Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν την ψήφο σου! Μην τούς ξεχάσεις! (βίντεο)

Εάν λέει δεν τους ψηφίσεις θα πέσει η κυβέρνηση και θα βυθιστεί η χώρα στο χάος! Μην τούς ξεχάσεις! Πρέπει να αποτελειώσουν το έργο τους!

Τρία ελληνικά σοκάκια στα ωραιότερα του κόσμου


Τρία ελληνικά σοκάκια στα ωραιότερα του κόσμου (φωτο)
πειρος –Λέσβος - Σύμη)

Το καλοκαίρι πλησιάζει (αν κρίνει κανείς από τον καιρό στην Αθήνα σήμεραπιογρήγορα από ότι περιμένουμεκαι όλες οι μεγάλες τουριστικές ιστοσελίδες κάνουν διάφορα αφιερώματα.
Σε ένα εξ αυτώνπου αφορά τα 20 ωραιότερα σοκάκια του κόσμου,φιγουράρουν τρία ελληνικάεκ των οποίων ένα –αυτό της Σύμηςκατακτά τον τίτλο του πλέον γραφικού.

Η απαγόρευση του δημοψηφίσματος για το νερό, ίσως αποτελέσει σπίθα για εξελίξεις.


afisa_Sticker_k136






Έπειτα από σχετική εγκύκλιο του υπουργού των εσωτερικών, η εισαγγελία Θεσσαλονίκης, διέταξε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να μεριμνήσει έτσι ώστε δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ να προχωρούν σε σύλληψη όσων στήσουν

Σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ - Ψηφίζουμε και τους ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ.

alt

Μια μέρα έμεινε αδέρφια μέχρι τις Εκλογές. Το σύστημα των Εθνοπροδοτών που καταστρέφουν την Χώρα και τον Ελληνισμό θέλει να μας πείσει οτι δεν υπάρχουν επιλογές. Θέλει Αποχή για να διασωθεί. Να πάμε για μπάνιο. Ναι θα πάμε αλλά πρώτα θα πάμε στην κάλπη για να τους δώσουμε ένα σκωτσέζικο ντούζ σε διπλή δόση βέβαια. 

ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ (γι'αυτό προσέχουμε!.....)


  
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο ..
- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο!
είπε Άγιος Πέτρος, πριν μπει και συνέχισε:
Έχουμε ένα πρόβλημα .
Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με σας .. Έτσι σκεφτήκαμε το εξής: θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.

Δωρεάν Wi-Fi σε Πυλαία και Πανόραμα

Δωρεάν Wi-Fi σε Πυλαία και ΠανόραμαΔωρεάν και αναβαθμισμένη πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχουν πλέον, μέσω ασύρματου δικτύου (wi-fi), οι κάτοικοι και επισκέπτες 11 κεντρικών σημείων στις δημοτικές ενότητες Πυλαίας και Πανοράματος Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στόχος είναι η υπηρεσία αυτή να επεκταθεί στα κέντρα και των υπόλοιπων ενοτήτων του δήμου.

Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ελεύθερη είσοδος στα μουσεία της πόλης


Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ελεύθερη είσοδος στα μουσεία της πόλης

Crimeea Katswnis

Όταν τα «καρύδια» είναι φακές


Μία κακή μοίρα- λέμε τώρα, γιατί όλοι εμείς με την ψήφο μας διαπράξαμε το έγκλημα- παρέδωσε τη χώρα μας στην πιο κρίσιμη στιγμή της ύπαρξής της το 2009 και το 2010 σε δύο πολιτικούς «μαθητευόμενους μάγους», άσχετους, ασήμαντους, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Όταν τα «καρύδια» είναι φακές
Τώρα αποκαλύπτεται και επίσημα ότι αντί να παραδώσουν αμαχητί στην τρόικα την Ελλάδα την εποχή του Καστελόριζου, θα μπορούσε να βάλει τους δικούς του όρους γιατί οι λεγόμενες αγορές, οι τράπεζες και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα σε Αμερική, Ασία και Ευρώπη έτρεμαν την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη που οδηγούσε σε άγνωστα νερά.

Στις 11 το βράδυ η πρώτη εκτίμηση την Κυριακή

Στις 11 το βράδυ η πρώτη εκτίμηση την Κυριακή


Αιτία δεν είναι άλλη από τον μεγάλο αριθμό των υποψηφίων, ο οποίος είναι αυξημένος κατά πολύ, σε σύγκριση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα βότανα που "χτυπούν" την κακοσμία του στόματος

Τα βότανα που χτυπούν την κακοσμία του στόματος


Μαϊντανός
Η μάσηση μαϊντανού ειδικά μετά από ένα γεύμα που περιλαμβάνει έντονες γεύσεις καταπολεμά τη δυσοσμία του στόματος. Επίσης συμβάλλει στην πέψη των τροφών.

Επιχορήγηση για την υποστήριξη της μελισσοκομίας




B6C7C373968D507B06175CDFDA410CF9Με 1.180.215 ευρώ θα υποστηριχθεί το 2014 το πρόγραμμα για τη λειτουργία των κέντρων μελισσοκομίας, που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων του κλάδου. Το 50% της εν λόγω δαπάνης προέρχεται από πόρους της Ε.Ε., ενώ το υπόλοιπο 50% βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (17- 18 Μαίου 2014)