Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Το προφίλ του μη παραγωγικού υπαλλήλου

Μη παραγωγικός εργαζόμενος


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός μη παραγωγικού υπαλλήλου; Είναι κάποια συγκεκριμένα; Μπορούμε άραγε να τα ομαδοποιήσουμε; Για να δούμε!

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία «ζει και τρώει» με τα κρατικά επιδόματα χωρίς να δουλεύει ποτέ






Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν – υποτίθεται – να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε ακριβώς έτσι.

Το τέλειο...παρκάρισμα!!!


ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Satisfaction Rolling Stones

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ανακοινώθηκε και επισήμως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για νέος Επίτροπος



avramopoulos-1Ανακοινώθηκε και επισήμως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ως νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο η Κυβέρνηση ενημέρωσε με επιστολή τον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ότι προτείνει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη θέση του Επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Γιατί οι έφηβοι αργούν να κοιμηθούν;


Γιατί οι έφηβοι αργούν να κοιμηθούν;






Η επίφυση -ο αδένας του εγκεφάλου που παράγει τη μελατονίνη- λειτουργεί διαφορετικά στους εφήβους. Ενώ κατά την παιδική ηλικία η μελατονίνη, η ορμόνη που ρυθμίζει τον κύκλο του ύπνου, εκκρίνεται νωρίς, μπαίνοντας στην εφηβεία η μελατονίνη απελευθερώνεται αργότερα,

Τρία Ταμεία κύριας ασφάλισης και ένα επικουρικό

Τρία Ταμεία κύριας ασφάλισης και ένα επικουρικό


Τρία ταμεία κύριας ασφάλισης και ένα επικουρικό (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ) με ταυτόχρονη ενοποίηση προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην καθιέρωση ενιαίων όρων ασφάλισης για όλους, περιλαμβάνει το νέο Ασφαλιστικό, το οποίο πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για ψήφιση εντός του ερχόμενου φθινοπώρου.

Από που θα φύγουν 6.500 δημόσιοι υπάλληλοι

Από που θα φύγουν 6.500 δημόσιοι υπάλληλοι


Υπάλληλοι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, επίορκοι, εργαζόμενοι σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου των υπουργείων Υποδομών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού,

Συσκευή αναγνωρίζει αν υπάρχουν περίεργες ουσίες στο ποτό σας







Μια συσκευή, που χωράει στην παλάμη του ενός χεριού και είναι εξοπλισμένη με έναν ειδικό αισθητήρα, μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα, αν στο ποτό σας περιέχονται ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

Συγχωνεύονται οι ιστορικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και «Αγγελιοφόρος»


sigxoneusi



Τα προβλήματα στον ελληνικό Τύπο είναι πολλά και κάποια μέσα προκειμένου να τα αντιμετωπίσουν εξετάζουν το ενδεχόμενο της συγχώνευσης. Ο λόγος για δύο ιστορικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, τη «Μακεδονία» και τον «Αγγελιοφόρο», που ψάχνουν τρόπο να... πολεμήσουν την κρίση.