Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο Βεληγκίκας του Πασημίτη!

ΒεληΓκίκας..

     





Άλλος    ένας (κωλο)χαρακτήρας του γνωστού θιάσου σκιών,ξαναχτύπησε:

ΦΩΤΟ-Το πιο παράξενο κτίριο πανεπιστημίου

ΦΩΤΟ-Το πιο παράξενο κτίριο πανεπιστημίου

Υπάρχουν αυτοί που κάνουν τον έξυπνο αλλά και οι πραγματικά έξυπνοι...

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΑΛΑΤΙΤΑΣ.

Έσμυξαν οι φωνές των χορωδών με τις ...λαλιές των πουλιών


Μπορεί να ήταν μικρό το θεατράκι του Δημοτικού σχολείου, ήταν όμως μεγάλος ο ουρανός για να γεμίσει τραγούδια από τις χορωδίες που πήραν μέρος στη 2ησυνάντηση χορωδιακού τραγουδιού που διοργάνωσε η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΑΛΑΤΙΤΑΣ.

στον http://tseligas-daskalos.blogspot.gr/ για περισσότερα......

ΦΩΤΟ-Αυτές είναι οι πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές

ΦΩΤΟ-Αυτές είναι οι πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές

Πολιτική κόντρα προκαλεί η αποκάλυψη της Realnews

Πολιτική κόντρα προκαλεί η αποκάλυψη της Realnews«Φωτιές άναψε»  η αποκάλυψη της Realnews η οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας το υπόμνημα δύο πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ που συμπεριλαμβάνεται στην επίμαχη δικογραφία και καταγγέλλουν μεθοδεύσεις από τις δικαστικές αρχές με στόχο την συγκάλυψη της υπόθεσης που αφορά την διερεύνηση της τεχνικής διόγκωσης του ελλείμματος το 2009 που είχε ως στόχο να ενταχθεί η χώρα μας στο μνημόνιο. 

ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΕΓΩΝ Οι 45άρηδες τα πρόσωπα της κρίσης


Αντιμέτωποι με το σκληρότερο πρόσωπο της φτώχειας έρχονται καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, γεγονός που διαπιστώνουν απλοί πολίτες αλλά και τοπική εξουσία και συγκεκριμένα οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης.

Της Βαρβάρας Ζούκα        

    Σε καθημερινή πλέον βάση καλούνται να προσφέρουν τη βοήθεια και την υποστήριξή τους σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που έχουν χτυπηθεί βάναυσα από την οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα να αδυνατούν σήμερα να καλύψουν ακόμη και τις βασικές ανάγκες για την επιβίωσή τους.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Σύσκεψη για τις καταστροφές από το χαλάζι


Σύσκεψη για τις καταστροφές από το χαλάζι

Μουντιάλ: Η… εξαδάκτυλη οικογένεια που θέλει το τρόπαιο για την Βραζιλία

Μουντιάλ: Η… εξαδάκτυλη οικογένεια που θέλει το τρόπαιο για την ΒραζιλίαΗ δεκατετραμελής οικογένεια Ντα Σίλβα σταυρώνει τα δάκτυλά της και προσεύχεται προκειμένου να πάρει το τρόπαιο του Μουντιάλ η Βραζιλία.

Ο Τέρενς Κουίκ για την ΕΛΣΤΑΤ

Ο Τέρενς Κουίκ για την ΕΛΣΤΑΤΟ εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, από την Χίο, όπου βρίσκεται, έκανε την εξής δήλωση για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Realnews για τις καταγγελίες της Ζωή Γεωργαντά και του Νίκου Λογοθέτη για την υπόθεση των αλλοιωμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ:

Το κόλπο για να ξεζουμίσεις εύκολα ένα λεμόνι


Το κόλπο για να ξεζουμίσεις εύκολα ένα λεμόνι

Κατά την αγορά τους, ψάξε για μεγάλα και βαριά λεμόνια με έντονο και φωτεινό κίτρινο χρώμα και μικρές άκρες. Αξιοποίησε στο έπακρο το χυμό τους με ένα από τα παρακάτω κόλπα:

Αγαπημένος προορισμός των Αυστριακών.....Η Ελλάδα!



fly-to-salento-austria


Ο πιο προσφιλής τουριστικός προορισμός των Αυστριακών για το φετινό καλοκαίρι, είναι η Ελλάδα σύμφωνα με όσα γράφει η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» στο φύλλο του Σαββατοκύριακου.
Παραθέτει μάλιστα , στοιχεία αυστριακών ταξιδιωτικών ομίλων από τα οποία διαπιστώνεται, επίσης, ότι η χώρα είναι επιπλέον και η κερδισμένη της φετινής χρονιάς ως προς τις κρατήσεις.