Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αυτοσχέδιος αναπτήρας (πολύ χρήσιμο!!!)


Έρχεται σε οργασμό μπροστά στην κάλπη..

orgasmos kalpiΜετά από τις αντιδράσεις που υπήρξαν σχετικά με τα προεκλογικά βίντεο της «πρώτης φοράς» του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα προεκλογικό σποτ της... νεολαίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος Καταλονίας το οποίο δείχνει μια νεαρή ψηφοφόρο να έρχεται σε οργασμό μπροστά στην κάλπη.

Δοξάστε τον!!!.......

Παγώνει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών ο Στουρνάρας
Ο υπουργός Οικονομικών με νομικά μέσα παγώνει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο:

Διεθνή κοράκια «παζαρεύουν» κόκκινα δάνεια


Για να μην ξεχνιόμαστε, τώρα με τις…’’εκλογές’’


    Ραντεβού με τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, διεθνή funds, τα οποία και βολιδοσκοπούν την κατάσταση για την εξαγορά κόκκινων δανείων. Τα «distress funds» όπως λέγονται, θέλουν να αγοράσουν – κυρίως επιχειρηματικά - δάνεια τα οποία δεν εξυπηρετούνται ή είναι στο όριο να γίνουν «κόκκινα» σε εξευτελιστικές τιμές.
    Η αγορά αυτών των δανείων κρύβει... ευκαιρίες, καθώς η μεταπώλησή τους μπορεί να γίνει σε υψηλότερη τιμή από αυτή που αγόρασαν το εκάστοτε χαρτοφυλάκιο. Η φημολογία κάνει λόγο για αγορά κόκκινων δανείων ακόμα και στο 10%-15 της αξίας τους!

Ιδού τα αποτελέσματα της… απελευθέρωσης των ΜΥΣΥΦΑ! Όλη η αλήθεια αποτυπωμένη σε μια φωτογραφία!


Το νομoσχέδιο – κόλαφος για το ελληνικό φαρμακείο ψηφίστηκε τέλη Μαρτίου
    Κόλαφος όμως όχι μόνο για τα φαρμακεία, αλλά και για τους ίδιους τους πολίτες.
    Οι υπουργοί της κυβέρνησης – οι ισχυροί υποστηρικτές της πλήρους φιλελευθεροποίησης των πάντων – διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι τα μη αποζημιούμενα από

Αποχώρησε η Ρεπούση στο «ενός λεπτού σιγή» για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Χρειάζονται σχόλια ?????
Βρε γα’ι’δούρια, όλο με την κυρία Ρεπούση τα βάζετε. Ούτε για κατούρημα δεν μπορεί να πάει ?????

   

Ανακοίνωση για να δικαιολογήσει τα … αδικαιολόγητα αναγκάστηκε να εκδώσει η ΔΗΜΑΡ μετα τον θόρυβο που προκλήθηκε – κυρίως μεταξύ των βουλευτών – από την αποχώρηση της κυρίας Μαρίας Ρεπούση από την αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο πρόεδρος του κοινοβουλίου ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Ποντιακής γενοκτονίας.

Στο... σφυρί η στοά Μοδιάνο , η Σαλαμίνα , Καλαμίτσι και Πόρτο Κουφό


    Στο... σφυρί βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ έξι περιοχές και δύο ακίνηταστη Θεσσαλονίκη, καθώς και τέσσερις φημισμένες παραλίες, στηΧαλκιδική.
    Στο «πωλητήριο», που ανήρτησε το ΤΑΙΠΕΔ ξεχωρίζουν στηΘεσσαλονίκη η στοά Μοδιάνο και η Σαλαμίνα, ενώ στη Χαλκιδικήοι εκτάσεις σε Καλαμίτσι και Πόρτο Κουφό.
    Με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε για την Ελαφόνησο, τοΤαμείο Αξιοποίησης υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του ότι «η όποια αξιοποίηση παραθαλάσσιων εκτάσεων προβλέπει ρητά την ελεύθερη πρόσβαση των λουόμενων στις παραλίες».

Η κοκκινοσκουφίτσα στο ψηφοδέλτιο του κακού λύκου

«Πολίτες, στις κάλπες»
Σε «Ελιά» (με δάκο τον κ. Βενιζέλο) κατήντησε το ΠΑΣΟΚ, την ίδια άγουσα (ή μακαρίαν την οδό) φαίνεται να παίρνει η Ν.Δ., με τον κ. Σαμαρά να αναζητά κάποιαν μετωνυμία -για την ώρα Νέα Ελλάδα - αποφεύγοντας, προσωρινώς έστω, ονόματα απ’ τη χλωρίδα της χώρας (Ελιά, Ποτάμι, Μολόχα), αν και η κατεύθυνση προς το «χαιρέτα μας τον Πλάτανο» μοιάζει αναπόφευκτη για όποιο κόμμα

Strahov: Βιβλιοθήκη-κομψοτέχνημα στην Πράγα!

perierga.gr - Strahov: Βιβλιοθήκη-κομψοτέχνημα στην Πράγα!
Η βιβλιοθήκη Strahov στην Πράγα βρίσκεται στο ομώνυμο μοναστήρι και αποτελεί πραγματικό πολιτιστικό, ιστορικό και λογοτεχνικό αριστούργημα της πόλης, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Τσεχίας. Η αρχιτεκτονική σχεδίαση και η γοτθική διακόσμηση με βαρύτιμους πολυελαίους, ξύλινα χειροποίητα αντικείμενα και πανύψηλα σκαλιστά ράφια εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη, ενώ οι πολύτιμες και σπάνιες συλλογές βιβλίων δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα πολιτισμού.

Πριν ψηφίσω μην ξεχάσω: Αν δεν πας... μη μιλάς

Κεφάλαιο 7ο-Πριν ψηφίσω μην ξεχάσω: Αν δεν πας... μη μιλάς
Ευρωεκλογές 2014 : Αν δεν πας... μη μιλάς - Ως πότε θα μένουμε παρατηρητές στις επιταγές των άλλων; - Ανατροπές με 40% αποχή δεν γίνονται. 
Ένας λαός που διαμαρτύρεται για το επίπεδο ζωής του, που φωνάζει διαρκώς για την φτώχεια, την πείνα, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την έλλειψη κοινωνικής πρόνοιας, την έλλειψη πρόσβασης σε αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης και την βαριά φορολογική πολιτική, αλλά ταυτόχρονα δεν μετέχει στις διαδικασίες του δημοκρατικού πολιτεύματος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «θύμα».

Λίμνη στην κορυφή βουνού, «είσοδος στον παράδεισο»!

perierga.gr - Μαγευτική λίμνη στην κορυφή του βουνού!
Η λίμνη Tianchi ή Chonji βρίσκεται στην κορυφή του βουνού Baekdu στη βόρεια Κορέα και είναι γνωστή με την κοινή ονομασία «Lake Heaven», επειδή οι ντόπιοι πιστεύουν ότι η θέση της αποτελεί τρόπον τινά την είσοδο στον Παράδεισο!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Θα βρέξει… καμηλοπαρδάλεις το Σάββατο!

Perierga.gr - Θα βρέξει... καμηλοπαρδάλεις το Σάββατο!
Μία πρωτοφανής βροχή μετεωριτών που δεν είχαμε ποτέ ξανά την ευκαιρία να παρατηρήσουμε, αναμένεται να σκεπάσει τον ουρανό της Γης το ερχόμενο Σάββατο, προσφέροντας ένα μαγευτικό θέαμα, που θα επισκιάσει ακόμα και τις δημοφιλείς Περσεΐδες του Αυγούστου.

Διαλέχτε!



20140521-192158-69718940.jpg

Ελαφόνησος : μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου αλλά και μερικές άλλες, το ίδιο εντυπωσιακές (σε διάφορα σημεία της Ελλάδας), στη λίστα προς πώληση -σε ιδιώτες- του ΤΑΙΠΕΔ.

Η Ισλανδία διαγράφει τα στεγαστικά δάνεια σε περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά. Εμείς κύριε;



iceland (1)Παρά την αντίδραση του ΔΝΤ, του ΟΟΣΑ και του οίκου αξιολόγησης Standard and Poor’s, το Ισλανδικό Κοινοβούλιο (μιλάμε για πραγματικό Κοινοβούλιο) ψήφισε την περασμένη Παρασκευή νόμο, με τον οποίο διαγράφονται απαιτήσεις των τραπεζών από στεγαστικά δάνεια, για πάνω από τα μισά νοικοκυριά της χώρας.