Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Προσοχή: Δείτε το μήνυμα «παγίδα» που στέλνουν από χθες σε κινητά τηλέφωνα
Μηνύματα παγίδα για δήθεν κέρδη χιλιάδων ευρώ, εστάλησαν σε πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με το μήνυμα, ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου σας υποτίθεται πως κληρώθηκε ως ο πρώτος σε ιστοσελίδα εταιρείας κινητών τηλεφώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πώς θα μάθετε τι φόρο ακινήτων θα πληρώσετε


Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxis, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων πληροφορούνται ότι τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα είναι διαθέσιμα από την 1η Αυγούστου σταδιακά.

Στοχευμένη εσωτερική υποτίμηση κτυπά μόνο τα ακίνητα.

zompies


Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα η τρόϊκα, επέβαλε την λεγόμενη εσωτερική υποτίμηση. Όμως τα μόνα που υποτιμήθηκαν μέχρι σήμερα ήταν τα ακίνητα (και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα). Σε κανένα άλλο αγαθό δεν έπεσε η τιμή του. Γιατί υποτιμούνται τα ακίνητα;

Παραπομπή Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο


 kaleitai-se-apologia-o-g-papakonstantinou-gia-ti-lista-lagkarntΤην παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο (Υπουργοδικείο) του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και των συγγενικών του προσώπων, πρότεινε ο εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου, Βασίλης Πλιώτας, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

ΟΛΘ: Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών της Βορειανατολικής Μεσογείου


ΟΛΘ: Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών της Βορειανατολικής ΜεσογείουΕντυπωσιακά κινούνται τα μεγέθη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης στο πεδίο της διακίνησης φορτίων στο πρώτο εξάμηνο του 2014. Η εικόνα που διαμορφώνεται «μεταφράζεται» από οικονομική άποψη σε άνοδο κύκλου εργασιών,

ΚΥΟΦΟΡΕIΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΓράφει ο  Νίκος Αναγνωστάτος

    Οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, όπως τους αναλύουν οι ειδικοί, δεν προκλήθηκαν όπως εκ πρώτης όψεως φαίνεται. Ασφαλώς οιΓερμανοί τους κήρυξαν, οι οποίοι και έχουν την αποκλειστική ευθύνη των τραγικών συνεπειών τους, αλλά ποιοι, πως και για ποιο λόγο τους ώθησαν είναι μια άλλη ιστορία.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σκάνδαλο - Οι ‘Ελληνες ευρωβουλευτές που διόρισαν γιους, συζύγους, φίλους και παιδιά πρώην υπουργών...

oikogenwa«Οικογενειακό» παιχνίδι με 21.000 ευρώ το μήνα
Χωρίς ίσως να το γνωρίζουν εάν και θα έπρεπε γενικά να είναι υποψιασμένοι, οι Έλληνες

Πως θα κάνετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό ακατάσχετο από την εφορία


taxinet-660
Aπο αύριο οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δηλώνουν στην ειδική εφαρμογή του TAXISnet τον τραπεζικό λογαριασμό τους ο οποίος θα είναι ακατάσχετος από την εφορία μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ.

Αυτά τα ξέρατε;
* Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.
* Για να μπορέσει κάποιος να δει το ουράνιο τόξο, θα πρέπει να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον ήλιο.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οδοιπορικό στο Δήμο Θέρμης
Το τμήμα φωτογραφίας του Ομίλου Nέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών Δήμου Θέρμης "HU.M.A.N.S." και το Visit Thermi διοργανώνουν δράση με τίτλο « Οδοιπορικό στο Δήμο Θέρμης » .