Γαύδος: Ταξίδι στην άκρη της Ευρώπης







του Γιώργου Κόκουβα

     Ένα μέρος με εξωπραγματικές παραλίες, ήσυχα χωριουδάκια και αίσθηση απομόνωσης.
    Είναι το μέρος όπου ο Οδυσσέας έμεινε για χρόνια, «αιχμάλωτος» της Καλυψούς – αν και κάτι μας λέει ότι η πραγματική μάγισσα που τον κράτησε εκεί ήταν η ίδια η Γαύδος, η Ωγυγία, όπως ήταν γνωστή στα ομηρικά χρόνια.
    Είναι το μέρος που απολαμβάνει το status του νοτιότερου σημείου της ευρωπαϊκής ηπείρου, πιο χαμηλά και από τη Μάλτα ή το Γιβραλτάρ και που έχει εξελιχθεί σε προπύργιο των free campers και των γυμνιστών.
    Είναι ένας παράδεισος, που τον απολαμβάνουν τον χειμώνα μια χούφτα κάτοικοι, ο αριθμός των οποίων δεν φτάνει καν τριψήφιο νούμερο, περιμένοντας τους σταθερούς επισκέπτες τους τα καλοκαίρια, οπότε βλέπουν τον πληθυσμό να εκατονταπλασιάζεται.

Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας: Προστατέψτε του νέους από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας: Προστατέψτε του νέους από το ηλεκτρονικό τσιγάρο




Έκκληση για την επιβολή αυστηρών κανονιστικών ρυθμίσεων για το ηλεκτρονικό τσιγάροαπηύθυνε η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας, εκτιμώντας ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που περιέχουν νικοτίνη, πρέπει να υποβληθούν στο ίδιο κανονιστικό πλαίσιο με τον καπνό.

“Θερίζουν” τους υπολογιστές οι ιοί στην Ελλάδα


“Θερίζουν” τους υπολογιστές οι ιοί στην Ελλάδα

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

Ποιος θα μιλήσει για τα γκέτο της ντροπής;







Όλοι ή σχεδόν όλοι εξεγειρόμαστε και αγανακτούμε για το ρατσισμό στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας, για τους μετανάστες που υφίστανται τις δολοφονικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, της εγχώριας, δηλαδή, Κου Κλουξ Κλαν. Κανείς, όμως, δεν μιλά για το ρατσισμό αυτών που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για «να καθαρίσουμε τη χώρα από τους Πακιστανούς»!

Οι μειώσεις της φορολογίας: Αυξάνεται το αφορολόγητο και πέφτει η έκτακτη εισφορά






Φοροελαφρύνσεις περιλαμβάνει το πακέτο που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγο πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Οι φοροελαφρύνσεις αυτές θα είναι τόσο άμεσες όσο και έμμεσες και θα αφορούν μισθωτούς και συνταξιούχους.

ΦΩΤΟ-Επιλέγουν να ζουν στα άκρα


ΦΩΤΟ-Επιλέγουν να ζουν στα άκρα

Δείτε τις φωτογραφίες

Πότε πρέπει να βγαίνουν οι αμυγδαλές;





Οι αμυγδαλές είναι τμήματα μαλακού λεμφικού ιστού  στις δυο πλευρές του φάρυγγα που βοηθούν στην οργάνωση του ανοσοποιητικού (αμυντικού) συστήματος, «φιλτράροντας» οτιδήποτε περνάει από το στόμα και την μύτη. Κατά τη γέννηση οι αμυγδαλές είναι πολύ μικρές και σταδιακά αυξάνονται έως την ηλικία των 6 ή 7 ετών.

Στην Ελλάδα της κρίσης 559 πλούσιοι έχουν περιουσία 76 δισ. ευρώ!

Στην Ελλάδα της κρίσης 559 πλούσιοι έχουν περιουσία 76 δισ. ευρώ!


Τη στιγμή που η παγκόσμια οικονομία περνάει από στενωπούς και η ύφεση πλήττει σχεδόν όλες τις αναπτυγμένες χώρες (πολύ περισσότερο τις αναπτυσσόμενες), μια ελάχιστη -τυχερή- μερίδα πλουτίζει υπέρμετρα.