Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Έρευνα οικονομικών εισαγγελέων για φοροδιαφυγή 40 εκατ. ευρώ

Έρευνα οικονομικών εισαγγελέων για φοροδιαφυγή 40 εκατ. ευρώΦοροδιαφυγή άνω 40 εκατ. ευρώ από 80 άτομα που έστειλαν εμβάσματα στο εξωτερικό εντοπίστηκαν έπειτα από ελέγχους των οικονομικών εισαγγελέων.

Χωρίς λόγια!


Στις 8 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, που φέτος θα έχει δύο αργίες λιγότερες: του Αη Γιαννιού (7 Ιανουαρίου) και των Τριών Ιεραρχών (30 Ιανουαρίου). Όσο για την πολυσυζητημένη «λευκή εβδομάδα», δηλαδή τις ολιγοήμερες διακοπές αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν δεν θα θεσπιστεί ούτε το 2015. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το σχέδιο της απόφασης που επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2014-2015.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ 29 Ελληνες ποδοσφαιριστές ομολογούν ότι έχουν παίξει σε στημένα ματς


mpala-podosfairou

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Birkbeck, η οποία έγινε μετά από σχετική αίτηση της Παγκόσμιας Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro), παρουσιάζει πως οι ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι Έλληνες, εξακολουθούν να προσεγγίζονται από επιτήδειους για να επηρεάσουν με την απόδοσή τους την έκβαση αγώνων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

"Σαφάρι" ελέγχων για πλαστά πτυχία στο υπουργείο Υγείας

Σαφάρι ελέγχων για πλαστά πτυχία στο υπουργείο Υγείας

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος


Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, με απόφαση που πήρε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μας υπενθυμίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Θεσμοθετείται η δυνατότητα μετατροπής αυτοκινήτων με φυσικό αέριο

Θεσμοθετείται η δυνατότητα μετατροπής αυτοκινήτων με φυσικό αέριοΗ δυνατότητα μετατροπής κυκλοφορούντων αυτοκινήτων προκειμένου να λειτουργούν και με φυσικό αέριο θεσμοθετείται με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου.