Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ο Θουκυδίδης ξεμπροστιάζει τον Σαμαρά και το συνάφι του....

Ολη η απόφαση για την υγραεριοκίνηση στα ΙΧ

Ολη η απόφαση για την υγραεριοκίνηση στα ΙΧ
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη μετατροπή των αυτοκινήτων από βενζινοκίνητα σε «αεριοκίνητα».

Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ

Ο καλός…
Επίσημη διάψευση: Κανένας φόρος για ιδιοκατοίκηση

    Σε διάψευση ότι θα επιβληθεί φόρος στην ιδιοκατοίκηση, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, καθώς η φημολογία έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία.
    Το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι η απαλλαγή,προβλέπεται ρητά σε νόμο για τα εισοδήματα του 2013 και του 2014.

Πώς να αποφύγετε άγχος και πανικό στις εξετάσεις

Συμβουλές για να μη γίνουν οι εξετάσεις εφιάλτηςΓράφει η Ψυχολόγος Ευφροσύνη Μήτσιου (Εξειδίκευση στη Μη Κατευθυντκή Εμψύχωση Ομάδων,Msc. Σχολική – Εξελικτική Α.Π.Θ.Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία)

Το λουλούδι που τρώγεται και είναι πιο δυνατό και από το πράσινο τσάι!

Το λουλούδι που τρώγεται και είναι πιο δυνατό και από το πράσινο τσάι!
Τα λουλούδια είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο όμορφες δημιουργίες της Φύσης. Με χρώματα και άρωμα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ζωγράφοι δίνουν χαρά σε κάθε χώρο.

Κλειστόν λόγω πολλής δημοκρατίας!..

     





Και πάλι συγχαρητήρια παλικαρίνα!
     Έδωσες άλλο νόημα στην έννοια''Κοινοβουλευτική Δικτατορία''!

Δείτε τις δύο ελληνικές παραλίες που είναι ανάμεσα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης

Δείτε τις δύο ελληνικές παραλίες που είναι ανάμεσα στις 20 καλύτερες της ΕυρώπηςΣτις 20 καλύτερες απόκρυφες παραλίες της Ευρώπης κατατάσσει η telegraph δύο ελληνικές, που βρίσκονται στα νησιά Αντίπαξος και Κέα.

Η συγκινητική επιστολή 17χρονης μαθήτριας με προβλήματα υγείας



epistolh 17Η 17χρονη Κατερίνα, είναι μαθήτρια από το Βόλο η και νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη.

Τα 10 «γιατί» η μπύρα ωφελεί την υγεία!



    Επειδή δεν κάνει μόνο το κρασί καλό και η μπύρα δεν είναι ο μόνος υπαίτιος για τα προβλήματα στο συκώτι, διαβάστε 10 πλεονεκτήματα της μπύρας και αρχίστε από σήμερα κιόλας να πίνετε ένα ποτηράκι καθημερινά. Αρκεί να μείνετε στο ένα ποτηράκι και να μην το παρακάνετε γιατί τα οφέλη θα αντιστραφούν! Η μπύρα παρασκευάζεται από νερόκριθάρι,λυκίσκο και μαγιά και περιέχει σημαντικές ποσότητες θρεπτικών στοιχείων, διαλυτών φυτικών ινώνμαγνήσιουκάλιου,φώσφορου και βιταμινών Β,

Πορεία διαμαρτυρίας στις Σκουριές για την εξόρυξη χρυσού




skouries

Τα μέλη του Συντονιστικού Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων-Ακάνθου δίνουν το ραντεβού τους σήμερα το πρωί στις 10.00 το πρωί στην Ιερισσό και στις 11.00 στον κόμβο Μ. Παναγιάς.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Αγωνιζόμαστε, δεν φοβόμαστε,

Δικαστική απόφαση- σφαλιάρα στις εισπρακτικές εταιρείες





eipraktikes


Φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στο κυνήγι των οφειλετών βάζει το Εφετείο της Αθήνας που επιδίκασε αποζημίωση και καταδίκασε εταιρεία γιατί διέρρευσε απόρρητα προσωπικά στοιχεία δανειολήπτη.

Σε πεζόδρομο μετατρέπεται και σήμερα η Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη



nmikis thes


Σε πεζόδρομο θα μετατραπεί και πάλι σήμερα Κυριακή, η Λεωφόρος Νίκης, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Μόνο όταν χιονίζει θα βλέπουμε άσπρη μέρα



    Αν δεν δείτε να αλλάζουν μερικά βασικά πράγματα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας, μην περιμένετε να δούμε ιδιαίτερη προκοπή.
    Το θέμα της καραμέλας των ημερών που προσπαθεί να γλυκάνει την πίκρα μας είναι ο επικείμενος ανασχηματισμός, μια κυβερνητική διεργασία που ουσιαστικά δεν έχει καμία αιτία ύπαρξης, εκτός του ότι δίνει την δυνατότητα στους κυβερνώντεςνα ανακατέψουν την σημαδεμένη τράπουλα με την οποία παίζουν και σε μερικές περιπτώσεις να βολέψουν κάποιους στους οποίους έχουν αναλάβει κάποιου είδους υποχρέωση.

Δεν κατεβαίνουν οι τιμές σε γάλα και ψωμί



Δεν κατεβαίνουν οι τιμές σε γάλα και ψωμί







Αμετάβλητες παραμένουν οι τιμές σε ψωμί και γάλα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

'Εσκαψε με τα χέρια του τούνελ που οδηγεί σε απομονωμένη παραλία!



    Ο John Cargill ήταν ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης μέχρι που το 1870 η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.  Έχασε τη μονάκριβη κόρη του και η θλίψη τον τσάκισε. Ωστόσο αποφάσισε να κατασκευάσει ένα μνημείο που θα την θυμίζει για πάντα στον κόσμο.

Ποια "απαγορευμένα" site επισκέπτονται συχνότερα τα παιδιά


Ποια απαγορευμένα site επισκέπτονται συχνότερα τα παιδιά

Αναλύοντας μια σειρά δεδομένων, ειδικοί μελετητές της Kaspersky σκιαγράφησαν τα «μοντέλα» online αναζήτησης πολλών νεαρών χρηστών.

Σοκαριστική εικόνα: Διώχνουν τους άστεγους με μεταλλικά καρφιά

Σοκαριστική εικόνα: Διώχνουν τους άστεγους με μεταλλικά καρφιάΜια θλιβερή και συνάμα σοκαριστική εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου - Στην Βρετανία, κάποιο "άνθρωποι" σφήνωσαν καρφιά σε εισόδους, ώστε να μην κοιμούνται οι άστεγοι.