Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Βρήκαμε δουλειά..........

Το εργόχειρο της Συνταξιούχου!



                   Βαγγέλη... τι γνώμη έχεις για το χρώμα;

VIDEO: Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου!

Τα τελευταία χρόνια, το Ντουμπάϊ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να κερδίσει τις εντυπώσεις από τον Δυτικό κόσμο σε κάθε επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πραγματικά εντυπωσιακό έργο: Το μεγαλύτερο Shopping Mall σε όλο τον κόσμο!

Έρχονται αλλαγές για "αναβολές", "ανυπότακτους" και "αντιρρησίες"

Έρχονται αλλαγές για αναβολές, ανυπότακτους και αντιρρησίες


Διατάξεις με τις οποίες επανακαθορίζονται θέματα σχετικά με την αναβολή κατάταξης για λόγους σπουδών, τους ανυπότακτους και τους αντιρρησίες συνείδησης, περιλαμβάνει νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ξεκινά δρομολόγια και το δεύτερο καραβάκι της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη

Την Τετάρτη ξεκινά δρομολόγια ο "Άη Γιώργης" το δεύτερο καραβάκι της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας της συμπρωτεύουσας με αποτέλεσμα η συχνότητα των δρομολογίων να αυξηθεί ανά μια ώρα.

Δεν χρειάστηκε πολλή αναζήτηση για να εκτεθεί για μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα

Όταν ο Σαμαράς χαρακτήριζε την επιστράτευση χουντική μέθοδοΔεν χρειάστηκε πολλή αναζήτηση για να εκτεθεί για μία ακόμη φορά ανεπανόρθωτα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με αφορμή την επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ.

Όλος ο άξονας της Εγνατίας Οδού, στις έξυπνες συσκευές των τουριστών

Όλος ο άξονας της Εγνατίας Οδού, στις έξυπνες συσκευές των τουριστώνΣυνεργασία ΥΜΑΘ, Εγνατίας Οδού και Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας για την πρωτοπόρα διαδικτυακή εφαρμογή mobile egnatia
της Άννης Καρολίδου 
 
Μία νέα διαδικτυακή εφαρμογή, τη mobile egnatia, θα αναπτύξουν το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η Εγνατία Οδός ΑΕ και η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, που σήμερα υπέγραψαν σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας προκειμένου να παρέχουν ένα δυναμικό εργαλείο ανάπτυξης του τουρισμού κατά μήκος του άξονα της Εγνατίας Οδού αλλά και των καθέτων της. 

Οργανώνονται στην Πάτρα οι πολίτες για να μην τους πάρει η κυβέρνηση τα σπίτια!


Οργανώνονται στην Πάτρα οι πολίτες για να μην τους πάρει η κυβέρνηση τα σπίτια!


Στην είδηση ότι από το φθινόπωρο η κυβέρνηση υπακούοντας στις εντολές των ξένων δανειστών θα αρχίσει να πετάει Έλληνες στο δρόμο και να τους παίρνει τα σπίτια, στην Πάτρα άρχισε να σχηματίζεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα κίνημα κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων.

Πρεμιέρα για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στη Βουλή


Πρεμιέρα για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στη Βουλή

Θαλάσσιο Πάρκο (εξαιρετικό!!!)


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Δείτε πως αντέδρασε απέναντι στην ΕΦΟΡΙΑ ένας πραγματικός Έλληνας!!!

Είναι λίγο παλιότερο αλλά πάντα επίκαιρο...

Δείτε πως αντέδρασε απέναντι στην εφορία του Στουρνάρα ένας Έλληνας. 
Δείτε προσεκτικά και αναρωτηθείτε: 
Ποια είναι η δική σας στάση;…

“Τηλεφωνική κλήση δέχθηκα σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών: 

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Knock Three Times Tony Orlando & Dawn

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Κάτι ήξεραν!..

     Ατενίζοντας τον Ταϋγετο από την πάλαι ποτέ ''γη των ειλώτων'',
     ..δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς για την σημερινή μας κατάντια και να μη θαυμάσεις την οξυδέρκεια των αρχαίων μας προγόνων,
     ..που τους σύγχρονούς τους προδότες, τούς δίκαζαν, και σαν τιμωρία τούς έκλειναν σε έναν ναό, έκτιζαν την πόρτα και τους άφηναν να πεθάνουν από ασιτία!

Τι έτρωγαν στη Θήρα το 1600 π.Χ.?



* μτφ: Γιάννης Λειβαδάς
          Ο αρχαιολόγος  Χρίστος Ντούμας  αφήνει ΓΙΑ λιγο ΣΤΗΝ άκρη ΤΑ Προβλήματα αντιμετωπίζει ΠΟΥ ΣΤΟ  Ακρωτήρι Θήρας Της  ΚΑΙ Μας Μίλα ΓΙΑ τις νοστιμιές ΠΟΥ απολάμβαναν ΟΙ πρόγονοί Μας 3.500 χρόνια πριν σε μια ομολογουμένως απολαυστική κουβέντα.                                             
 Αποφλοίωση φάβας ΜΕ αρχαίες μυλόπετρες
           Ο Καθηγητής ΚΑΙ ΤΟΥ ανασκαφέας Ακρωτηρίου Θήρας Της Μετα ΤΟ Σπύρο Μαρινάτο κ. Χρ. Ντούμας , μας «ξεναγεί» στις βρώσιμες πρωτες ύλες ΠΟΥ φύλαγαν στις Κουζινες πολυακουσμένα ΟΙ κάτοικοι Της προϊστορικής Σαντορίνης : πρώτες ύλες που τόσο καλά διατήρησε η τέφρα του ηφαιστείου ...      

    

Ε.Θεοχάρους: Ο Α. Σαμαράς θα έπρεπε να παύσει τον Ευ. Βενιζέλο



eleni th



Ευθύνες στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση και τις επικρίσεις του Αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, εναντίον της, κατλόγισε η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους.

Οι υπεύθυνοι στο σκαµνί!


Οι υπεύθυνοι στο σκαµνί!

Ισοκράτης (Ελλάδα)

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες
Ενώ η κυβέρνηση καταρρέει, κάποιοι ακόμα ψάχνουν 180 βουλευτές…



Αν και οι πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο μοιάζουν περισσότερο από ποτέ πιθανές, κάποιοι στο Μαξίμου προσπαθούν ακόμα να αθροίσουν «προεδρική πλειοψηφία» 180 βουλευτών.

Στάση εργασίας σήμερα στον ΟΑΣΘ

Απλήρωτοι για έναν μήνα είναι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ και για το λόγο αυτό πραγματοποιούν στάση εργασίας σήμερα ΔευτέραΣτάση εργασίας τη Δευτέρα στον ΟΑΣΘ, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 20.00 έως τη λήξη της βάρδιας. Επίσης, προειδοποιούν για επ΄αόριστον κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Τετάρτη. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:
KYR-1
MPAMPA
Για περισσότερο ΚΥΡ ...εδώ

Η κυβέρνηση δεν θα πάει μακριά – Έρχονται εκλογές



didimo benny sami




Πολύ δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι η σημερινή κυβέρνηση θα πάει μακριά. Στην πραγματικότητα, δε νομίζω ότι θα καταφέρει να φτάσει καν έως τον Μάρτιο του 2015, οπότε και θα πρέπει να εκλεγεί νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πανελλαδικές 2014: Το πιο απίστευτο γραπτό των εξετάσεων

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το παρακάτω γραπτό, από μαθητή των Πανελλαδικών εξετάσεων. Συγκεκριμένα στο μάθημα των Μαθηματικών, άφησε την φαντασία του να... «οργιάσει» και αντί να λύσεις πράξεις, έγραψε τα δικά του στιχάκια.